Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר רכישת הרכב החלטתי להשקיע במערכת, בחנתי כמה דגמים ובתור הנחה ראשונית החלטתי על השילוב הבא, מה דעתכם על המוצרים?

רדיו דיסק - pioneer DEH-80PRS

רמקולים אחוריים - Bosto Acoustic PRO 50SE

לגבי הסאב והמגבר אני לא ממש מבין אז ניסיתי להתאים לפי מדריכים שקראתי:

סאב- JBL GT-Bass pro 12"

מגברים [h=3]Rockfor Fosgate P-400 - לרמוקלים מאחורה[/h]JL Audio XD-1000

מהצעה של מוכר בחו"ל מדובר ב6100 ש"ח לאחר שקלול של משלוח + מיסים מדובר כמעט ב9000 כיוון שהסכום שהקצבתי הוא עד 10K האם ניתן לשנות / להחליף , אשמח לחוות דעת

פורסם

מדוע ההשקעה ברמקולים אחוריים?

איפה הרמקולים הקדמיים בסיפור הזה?

ובכל אופן, לא הייתי מבצע רכישה של רמקולים ללא האזנה מקדימה להם, בטח לא בתקציב גבוה.

בתקציב כזה לדעתי ניתן, אפילו ברכישה מקומית, לבנות מערכת מכובדת.

אחשוב על משהו בינתיים. המתן לתגובות נוספות שבטח יגיעו.

האם אתה פתוח לציוד יש שניה?

פורסם

אני לא כזה מבין בתחום, אז בגלל זה כנראה הזנחתי את הרמוקלים הקדמיים

ולגבי ציוד יד שניה אני מעדיף לא להתעסק

פורסם

רמקולים קדמיים זה א-ב של כל מערכת איכותית!

אני מציע לשקול שנית רכישת ציוד יד שניה.

ר"ד, מגבר וגם אביזרי התקנה למיניהם הם ציוד בעל בלאי נמוך וניתן להשיג "דיל" טוב יותר ברכישה שלהם.

שים לב אגב, שאם רכישת הר"ד היא מארה"ב, כנראה שלא יהיו תדרי רדיו ישראליים.

מעבר לכך, מהם סגנונות המוזיקה להם אתה מאזין ומאילו מקורות?

בנוסף, אני מציע לעבור קצת על שרשורים בפורום כדי לקבל אמת מידה על הדברים. מומלץ להתחיל ב-FAQ, ובשרשור המדריך המלא לאודיופיל המתחיל.

כמו כן, אם אתה מאזור הדרום, ישנו מפגש פורום בשישי (ראה בדביקים), שמומלץ להגיע אליו כדי להתרשם מציוד מגוון ולהעזר בחברים מנוסים.

פורסם

אני מאיזור הצפון, אבל היום על כביש 6 מדובר על שעה וחצי נסיעה ככה שבשביל מקור ידע כזה שווה להגיע

פורסם

לגבי המוזיקה שומע בעיקר אלקטרונית אבל מדיי פעם יש גם שירים בעברית שנמצאים על כל הסקלה מעידן חביב ועד אייל גולן, אבל 80% זה אלקטרונית

פורסם (נערך)

המפגש הוא באזור כנות.

יש מפגשים גם במרכז (רמת גן) ובצפון (נשר) לפחות פעם בחודש (ובהתחשב בתאריכים האחרונים כנראה יהיה אחד בקרוב), כך ששווה אולי להמתין בהקשר זה.

בינתיים, שני שרשורים עם תקציב דומה לשלך שאולי רלוונטיים במידת מה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550384-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A9%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9F-10K

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?543060-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-SQ-%D7%A2%D7%93-10k

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אולי תציין איזו קליאו קנית?

הקליאו החדשה (הדור הנוכחי 2013-2015) מצוידת במערכת מקורית של LG, לא יודע איך האיכות שלה, אבל אולי היא מספיק טובה. כדי להתקין מערכת אחרת אתה כנראה תצטרך פאנל תיאום.

אם מדובר בקליאו מהדור הקודם, קליאו דור 3 (2006-2013), או שיש לך מערכת מקורית או שיש לך מערכת כלשהי מותקנת. קח בחשבון שבלי חיתוך ופירוקים, תוכל להתקין רק מערכת DIN 1. אין מקום לדאבל דין, לא ראיתי אף פעם פאנל תיאום לדאבל דין שמתאים לרכב הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בחירה מאוד מוזרה של מוצרים אני חייב לציין.

ממליץ בחום להגיע לאחד המפגשים.

באופן כללי אתה צריך לכוון למשו כזה :

HU -1 או פרוססור איכותי

2- סט קידמי איכותי , 2/3 WAY צלוי אם אתה מכוון ל SQL/SPL.

3 - מגבר לסט הקידמי 4 ערוצים איכותי (לעבוד אקטיבי כמובן)

4 - מונובלוק בריא

5 - סאב.

מעבר לזה חסר המון מידע , שנתון הרכב , קיימים רכיבים או לא , סגנון מוזיקה , SPL/SQL , התקציב כולל התקנה ? (בידוד דלתות?)

זה גם דברים שצריך לקחת בחשבון , התקנה + חיווט + איטום זה סדר גודל של 3000 ש"ח.

2017 Type R

פורסם (נערך)

הבחור רשם -

קליאו MK3 2010 (אאל"ט מדובר בגודל רמקולים 5.25 וראוי לבדוק אם ניתן להכניס בקלות גודל 6.5).

מוזיקה 80% אלקטרונית והשאר עברית על שלל גווניה פחות או יותר.

להבנתי מדובר על עד 10K כולל הכל ולא השתמע שקיימים כיום רכיבים.

כמו כן לא השתמע שיש לבחור נסיון במערכות לרכב, כך שלדעתי הוא בונה על המלצותינו בכל.

מאחר ופותה"ש מאזור הצפון, שווה אולי לקפוץ למתקין מומלץ (זכורים לי 'אוטוס סאונד' ו'ליאור מולטימדיה' כמומלצים באזור חיפה/קריות) ולשמוע מה יש להם להציע במסגרת התקציב, ועם זה לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

המידה המקורית היא 5.25 בוודאות, יש לי MK3 2012 וזאת אכן המידה. הרמקולים המקוריים גרועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא ראיתי את השנתון ואת סגנון.

בכל אופן ראיתי שיש רק סט אחורי במה שהוא רשם לכן אמרתי נוודא שאין סט קדמי שכבר קיים.

בכל אופן צריך לבדוק העם זה כולל התקנה ובידוד או לא ואז אפשר כבר לעבור לרכיבים לאט לאט , מה גם שחשוב מאוד לדעת לאן הוא מכוון SQ/SP.

2017 Type R

פורסם

ב10,000 אפשר להרכיב מערכת מעולה. הכל עניין של טעם והעדפה לכן הכי מומלץ לשמוע מערכות ולגבש דעה לגבי מה אתה רוצה. המפגשים באיזור הצפון קצת בשפל אבל אם אתה מעוניין לשמוע קצת ציוד צור קשר ואנסה לעזור לך.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...