Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 1.4t

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,מחפש חוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב הנ"ל,מחפש רכב חזק יחסית עם צריכת דלק סבירה והכי חשוב אמינות!האם הפיאט עונה על ההגדרה הזו?אני מחפש רכב למספר שנים כך שלא מפריע לי הירידה במחיר ששמעתי שיש לה או הקושי למכור,דיי נעול על טורבו והיא דיי זולה,אשמח לעזרה,תקציב באיזה 45k

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי השבוע נסיעת מבחן על הדגם הרובוטי...

לקח לי בדיוק קילומטר להבין שהרובוטי הזה פשוט זוועה!

כנס לאוטודיל ותבדוק את הרכב

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יש קבוצה בוואטסאפ של בעלי בראבו.

עצה כללית תחפש יד פרטית ואל תכנס לאלבר.

רכב מעולה ואמין. אבל רגיש להזנחה ( לכן לא כדאי להתעסק עם חברות הליסינג המזניחות את רכביהן)

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,בקשר לגיר קראתי רבות והבנתי שזה עניין של הרגל(לאבא שלי יש C5 שגם נאמר שצריך להתרגל אבל איכשהו התאהבתי בגיר!)מה שגם תמיד אפשר לעבוד איתו במצב ידני,בנוגע לרכישה,קונה אך ורק מפרטי או עם היסטוריה מלאה של הרכב,אגב,יש לו גרסא עם סאן רוף??

פורסם

יש בודדים מתחילת השיווק , כנראה מדובר בדגמי השקה. הגיר הרובוטי לא נוראי במיוחד הוא כמו AL4 רק עם 6 הילוכים ובלי היכולת לגלוש . (היסוס בהורדת הילוך גם בקיק דאון מכה קלה במעבר בין ראשון לשני וקטע כזה להשאר עם הילוך נמוך לאחר קיק דאון) אבל במצב ידני אפשר לשלוט במעבר ההילוכים בלי בעיה.

המחלות שאני מכיר מכמה בראבויים הם תושבת מנוע צד טיימינג (לא נוראי אם תרצה להזניח ) מנוע כיוון מצבי מזגן שנשבר צקלה מאוד יקרה. וקלאץ שהולך ולוקח איתו את גלגל התנופה.

להרבה חסר כיסוי חיישן בדשבורד. בדגמי מגניפקו ההגה מתקלף. שווה לשים דגש עליהם. וכדאי לקחת רכב שטופל לא כל 30K

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
עשיתי השבוע נסיעת מבחן על הדגם הרובוטי...

לקח לי בדיוק קילומטר להבין שהרובוטי הזה פשוט זוועה!

כנס לאוטודיל ותבדוק את הרכב

קילומטר זה לא מדד לכלום.

זה גיר שמצריך התרגלות. הוא לא DSG אבל גם לא גרוע כמו שעושים ממנו.

את אלבר הייתי פוסל אבל לא בהכללה את כל המגרשים הגדולים, את שלי מצאתי באלדן שמורה ועם קמ״ז נמוך מאוד.

בסנסיישן היה ניתן להזמין גג פנורמי. שלי עם 71 אלף ק״מ, אפס תקלות.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

תוואי הררי קבוע 1:12, על כ-30 אלף ק״מ (אשתי לא מאפסת...).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יש בודדים מתחילת השיווק , כנראה מדובר בדגמי השקה. הגיר הרובוטי לא נוראי במיוחד הוא כמו AL4 רק עם 6 הילוכים ובלי היכולת לגלוש . (היסוס בהורדת הילוך גם בקיק דאון מכה קלה במעבר בין ראשון לשני וקטע כזה להשאר עם הילוך נמוך לאחר קיק דאון) אבל במצב ידני אפשר לשלוט במעבר ההילוכים בלי בעיה.

הגיר בבראבו לא קשור ל-AL4. בבראבו הוא רובוטי חד מצמדי וה-AL4 הוא אוטומטי מלא ו"חכם". ה"קטע כזה" להשאיר הילוך נמוך אחרי קיק-דאון נובע מהרעיון שאם אתה דופק קיק דאון, אתה כנראה צריך כח, והרבה, ועכשיו. לכן יהיה דיי מפגר להעלות הילוך ישר עם העזיבה של הגז, כי כנראה שבעוד רגע תצטרך שוב הרבה כוח ואז הוא יצטרך שוב להוריד הילוך.

אני לא מבין את הרעיון מאחורי האמירה של "אפשר להשתמש במצב ידני". אם אתה רוצה להשתמש בגיר במצב ידני, תקנה אוטו עם גיר ידני.

פות"ש, הבראבו היא אוטו חביב, בין המכוניות העממיות הנפוצות הראשונות והזולות ביותר שמציעות מנוע טורבו, שזה נחמד. מתנהגת חביב יחסית למשפחתית עם תחת שמן ואם צריכת דלק מצד נמוכה (יחסית) מצד אחד ומנוע חזק (יחסית) מצד שני חשובים לך, הבראבו אופציה לא רעה. אבל היא צריך לקחת את כל השבחים המטורפים שמרעיפים עליה בעירבון מוגבל. היא משום מה זכתה לסטטוס של אלה בפורום בחודשים האחרונים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
אני לא מבין את הרעיון מאחורי האמירה של "אפשר להשתמש במצב ידני". אם אתה רוצה להשתמש בגיר במצב ידני, תקנה אוטו עם גיר ידני.

בשמחה, רק חבל שבראבו ידנית זה דבר יותר נדיר מאשר טבעוני בדאע"ש ;)

אז למי שלא חולק איתך את הסלידה מתפעול ידני לגיר חשמלי, הרובוטי גיר סבבה לגמרי. אני אישית מעדיף אותו על כל גיר פלנטרי (ומעדיף ידני על שניהם)

פות"ש, הבראבו היא אוטו חביב, בין המכוניות העממיות הנפוצות הראשונות והזולות ביותר שמציעות מנוע טורבו, שזה נחמד. מתנהגת חביב יחסית למשפחתית עם תחת שמן ואם צריכת דלק מצד נמוכה (יחסית) מצד אחד ומנוע חזק (יחסית) מצד שני חשובים לך, הבראבו אופציה לא רעה. אבל היא צריך לקחת את כל השבחים המטורפים שמרעיפים עליה בעירבון מוגבל. היא משום מה זכתה לסטטוס של אלה בפורום בחודשים האחרונים.

מסכים עם הכל, חוץ מהשורה האחרונה (אבל אני כמובן מוטה דעה) - ואסביר: למי שלא חרד מגיר רובוטי ומהמותג פיאט, אני לא מכיר אף אופציה אחרת למשפחתית דינאמית מאובזרת וחדשה בתקציב 50K. לדעתי, זו הסיבה שהרבה אנשים ממליצים עליה בפורום - ב'סגמנט' הספציפי שלה, היא מציעה חבילה די ייחודית ומשתלמת. מצד שני הרבה אנשים שסולדים מהמותג פיאט בגלל יבואנו ועברו המפוקפק לא מודעים בכלל לרכב (לדוגמא, אני לפני כשנה) ולכן אנשים חולקים איתם את רשמיהם.

רוב ה"שבחים המטורפים" שראיתי בפורום אמרו את דבריי הנ"ל בנימה זו או אחרת, אבל משום מה הרבה אנשים (לא SPIRE, אחרים) חטפו איזו סלידה עצבנית מדברים אלו או מהרכב עצמו, ונולדו שרשורי התנצחות אינסופיים כאלו ואחרים...

אגב, פגשתי את הסבא של הרכב שלך בסופ"ש (מתנאל) - בחור נחמד ביותר!

לגבי הבראבו - איתה רק חודשיים, אבל הספיקה לשנות את תפיסתי בנוגע לעולם הרכב. פתאום אני יוצא ל'טיול נהיגה' (אשתי וחבריי עשו מזה מטעמים), פתאום אכפת לי מדיטיילינג, פתאום אכפת לי מהרכב עצמו ולא רק בתור כלי A TO B. כנראה שכל רכב 'דינאמי' ויפה אחר היה מעיר בי את הצד הזה, אבל כפי שציינתי - מעטות האופציות לכלים חדשים (שנתון) מאובזרים שימושיים וכיפיים לנהיגה ב50K.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...