Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ומצטער אם יהיה בעיות עם הפוסט אני טיפה חדש פה... [=

אז ככה קניתי רכב חדש בצבע לבן {הונדה סיויק החדשה }

ואני קצת מתחיל בתחום הדיטלינג אז רציתי לדעת מה עדיף אוטם צבע או ווקס {לרכב חדש}? קצת הסבר על איך עושים כול דבר

סכום כסף 150-200 אולי טיפה יותר אם זה יהיה שווה

קצת המלצות על סבון לשטיפת הרכב מטליות או ספוגים עד 100 -150 שח {אין בעיה להזמין מebay וכדומה }

והמלצות על נקיון פנים הרכב קראתי פה המון המון המון אבל לא ראיתי ממש המלצות על שמירת ניקיון הדאשבורד ספריים למינהם לשמירה על הפלסטיקה תוד לעוזרים [=

פורסם

כיצד לצבע כדאי לראות ביוטיוב.

יש סבונים טובים של חברת CARPLAN הם לא יקרים ועושים עבודה טובה כנל הספוג שלהם שאני משתמש בו מספר שנים.

גם הספריי לפלסטיק שלהם מומלץ וגם אני השתמשתי בו.

http://www.carplan.co.il/

אני לא הייתי משקיע הרבה בווקס או אוטם צבע אם זאת הפעם הראשונה כי לא בטוח שתתחבר לזה ואז סתם זרקת כסף,אני התחלתי בווקס של החברה הזאת,הוא לא מחזיק להרבה זמן אבל נותן תוצאות מאוד יפות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...