Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הוט רוצים מאמא שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן אמא קיבלה את המייל הבא:

לכבוד: *******

מס' לקוח: *******

לקוח יקר,

HOT מברכת אותך על בחירתך לשדרג את ציוד ה שברשותך.

לרשותך מספר רב של מרכזי שירות בהם תוכל להחליף את הציוד הישן בחדש או לאסוף ציוד חדש.

לרשימת מרכזי השירות אליהם תוכל לפנות לחץ כאן.

במידה והינך מחליף ציוד קיים בחדש, עליך להביא עמך למרכז השירות את הציוד הישן ואת הפריטים הנלווים כפי שמצוין במסמך המידע.

נשמח לעמוד לרשותך בכל עת,

HOT.

אגב, "ציוד ה" מופיע כך במקור- אני עדיין מנסה להבין אם מדובר בה' הידוע מהתנ"ך. מיותר לציין, שהיא לא ביקשה מהם כלום.

לזכותה של האם הגדולה, שהיא לא חסרת הומור- כתבה לי כך (עובדת מול משרד החינוך):

זה מזכיר לי שפעם, כשהיינו כותבים למשרד החינוך/תרבות היינו פותחים "זה מכתבנו השלישי אליכם...וכו" למרות שזה היה הראשון. הם לא היו פראיירים. הם בין כה וכה לא ענו.

.

פורסם

אני הייתי מתנתק מהם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפעמים זה פישינג ממייל לא מקורי בכלל וטוב לא להשיב ולא ללחוץ על לינקים.

אם היא לא ביקשה כלום עדיף [כמו ברוב הפעמים] להתעלם.

זו לא ה' ידיעה תנכי"ת, זה אולי היה אמור להיות 'ציוד ה-תקשורת'.

אם זה היה 'ציוד להתקשורת', אז.

The first one to get angry loses

פורסם

יכול להיות שיש לה עדיין ממיר אנלוגי? כי הם מחליפים לדיגיטליים.

תמיד אפשר להתקשר לשירות לקוחות, על אף הטרחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הממיר הוא דיגיטלי, האנלוגי הוחלף כבר מזמן. וכמובן שהלינקים פעילים ואמיתיים, אחרת לא הייתי מצרף פה.

נו, אגיד לה להתעלם.

פורסם

ואז תתנתק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוט רוצים שאמא שלך

תתנתק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן, אבל היא לא תתנתק. אשה בת 79 שרגילה לכל הערוצים שלה, וגם מזמינה סרטים לא תתנתק- והאמת שהיא לא צריכה.

רובינו שמסתובבים פה בשרשור עצמאיים לגמרי עם ה-XBMC ושאר הפתרונות שלנו, אבל יש אוכלוסיה נרחבת שהוט\יס עונים לצרכים (ויותר חשוב- ליכולות) שלהם בצורה מושלמת, גם אם המחירים מופלצים והשירות דפוק.

בכל מקרה, מודה לכם על התגובות, אנסה לבדוק יותר לעומק.

פורסם (נערך)

בעניין הבנת הנקרא, אנא העבר לאמך את ההסבר הבא:

צריך לקרוא את המשפט כך: "לשדרג את ציודה שברשותך", הרווח בין האות ה' למילה ציוד הוא ככל הנראה טעות הקלדה.

הציוד שייך לחברת הוט אך נמצא ברשות הלקוח. לפיכך ציודה=הציוד שלה.

האות ה' (המנוקדת בדגש) היא מוספית המציינת שייכות.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • תוכן חדש...