Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

קניתי מצלמה לרכב מדגם A118 עם ממיר מתח לחיבור של המצלמה לתיבה של הפיוזים. אני מתלבט אם לקחת את הקיט והמצלמה למתקין מקצועי או לבצע את תהליך ההתקנה באופן עצמאי. אני יודע שלא מדובר בהתקנה כ"כ מורכבת, אבל אני אשמח לקבל קצת הכוונה כדי להיות בטוח שאני מבצע את החיבורים בצורה נכונה.

אני אודה לכל למי שיוכל להסביר לי לאן כל חוט או פיוז צריכים להתחבר.

אלו המצרכים שיש ברשותי לצורך החיבור של המצלמה:

ממיר מתח:

0zzweiymyxg0.jpg

תיבת פיוזים:

0nezgejyiv3j.jpg

yfimmwri4zou.jpg

פורסם (נערך)

החיבור מאוד פשוט, קח בחשבון שהקיט שנתנו לך לא בטוח יאפשר לבית הפיוזים להיסגר כראוי.

אתה יכול פשוט להוציא את הפיוז SMK - של הסיגריות, להכניס את המתאם שלך, לחבר את הפיוז שהוצאת לבית פיוז בחלק שלא יוצר ממנו החוט האדום, את הפיוז שלך תחבר בחלק הפנוי,

אדמה תחבר עם בורג קודח לשלדה.

מה שחשוב לשים לב שאת לא טועה בכיווניות, כדי לא ליצור מצב שהמצלמה תמשוך זרם ישירות מההזנה ואז הפיוז למעשה חסר משמעות.

אז אותו אתה מחבר לאדום- בלי הסופי חוט

לגבי האדמה, תחפש צריך להיות בורע שמחבר אדמה של מכלולי הרכב, פשוט תשחחר אותו קצת תכניס את הסופית חוט ותסגור.

לחילופין מאחר ויש לך פיוז על הקו של המצלמה, יהיה יותר פשוט להתחבר ישירות לשקע מצת - בלי הקיט פיוז ששלחו לך, תפרק את המצת תפשיל את החוט שהוא לא לבן או שחור - עדיף לבדוק עם טסטר, תפשיל תחבר ותבודד כראוי.

עריכה אחרונה על ידי poratnir
פורסם

המלצה שלי:

בית פיוז חיצוני להתעלק על פלוס אחריי סוויץ כמו שקע המצת למשל, וזהו.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

תודה לכם על התגובות וההסברים.

המשתמש asafasaf שלח לי הודעה אתמול והציע לי עזרה בחיבור של המצלמה, הגעתי אליו היום והוא התקין לי את המצלמה עם הסברים פרטניים כדי שאדע להתקין מצלמה שנייה שצריכה להגיע מארה"ב. אני מאוד מרוצה מהתוצאה, לא רואים אפילו מילימטר של חוט. הכל חבוי מוסתר :wink:

קצת תמונות:

unmmbjdlytzd.jpg

j4ujq1mxmyyu.jpg

nnmz2zmiyjzl.jpg

• תוכן חדש...