Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום נדלקה לי לפני כיומיים מנורת cheak engine. אחרי בדיקת קצרה הוצאתי מהמחשב את הקוד תקלה שהוא P0420.מבדיקה מהירה או ממיר או חיישן למבדה. הניחוש שלי הוא החיישן מכיוון שניתן להריח באגזוז ריח של דלק חזק מה שרומז על תערובת עשירה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם מקט של החיישן? מצאתי רק של מנועי 1600 ואין לי מושג עם מדובר באותו חיישן.

מדובר בהונדה סיוויק שנת 2000 מנוע d14z2 ej9.

תודה לעוזרים.

פורסם

רצוי בהונדה רק מקורי של הרכב.תאמין לי אכלתי הרבה ח... עד שלמדתי על בשרי .לא תחליפי אפילו של NGK או דנסו. את המקורי הם בונים הרבה יותר מדוייק . והביצועים בהתאם. מכל תחליפי שהם בונים לשוק החופשי.

פורסם (נערך)
שלום נדלקה לי לפני כיומיים מנורת cheak engine. אחרי בדיקת קצרה הוצאתי מהמחשב את הקוד תקלה שהוא P0420.מבדיקה מהירה או ממיר או חיישן למבדה. הניחוש שלי הוא החיישן מכיוון שניתן להריח באגזוז ריח של דלק חזק מה שרומז על תערובת עשירה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם מקט של החיישן? מצאתי רק של מנועי 1600 ואין לי מושג עם מדובר באותו חיישן.

מדובר בהונדה סיוויק שנת 2000 מנוע d14z2 ej9.

תודה לעוזרים.

אם כבר אתה מחליף חיישן חמצן ברכב, רצוי שיהיה מקורי או תואם מקורי בלבד, אחרת המנורה תידלוק שוב,

הקוד תקלה הזה, לא אומר רק ממיר קטליטי.

בקוד תקלה הזה יכולות להיות מספר גורמים לתקלה, לדוגמא:

חיישן חמצן, ממיר קטליטי, דליפת אגזוז סמוך לממיר קטליטי, פיוז שרוף שגורם לחיישן חמצן אחורי לא להגיב בכלל.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

רק מקורי! ! גם תואם מקורי אפילו של אותו יצרן(NGKׁׂ) לא עובד אותו דבר , מניסיון( והתבעסות). הם כניראה בכוונה מייצרים מעט שונה ליצרן ולאפטר מרקט .ההבדל מורגש בביצועים.

פורסם

תודה לכל העונים, אני מודע שעדיף מקורי וגם אני מתכנן לרכוש מקורי ולכן עם תוכלו בבקשה למצוא לי את המקט של המקורי אני מאוד ישמח, וגם של איזה חברה דנסו או בוש? תודה לעונים

פורסם

עריכה:

אני מודע שהקוד יכול להיות עוד דברים אבל כל הפיוזים תקינים ויש ריח חזק של דלק כך ש90% חיישן למדה קדמי. כמו שאומרים עם אתה שומע פרסות זה כנראה סוסים, לא זברות

• תוכן חדש...