Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעון רולקס לא ייחשב לפרימיום אם יימכר במחיר של שעון בסיסי, כי אז לא ייתפס כפרימיום. גם לא יהיה לו יתרון יחסי - הוא לא יותר מדויק, למשל, או בהכרח יותר יפה. הואמ פרימיום וזה גם יתרונו - קנייתו מרמזת על כך שלקונה יש כסף. אם ידעו ששילם עליו 1000 ש"ח, כל היתרון ילך לעזאזל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עפר ורומן, שניכם טענתם שדגמי אאודי ברמת הכניסה לא מציגים פער גדול ביחס לדגמים העממיים של קונצרן פולקסווגן.

אני אחדד, לא מציגים פער שמצדיק את הפער במחיר, בהתחשב בכך שהשלדה ויחידות ההנעה יכולות להיות זהות, כמו גם האבזור.

הסיבה העיקרית שאמרתי לחבר להעדיף את הלאון היא... בגלל שהוא טען שהמושב בלאון יותר נוח.

כשהרכב "העממי" כבר נותן מושב יותר נוח... זה כבר סוגר עניין (נוחות המושב בעיני היא הדבר העיקרי שקובע את נוחות הנהג).

כמו שכבר כתבתי, הפערים כיום בין רכבי פרימיום לכאלו שהם לא הרבה יותר קטנים מבעבר, מכל בחינה (ביצועים, נוחות, אבזור, איכות הרכבה וכו').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר לייצר סופר מיני ולדחוף שם מושבי עור, ואקום בדלתות , שעשויה מחומרים שזוקקו בנאסא וכל מה שהופך סדרה 5 לסדרה 5 , השאלה כמה יעלה המוצר הסופי , האם הוא יצדיק את המחיר ( אחרי הכל זו סופר מיני) וכמה ירכשו אותו?

פורסם (נערך)
התלהמות?! אני מבין שבאת להתנגח בשליחות של חברך שומאכר. אני מפסיק להתדיין איתך.

ראיתי רק עכשיו את התגובה. אין שום קשר לשומכאר. החלק הראשון בהודעה שלי בכלל לא התייחס אלייך אלא לבחור מעלייך שהודעה ארוכה כלכך לא כתב שום דבר עינייני. עד שכתבתי אתה גם פרסמת הודעה, זה הכל.

סלואו, תודה על התשובה. קיבלתי.

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

פורסם

לשאלתך - אין ספק שפרימיום הוא עניין יחסי. בהודו, רכבים כמו סוזוקי סוויפט ויונדאי i10 נחשבים פרימיום, כי בהשוואה למה שהשוק מורגל בו ונחשב עממי הם רכבים עם שאר רוח, איכות נסיעה גבוהה וחומרים טובים.

אולם, בעולם המערבי עסקינן. מיני נחשבת פרימיום בארצות העשירות והמפותחות ביותר, קל וחומר שהיא כזו בכל העולם - כעניין של מיצוב גרידא, מבלי להיכנס לדיון אם היא אכן מגבה את התואר או לא.

שומאכר, מה שכתבת הוא התנגחות - או לכל הפחות התגרות מכוונת. הפרובוקציה מורגשת במיוחד כשצצת פתאם משום מקום (כפי שנאמר לך), כדי להביע תרעומת נגד היכללות הרכב שלי בשוק היוקרה - היכללות שהופיעה רק במובלע בכתיבתי, מבלי שנופפתי בה. אתה הוא שבחרת לראות בכך סדין אדום..

:idea:
פורסם

אפשר להסכים על כך שיש פילוח גם ב"פרימיום"? אני בטוח שכן, אז יש גם את פלח ה-בולשיט פרימיום.

רומן, היוקרה והפרימיום של רולקס אינם נובעים מהמחיר שלו בלבד ומחירו אינו נובע מאיכויותיו בלבד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על זה כבר הסכמנו בהתחלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Cuore Sportivo - ידוע היטב, אך רולקס זול לא יעבוד

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
רומן, מה לדעתך צריך להיות ברכב סופר-מיני על מנת שייחשב פרימיום? שואל עניינית כמובן, לא מתוך התגרות. האם יש רכב כזה כיום לדעתך?

לא רומן, אבל זה:

interiorFront-copy.jpg

גרסה מיוחדת של מיני שבאמת אפשר לקרוא לה בלב שלם פרימיום. אבל גודווד בארץ היה עולה 400 אלף ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

זה הדגם הקודם. בחדש הוא חזר למקום המסורתי.. בכל אופן, הגודווד היא סה"כ דגם הצהרה, לא רכב סדרתי, שנהנה מאיכויות החומרים של רולס רויס (רולס רויס החברה בפועל, לא כמטאפורה), שנמצאת בקצה השני של הפירמידה בקבוצת BMW.

:idea:
פורסם

אם כבר מכוניות פיציות ב400K, הרי מכרו איזה חמשה-שה פיאט 500 בגרסאות טריבוטו שקר כלשהו במחירים לא ממש רחוקים משם. ככה שאולי במוו/מיני לא כל כך טועים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קראתי את רוב התגובות בשירשור.

אני שם לב שחלקכם מתבלבלים בין מותג פרימיום לדגם יוקרה ספציפי.

מושג הפרימיום הוא המותג (היצרן) וזה לא סותר שיתכן ודגם מסויים של אותו יצרן לא יהיה רכב יוקרה של ממש.

אבל עדיין הדגם הזה משתייך לפרימיום.

לפי המדד הנ"ל אני עם Fkl0ster

אגב אם מסתכלים על עולם האופנה אז למותגי יוקרה כמו גוצ'י וכו' יש לעיתים מבצעים לאוספים היוצאים והם נמכרים במחירים עממיים. כל זה לא גורע מהמותג להיות מותג יוקרה.

• תוכן חדש...