Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על המאזדה החדשה CX3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מאוד מאוד התרשמתי מהרכב,הוא כבר נמכר בגרמניה ובעוד ארצות באיזה 80 עד 97 אלף

רשום שהוא קיבל 10,000 הזמנות כבר בחודש הראשון! הCX5 בעיניי ענקית מידי והCX3 אמורה לפתור את העניין וזה ממש לא מאזדה 2 מוגבהת היא מסובכת ומורכבת לייצור וכמובן מידות של ניסן גוק או יותר

יש מנוע 1500 דיזל טורבו ומנוע 2000 עם אבזור כולל פנסי לד ועוד מערכות של מאזדה 6

רשמו שהמאזדה 2 החדשה תגיע בתחילת החודש הנוכחי והCX3 ברבע השלישי של 2015 אבל היא כנראה תיהיה יקרה מידי בגלל שדלק מוטורוס מייבא אותה

עריכה אחרונה על ידי yanivtzvi9
פורסם

בוקר טוב

מה הבעיה? אם היא נמכרת בארצות אחרות ב80 עד 97 אז תייבא בעצמך ותשלם את המחיר הזה

אפילו תנסה לראות אופציה של פתיחת סוכנות ייבוא מקביל יש הקלות בנושא היום ותייבא עוד רכבים תמכור ב110 וככה תוכל אפילו להתחרות ולגרוף לקוחות מדלק מוטורס

Confidence In Motion

פורסם

״רשמו״? מי רשם? [emoji15]

אשמח לדעת כי לדעתי היא ממש עוד לא נמכרת בגרמניה (אשמח אם תוכיח אחרת) כי היא אמורה להתחיל להמכר ביוני, כך שגם הנתון של 10,000 מכוניות לא ברור (ואגב גלובלית זה כלום).

לגבי הטענה שלך שהיא לא מאזדה 2 מוגבהת, אז ראשית כל היא ועוד איך מבוססת על ה2 רק קצת ארוכה יותר וטיפה גבוהה יותר (לא בהרבה אגב), ובעלת אותו בסיס גלגלים, כך שמבחינת מרחב היא תהיה דומה לה (זו גם ההתרשמות שלי מישיבה בה).

ולגבי הטענה שלך שהיא מסובכת לייצור - למה בדיוק?

פורסם (נערך)

מוזר שאתה אומר שהיא נמכרת בגרמניה. מצ"ב צילום מסך מהאתר הגרמני - אין עדיין מחיר...

ללא שם.jpg

ועוד שני דברים: CX-5 ענקית? נו, באמת...הכל יחסי בחיים. אולי התרגלת לאלטו?

כמו כן, נורא מפריע לי שאתה לא מכניס שימני פיסוק בטקסט שלך. זה מייגע!

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הולכת כרגיל להיות אחת הטובות בקבוצה.

יאללה, רק שייצרו מכונית מתחרה בשוק המיני ויתחילו לשווק אותה בעולם (אני לא מדבר על קטגוריית הי-Kie ביפן).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...