Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 1.4t

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחרי שכרגיל כל שרשור על בראבו מעיר כאן את הניצים ננסה לחזור לנושא. אם החלטת שזה הרכב הבא שלך ואתה מחפש בראבו יש אחת לא ממש סטנדרטית שלדעתי עדין מוצעת למכירה. חפש את הרכב של יריב אם הוא עדין לא נמכר זאת אופציה מאוד מיוחדת ומנסיון הרכב הזה נוסע שונה לגמרי מבראבו סטנדרטית (במובן החיובי)

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני חיפשתי רכב שקלתי גם את הלאון, אבל הייתי צריך לרדת שנתיים~ בשנתון ולהוסיף 20K~ למחיר, אז בסוף זה הוריד אותי.

לאון 1.8 ידנית נשמעת לי כיף כיופאק. היו שני חבר'ה טובים כאן בפורום שפרסמו אקזמפלרים שנראו ממש טוב, אם אתה יכול למתוח את התקציב מעלה אולי שווה לבדוק.

מצטרף להמלצה על הרכב של יריב, הבחור פדאנט משקיען ובנאדם זהב, הרכב שלו משופר ושמור טוב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הבארבו של יריב היא אכן דוגמא מצויינת שכדאי מאוד לבחון. אני לא יודע כמה הוא מבקש עליה, אבל אם זה מחיר סביר (שסביר גם שיהיה מעל למחירון) אני חושב שכדאי לשקול אותה מאוד ברצינות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הלאון כנראה יותר מרווחת, עם יותר פוטנציאל שיפורי מנוע, אבל לא פונה. למי שזה חשוב - טרן-אוף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היתתה לי לאון.

בבראבו יש פחות תת היגוי, גם אם היא אוחזת פחות בסך הכל.

מרגישה יותר צייטנית מהלאון.

אבל אני חושב שעדיין הייתי מעדיף את הלאון 1.8

פשוט כי אני נוסע יותר מנהלתי יחסית ובכוח של הלאון אני אשתמש יותר מאשר הצייטנות (היחסית כמובן) של הבראבו.

מה שכן אני בטוח שאם משפרים אז אפשר לגרום ללאון להיות הרבה יותר צייטנית, חוץ מאחיזה טוטאלית גבוהה.

ומבחינת מנוע אין מה לדבר..

They are trying to ban me...

פורסם

אם משפרים, השמיים הם הגבול, זה נכון (כמעט) לכל אוטו. במצב סטוק ההתנהגות של הבראבו עדיפה בערך באותו שיעור שבו עדיף המנוע של הלאון 1.8 בכיוון ההפוך. מכאן זה עניין של העדפה אישית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

בתור בעלים טרי יחסית של בראבו , אני יכול להגיד בפה מלא שאני מרוצה מהבחירה שלי.

הייתי בהתחלה מאוד סקפטי , "פיאט? רובוטי? מה? בחיים לא!!"

להגיד שהיא מושלמת? לא... אבל שום דבר בעולמינו לא מושלם.

התיבה הרובוטית עובדת טוב מאוד. זה עניין של הרגל ולהבין איך להשתמש בה. להבין שזו לא באמת תיבה אוטומטית זה תיבה ידנית עם קלאץ' אוטומטי , וכאן נמצא ההבדל הגדול. בתור תל אביבי שנוסע 80% בעיר , אני נחשף לגליצ'ים של התיבה.

אבל זה משהו אתה לומד איך לתפעל , אחרי זמן קצר וזה אפילו לא להגיד לא נורא , זה פשוט סבבה.

מצד שני יש אנשים שאין להם את הסבלנות ללמוד אותה וזה בסדר ולגיטימי , יש מספיק רכבים אוטומטיים רגילים שיעשו את העבודה נאמנה, ידניים זה משהו שהופך לנדיר בימים אלה בקטגוריה של מעל פיקנטו וכו' לצערי.

רכב ספורט היא ממש לא , היא רכב משפחתי שקט כיפי לנהיגה, מעודן ,נח ומפנק עם מנוע חמוד מאוד וגמיש , וביצועים טובים עם אחיזה טובה. ברגע שאנשים יתחילו לדבר על תחושות הגה וזוויות גלגול , זה כבר טריטוריה של רכבי ספורט. היא ממש לא מיני פרארי , אבל בחירה מעניינת וטובה בקטגוריה הזו , בעיקר כפי שאור אמר כאשר אתה לוקח בחשבון את המחיר. יש מכוניות טובות יותר , אם לא איכפת לך ללכת אחורה בשנים או להגדיל תקציב , לך על זה, אבל הבראבו היא תמורה טובה מאוד לסכום, מה גם שלדעתי את רוב הערך היא כבר איבדה , אז זה לא מדאיג יותר מדיי.

תעשה נסיעת מבחן תראה אם אתה מתחבר לרכב , בסופו של דבר זה מה שחשוב. קריאה בפורמים תעזור רק קצת.

צא תחווה , ותעדכן אותנו.

חג שמח לכווווולם!!!

עריכה אחרונה על ידי M55power

• תוכן חדש...