Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט אוטומטית שנת 2000.

אני רוצה לקנות מאיביי ולהתקין שלט נוחות.

חיפשתי ולא מצאתי מדריך ממצה. האם זה משהו מסובך או שאפשר להתקין לבד?

ברכב יש נעילה מרכזית.

פורסם

ברכבך יש להתקין מנוע נעילה נוסף (שני חוטים. תקנה באיביי על הדרך) בדלת הנהג ולחווט אליו את מוח שלטי הנוחות במצב פוזיטיב+נגטיב טריגר, לפי השרטוט שתקבל עם הערכה.

לא ניתן להתחבר לתקשורת של המח המקורי.

מעבר לזה אתה צריך בסה"כ מינוס גוף, מתח קבוע לפני סוויץ' ומאותתים.

אם יש לך נעילת תא מטען חשמלית, ניתן להתחבר אליה בנוסף, אם קיים טריגר פנוי בערכה שתקנה.

היו שרשורים על אקסנט.

ראה קישורים בתחתית דף זה.

אם תסתבך, תפתח שרשור פרטני כשתגיע הערכה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על ההסבר למרות שלא כל כך הבנתי..

למה אני צריך מנוע בדלת הנהג? אין שם כבר אחד?

לא הצלחתי למצוא את השרשורים שאתה מדבר עליהם מצאתי רק לאסנט חדשות יותר..

ואני אכן מאיזור השרון :)

אני פשוט מתלבט אם לקנות את הערכה מאיביי או לא..אני מפחד שלא אצליח להרכיב את זה או יותר גרוע שאהרוס משהו אחר ברכב..

פורסם

אני מניח שנתקו ידע להסביר יותר טוב ממני, אבל בגדול, יונדאי התחכמו בקטע הזה, גם אצלי בגטס זה ככה.

יש מודול אלקטרוני בדלת הנהג (הוא לא מנוע, הוא סתם מעגל אלקטרוני עם ממסרים ומגעים) , וברגע שפיזית מזיזים אותו עם המפתח (או עם המנוע שמתקינים בדלת לצורך העניין) הוא שולח פקודה לשאר הדלתות להיפתח.

אי אפשר להתלבש עליו עם המוח של שלטי הנוחות.

3.jpg

אל תפחד, תזמין את כל החלקים ואני ארכיב לך אותם. נמשיך בפרטי.

Stay Dirty

• תוכן חדש...