Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כפי שמצויין בכותרת מדובר בבעיה של קפיצות בחום מנוע ללא סיבה ברורה וללא קשר לפקקים/ עליות/ ירידות / מזגן. במספר ביקורים בשבועות האחרונים במוסך הוחלף התרמוסטט, רדיאטור חדש, פקק רדיאטור חדש ומאוורר והבעיה עדיין ממשיכה. בחיבור מחשב לרכב נראה קפיצות בחום מנוע מחום תקין של 86-87 עד ל- 93-94. המכונאים לא מצליחים לפתור את הבעיה ומבחינתם הם טוענים כי החום מנוע תקין למרות הקפיצות (בעיה שמעולם לא הייתה). מישהו במקרה נתקל בבעיה ויכול להציע פתרון? תודה מראש לכל העוזרים!

BassHead:vamp:

פורסם

רדיאטור חדש לחלוטין, מים חדשים נקיים, ניקוז תקין, אין נזילות. משאבת מים נבדקה ונמצאה תקינה, אין איבוד נוזלים, מפלס גובה מים תקין.

פורסם

אסף, המחוג בלוח שעונים מתנהג מוזר וכך בעצם עלינו על הבעיה. המוסך טוען שהם מעולם לא נתקלו בבעיה בחיישן חום מים (וזה מוסך מורשה רציני). המאוורר בג'ימיני הוא מכני עם קלאץ', ללא יוניט. המאוורר הוחלף כי המוסך טען שזוהי מחלה ידועה של הג'ימיני (הקלאץ') וזוהי הסיבה לבעיה. מאור, הנוזל קירור של הרדיאוטור הוא ירוק של מופאר.

פורסם

תודה לכולם על התגובות! מחוג הדלק תקין. אני אקפוץ שוב למוסך לבדוק את נושא חיישן חום המנוע ונוזל הקירור. אם במידה ולמישהו יש עוד רעיון או שמע על מקרה דומה, אשמח לשמוע. תודה!

פורסם

שוב אני אומר לך מניסיון, יש לי חבר גם אותו שנתון של גימני החליף את כל מערכת הקירור פעמיים הכל כולל הכל. היינו ממש לפני הרמה של ראש המנוע ובדיקת מעברי המיים בבלוק, החליף נוזל קירור מפרסטון לנוזל מעפן אבל דליל הרבה יותר והבעיה היסתדרה לחלוטין ולא חזרה עד היום.

• תוכן חדש...