Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי רכב קשיש בן 14, נראה די שמור מבפנים יחסית לשנתון, אך ניכר כי העיצוב הבהיר כהה עם השנים.

החלטתי שאני לא רוצה לקחת את הרכב לניקוי רגיל אלא לחדש את הפנים עד כמה שאפשר ולהחזיר אותו למצב נקי באמת. בסופו של דבר הגעתי ליעקב בתזמון מדויק לפני פסח ולהלן החוויות כעובדות ובלי השוואות כיוון שלא הייתי במקומות אחרים.

יעקב אוהב לדבר ולהסביר, ובמהלך הצעת המחיר שנתן לי על הניקוי הפנימי שאלתי אותו שאלות על בעיות אסתטיקה אחרות של הרכב תוך הבהרה שאין לי כרגע את הכסף להשקיע בהן. קיבלתי הסבר גם בנושא זה עם קצת טיפים לחיסכון בתהליך.

הוא מבצע את העבודה לפי תקציב מוגדר מראש, אומרים לו כמה מקציבים לעבודה, הוא עונה כמה שעות הוא יעבוד על הרכב ומה יעשה (בפועל אצלי הוא עבד יותר ממה שסיכמנו ללא עלות נוספת מצדי).

האיש נראה מקצועי ומנוסה ולכן השארתי אצלו את הרכב במועד שסיכמנו, על מנת שהרכב יהיה מוכן בזמן הוא הציע לי להביא אותו יום קודם לכן, כך שיוכל להתחיל לעבוד עליו כבר בבוקר שלמחרת (בפועל הוא התחיל לעבוד עליו כבר באותו יום) ובסיום התהליך הרכב נשאר אצלו עוד לילה לייבוש ואוורור.

לאורך הטיפול קיבלתי תמונות בווצאפ של לפני ואחרי וראיתי איך התהליך מתקדם.

כאשר הגעתי לקחת את הרכב קיבלתי הסבר על כל מה שנעשה בכל מקום ברכב והרכב נבדק בצורה יסודית. הערתי לו על משהו שהתפספס בניקוי ומיד הוא ניגש למלאכה וביצע ניקוי למה שהתפספס.

אני חייב לציין שהרכב עבר שינוי ונראה מאוד נקי וכמעט חדש, הראיתי אותו לחברה שלי שאמרה שהוא בהחלט נקי ואם הוא עבר את המבחן שלה אז הוא באמת נקי :)

יתרה מכך, יש מקומות בריפוד שהיו קשים, כמו למשל משענת היד, שעכשיו חזרו להיות רכים וההרגשה ברכב מאוד נעימה.

עם זאת, לא כל הכתמים שהיו בריפוד יצאו אך גם לא ציפיתי לקסמים כאלו ויש הרבה כתמים שכן יצאו והריפודים נראים שוב בהירים מאוד כמו שהיו במקור. יעקב גם הבהיר לי מראש שהתקציב שנתתי לו לא יספיק להביא את הרכב למצב חדש חדש.

אלו החוויות, כרגע נעים לי מאוד לשבת ברכב ובהחלט יצאתי מרוצה.

פורסם

מה עלות הניקוי ומה הוא כלל?

חבל שאין תמונות לפני ואחרי על מנת לראות את ההבדלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אתם מוזמנים להיכנס לקישור הבא כדי להתרשם מהתמונות - http://1drv.ms/1DomRda

כמו שכתבתי למעלה, התקציב נקבע על ידי ואני קבעתי שהוא יהיה תלת ספרתי בלבד.

עריכה אחרונה על ידי עודדס
פורסם

האמת ניראה טוב מאוד,אם זה לא סוד מעניין לשמוע כמה עולה ניקוי פנימי כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...