Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם התחדשתי בפורד פוקוס 2008 :lol: ורצתי לשאול כמה שאלות

אשמח לתגובתכם

1 . כאשר אני מניע את הרכב הכפתור של המזגן מכובה באופן קבוע ( לא יודע את שם הכפתור הוספתי תמונה )

רציתי לדעת עם יש אפשרות לעשות איזה משהו שהוא יהיה פעיל באופן קובע (וכמובן גם לכבות אותו לפי הצורך) ?

2. ברכב יש מרמי חלונות כאשר אני לוחץ לחיצה ארוכה על הכפתור בשלט שנועל את הרכב

גם על אותו בסיס עם כפתור פתחיה הרכב שפותח את הרכב ואז כל החלונות נפתחים

הבעיה פה מתחילה ב2 החלונות מאחורה כאשר אני רוצה לנועל את הרכב החלונות לא עולים

(רק 2 קדמיים עולים החלונות מאחורה לא )

לאומת זאת כאשר אני רוצה לפתוח את החלונות עם השלט כל החלונות נפתחים תקין

משהו יודע אולי מה יכול להיות התקלה פה ?

3. אני רוצה לשכפל את השלט לרכב (שלט מקורי) רצתי לדעת איפה אפשר לעשות את זה וכמה צריך לעלות שכפול כזה ?

4. מאיפה אפשר להשיג צמה לרדיו של הרכב (רדיו מקורי)

1.jpg

4.1.jpg

4.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש.

1. זה כפתור של סירקולציה פנימית. הוא לא אמור להיות דולק באופן קבוע וזה גם לא בריא להשאיר אותו דולק הרבה זמן.

2. מוזר. אצלי פעם היתה בעיה עם החלונות לאחר ניתוק מצבר, אבל אז הם גם לא ירדו. נסה להעלות ולוריד כל חלון בנפרד מהרכב תוך לחיצה מלאה עד הסוף והחזקה של לחצן החלון למשך כמה שניות. 3 פעמים העלאה והורדה. אח"כ תבדוק בשלט אם זה עבד.

4. אין לרדיו הנוכחי צמה? בטח יש אצל מתקיני מערכות או לחלופין ב-ebay.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

בתור בעלים של פוקוס גם 2008 . אני יכול לומר לך שיש לפעמים בעיה במנגון החלונות . כנראה יש שם חיישן שמזהה לחץ או עיקוב בהעלאת החלון ואז הוא מפסיק ( מנגנון הגנה לידיים )

נסה לשחק עם העלאה והורדה של החלון אולי זה יעזור.

בקשר לרדיו דיסק . המלצה שלי היא לקנות מחנויות הסאונד שיש לך בעיר . קיט של מתאם דאבל דין הכולל מתאם שקע ומתאם אנטנה עלה לי 150 שקל

יפני זה הכי אחי

פורסם

תודה לכולם

מה לגבי שלט אי אפשר למצוא משהו יותר בזול

אני צריך רק שלט יש לי מפתח נוסף אבל בלי השלט

לגבי ה

צמה אני מעדיף מebay כי זה בטוח יהיה יותר זול ואני לא לחוץ על זה יש מצב שאתה אולי עוזר לי עם קישור למשהו שמתאים

פורסם

אתמול בדקתי את עניין החלונות ברכב המצב ברגע זה שהחלון 1 מאחורה עולה תקין

חלון שני ( צד שמואל ) לא עולה

אשמח לעזרה שלכם

• תוכן חדש...