Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני מחפש רכב ראשון ואלה סדרי העדיפויות שלי.

1. חסכוני מאוד מאוד בדלק כי זה רכב שישרת אותי בלנסוע לעבודה ואני לא רוצה לבזבז הרבה על דלק.

2. שיהיה אמין אני לא רוצה לשלם הרבה על טיפולים וכל זה.......

3. שיראה נחמד עד כמה שאפשר בתקציב הזה אבל זה עדיפות שלישית הראשונות כמובן יותר חשובות.

4. מעדיף גיר אוטומט ולא הילוכים.

בכל זאת עם הטופס:

תקציב לרכישה - רצוי מאוד עד 10 אבל אפשר לחרוג טיפה לכיוון 15 גג

ידני/אוטומט - אוטומט

נפח מנוע - לא מבין בזה אז לא כל כך משנה לי .

קטגוריה : רגיל

תת דגם. לא משנה כל עוד הוא עומד ברשימה למעלה.

רמת אבזור - פחות חשוב.שנתון: 2000 + רצוי מאוד מאוד כי אני לא רוצה כל יום במוסך : P

חדש/משומש - משומש

מספר מקומות ישיבה - לא משנה לי.

קילומטראז' - אני לא יודע מה נחשב הרבה ושחוק ומה לא אז..דרישות של צריכת דלק - שיהיה חסכוני מאוד+++++

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה - משהו כמו +20 קילומטר כל יום חמישה פעמים בשבוע זה יוצא בערך 100 קילומטר+- בשבוע.

מה הצרכים מהרכב - נסיעה לעבודה.

פורסם

בתקציב הזה יש להעדיף גיר רגיל ולחפש את הרכב השמור ביותר ולא להתפנק על איזה סוג רכב מדובר.

חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

פורסם
בתקציב הזה יש להעדיף גיר רגיל ולחפש את הרכב השמור ביותר ולא להתפנק על איזה סוג רכב מדובר.

חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

אני די מעדיף אוטומט גיר רגיל לא חביב עליי בכלל

פורסם

הנסועה שלך לא גדולה, חפש יונדאי גטס ברמות איבזןר gli/glx/gls, לא הכי חיסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פונטו ספייס עדיפות לרמת איבזור dynamic/elx.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הנסועה שלך לא גדולה, חפש יונדאי גטס ברמות איבזןר gli/glx/gls, לא הכי חיסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פונטו ספייס עדיפות לרמת איבזור dynamic/elx.

סליחה על הבורות אבל מה זאת אומרת רמת איבזור ? מה זה GLX GLI GLS DYNAMIC ELX מה ההבדל ביניהם ..

תודה.

ושאלה כמה דלק בערך יונאי גאס שותה ?

פורסם

רמות אחבזור הכוונה שלגטס יש דגמים שהיא עם יותר איבזור ויש עם פחות.

עד 2005 הספייס בגירסה המאובזרת הייתה,elx אחרי מתיחת פנים השם נהיה dynamic.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...