Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 8-13 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות אוטו התעניינתי בaudi a3 שנת 2000-2001 אני מוכן לחרוג ל 15 אם זה שווה את זה, ממש אהבתי את ה audi גם בגלל הכוח שיש לה לעומת הרכב שיש לי בבית אני נוסע על i10 מנוע 1.0 אז אני באמת מעדיף שהקנייה תיהיה אם שינוי במנוע, למשל יש לנו בעיר פולו שנת 2001 יפה וגם שמורה אבל בגלל ה75 כ''ס היא לא כל כך שונה מהאוטו שלי, אז אני מתלבט בניהם עכשיו אני גם שמעתי שהחלפים של האאודי ממש יקרים זה נכון ? אני אשמח לקבל הצעות, היופי מאוד חשוב לי שלא יהיה רכב שנראה כאילו הוא אספנות תודה רבה למי שיעזור.

פורסם

חוץ מפולו שהוא חמוד לדעתי אין רכב יפה בתקציבים האלה. A3 אתה תמצא ב13 אחת שחוטה, ולא מספיק חיסלת את כל התקציב שלך גם הביטוחים והטיפולים יקרים. עזוב אותך, תגדל תתקדם בחיים ותקנה לך משהו יפה באמת ולא מאולץ או שחוט.

פורסם
חוץ מפולו שהוא חמוד לדעתי אין רכב יפה בתקציבים האלה. A3 אתה תמצא ב13 אחת שחוטה, ולא מספיק חיסלת את כל התקציב שלך גם הביטוחים והטיפולים יקרים. עזוב אותך, תגדל תתקדם בחיים ותקנה לך משהו יפה באמת ולא מאולץ או שחוט.

המחירון שלה הוא 15 ומצאתי אחת דווקא נחמדה, יש לי אוטו רוב הזמן הקטע שאני רוצה שיהיה לי אוטו משלי לבית ספר והכל בזול וזה אחלה מחיר מצאתי ב 12 אלף עם 217 אלף קילומטר ונראית ממש טוב השאלה כמה ביטוח יעלה לה

פורסם

תשמע נשמע שאנחנו בערך באוטו גיל ובאותו מצב (רכב זול לנסיעות קצרות)

לא הייתי קונה אאודי כזאת. חוץ מהסמל מקדימה היא לא תתן לך כלום, עדיף לך לחפש רכב אחר ישן עם מנוע טוב, הוא בטוח יהיה זול יותר / חדש יותר / פחות ק"מ, והביטוח כנראה יהיה זול יותר. בקשר למחירים - תצטרך להתקשר לחברת הביטוח ולברר, לא הצלחתי באתרים כמו wobi להשוות מחירי ביטוח של נהג חדש/צעיר.

בקיצור, חפש רכב אחר במחיר הזה, תהיה עסקה הרבה יותר משתלמת לדעתי.

פורסם

ביטוח זה החלק הזול של אחזקת גרמניה מזדקנת.

ממליץ בחום לחפש משהו אמין יותר או תמצא עבודה ושפוך את כל המשכורת על הרכב.

אם גיר ידני בא בחשבון, הייתי ממליץ לך לחפש איזה פונטו שמורה, אומנם לא שיא האמינות אבל מאוד חסכונית וחלקים מאוד זולים.

פורסם (נערך)
המחירון שלה הוא 15 ומצאתי אחת דווקא נחמדה, יש לי אוטו רוב הזמן הקטע שאני רוצה שיהיה לי אוטו משלי לבית ספר והכל בזול וזה אחלה מחיר מצאתי ב 12 אלף עם 217 אלף קילומטר ונראית ממש טוב השאלה כמה ביטוח יעלה לה

1.ביטוח חובה וצד ג עולה בערך אותו דבר לכל הרכבים, תעשה כאן השוואה

http://www.wobi.co.il/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91/

2. ביטוח מקיף לא עושים לרכב במחיר הזה

3. מציע לך לרדת מהאודי זה בור ללא תחתית, אם אין לך הרבה כסף בצד קנה לך בנתיים איזה יפנית משעמת כמו טיוטה קורולה,בלנו, ליאנה,סוויפט וכו'

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
1.ביטוח חובה וצד ג עולה בערך אותו דבר לכל הרכבים, תעשה כאן השוואה

http://www.wobi.co.il/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91/

2. ביטוח מקיף לא עושים לרכב במחיר הזה

3. מציע לך לרדת מהאודי זה בור ללא תחתית, אם אין לך הרבה כסף בצד קנה לך בנתיים איזה יפנית משעמת כמו טיוטה קורולה,בלנו, ליאנה,סוויפט וכו'

הקטע שאבא שלי אמר לי ללכת על האאודי ואמרתי לו שהחלפים יקרים הוא אמר לי לא נורא לגבי זה השאלה כמה כבר זה יכול להיות בור ללא תחתית, ידני אבא שלי לא רוצה לקנות לי אני כבר חצי שנה עם רשיון ובן 17.5 אין לי בעיה עם םיאט או משהו אבל זה גם סרט עם תקלות וכל זה לא ? מה שונה באאודי דיברתי עם סוכן ביטוח הוא אמר בין 4500-5000 ביטוח וזה לא כזה משנה איזה אוטו ככה אמר לי

פורסם

בסיאט גם חלקים לא הכי זולים, אבל איביזה למשל יותר פשוטה ויותר אמינה.

זה לא שאודי תתקלקל לך כל יומיים, פשוט יש לה המון תקלות קטנות כמו חיישנים למיניהם וכל חיישן עולה אלף שקל+,

בעיות של קוילים כנ"ל אותו מחיר. זה רכב שדרוש אחזקה ואם תחסוך באחזקה ותשים חלקים לא איכותיים בסוף תשלם כפול. אז אם יש לך כסף לתיקונים שהם יקרים בהרבה מהמתחרות אז סבבה לך על זה.

שהייתה לי גולף לפני כמה שנים (אותו מנוע נדמה לי כמו באודי 1.6) החלפתי אלטרנטור במוסך שהוא לא מורשה אלטרנטור משופץ כולל עבודה ומע"מ עלה 2000 שקל לאומת זאת ביונדאי חבר החליף ב 600.

פורסם
הקטע שאבא שלי אמר לי ללכת על האאודי ואמרתי לו שהחלפים יקרים הוא אמר לי לא נורא לגבי זה השאלה כמה כבר זה יכול להיות בור ללא תחתית, ידני אבא שלי לא רוצה לקנות לי אני כבר חצי שנה עם רשיון ובן 17.5 אין לי בעיה עם םיאט או משהו אבל זה גם סרט עם תקלות וכל זה לא ? מה שונה באאודי דיברתי עם סוכן ביטוח הוא אמר בין 4500-5000 ביטוח וזה לא כזה משנה איזה אוטו ככה אמר לי

4500-5000 ללא מקיף?

וכמו שאמרתי אני לא מציע לך להיכנס לזה ורוב המכוניות האלה עברו בידיים של חברה צעירים שחרשו עליהם ובתקציב שלך תמצא גרוטאה\רכב מנוצל שתצטרך לבלות איתה כל הזמן במוסכנים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
4500-5000 ללא מקיף?

וכמו שאמרתי אני לא מציע לך להיכנס לזה ורוב המכוניות האלה עברו בידיים של חברה צעירים שחרשו עליהם ובתקציב שלך תמצא גרוטאה\רכב מנוצל שתצטרך לבלות איתה כל הזמן במוסכנים

מה עם גולף ? 2001 מה עדיף 1.6 או את ה 2.0 מבחינת דלק יש שינוי ? ואיזה דגם עם פחות תקלות

פורסם

הייתי בגילך (לא כל כך מזמן), את האמת שקשה בכללי להשיג רכב טוב במסגרת התקציב הזה.

אני ממליץ בחום שכן תבחר ברכב ידני, רכב אוטומטי מזדקן זה מקור לתקלות וגם צריכת דלק גבוהה.

באודי לא הייתי בוחר, אלו בתקציב שלך יהיו שבורות ולא מתוחזקות כראוי, וכמו שנאמר לך - בור ללא תחתית, תחזוקה יקרה.

בתור בחור צעיר אתה צריך רכב אמין שיביא אותך מA לB ולא יהיה יקר לתחזוקה, תנסה לחפש יונדאי גטס 1.6. היא אמינה, יש לה ביצועים לא רעים, תחזוקה לא יקרה. יש גם גרסאות של 5/3 דלתות עם ספוילר, סאנרוף ומגנזיום.

זאת אולי לא המכונית האולטימטיבית לצעיר, אבל היא בטיחותית, מאובזרת לא רע, נוחה ותשאיר לך עודף יפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555514-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F-1-6-EX-2002-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה מריח לי כמו אשכול קלאסי של צעירים ובסוף הבחור יקנה את האאודי ויחזור לפה עם תקלות שונות ומשונות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני כמעט קניתי רכב ממש לא של צעירים, סקודה פליסיה דיזל סטיישן.

לא עניין אותי המראה של הרכב, חיפשתי משהו סביר מבחינת מצב מכני, הבנתי שבתקציב שלי לבקש יותר מזה וכרית אוויר/2 כריות אוויר וABS זה המקסימום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

גם גולף יקרה יחסית לתחזוקה, וגם הרבה של צעירים שקרעו אותן.

גיר אוטומטי שאם לא קיבל מערכת קירור, יעשה לך הרבה צרות.

1.6 יותר נפוץ והוא מנוע מוצלח בסך הכול, אבל אני לא מבין את הקבעון. אנשים פה משקיעים מהזמן שלהם ומציעים לך עצות מהניסיון האישי שלהם, אתה לא מתייחס אפילו, אם זה לא מעניין אותך תקנה מה שאתה רוצה.

• תוכן חדש...