Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את האוטו [206]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה לכולם, ממש מעריך את התמיכה. אני בסדר כי השכל אומר שלהיות היסטרים ובדיכאון כבד לא יחזיר את האוטו, אז זה מבאס. אני מניח שהחזרה לאוטובוסים ולהיתקע בלי רכב תשפיע יותר, אבל אנסה לחסוך קצת ולהתקדם הלאה. אני מניח שלהבא אעשה מקיף, אין ספק שהחזר כספי היה עושה את זה לפחות כואב, אבל זה לא רק הכסף כאמור. תודה רבה שוב.

המספר הוא 26-000-56.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואי איזה באסה.

אני מחזיק פיאט קופה, המזל שלי שאין ביקוש אצל הגנבים כי אין הרבה כאלה, חלקי פח רק שלה, ומכלולים שייכים לקבוצה קטנה של רכבים

אני בכל אופן הרכבתי ברכב 2 מכשירים שעובדים על סוג של רשת סלולארית, קניתי סים מחברת סלולאר ואני משלם עליו כמה שקלים בחודש, כל פעם שאני רוצה לדעת איפה הרכב אני יכול לקבל הודעה מהמכשיר או לאתר אותו דרך האינטרנט.

עלות לא יקרה בכלל ובהחלט שווה, צריך לעשות רק קו מתח תיקני ובטיחותי, הם מוחבאים היטב ברכב באזורים שאי אפשר להגיע אליהם גם בכמה שעות פירוקים, תחשוב על זה להבא, וכמובן הכי בטוח זה ביטוח מקיף

מקווה שתמצא את האבדה למרות שהסיכויים קלושים במקרים כאלה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

משתתף בצערך. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך, בתור מישהו שעבר חוויה דומה לפני מספר חודשים, זה לקבל את המצב כמו שהוא ופשוט להתבונן אל העתיד. הרכב לא יחזור אליך ואין טעם להתאבל עליו, עם כל הקושי והצער שבעניין.

אגב, הרכב שלי היה בן 14 ושוויו היה כ-12 אש"ח, ועדיין גנבו לי אותו בזמן שהוא חנה במרחק של כמה עשרות בודדות של מטרים מהבית, כך שנראה שמחיר נמוך וגיל גבוה אינם ערובה לחוסר אטרקטיביות אצל גנבי הרכב ימ"ש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטער לשמוע. בתור אחד שגם גנבו לו רכב, זה מבאס מאוד. במיוחד שלך גם לא היה ביטוח מקיף.

תעשה סריקות באיזור, לפעמים משאירים את הרכבים בחניון גדול של קניון או משהו בסגנון, ורק אחרי כמה

ימים מזיזים אותו ליעד הסופי. הסיכוי למצוא אותו נמוך אבל קיים, וכמו שכתב אלעד, לא יעזור להתאבל או

להצטער יותר מידי, כמה שזה באמת קשה.

פורסם
ואי איזה באסה.

אני מחזיק פיאט קופה, המזל שלי שאין ביקוש אצל הגנבים כי אין הרבה כאלה, חלקי פח רק שלה, ומכלולים שייכים לקבוצה קטנה של רכבים

אני בכל אופן הרכבתי ברכב 2 מכשירים שעובדים על סוג של רשת סלולארית, קניתי סים מחברת סלולאר ואני משלם עליו כמה שקלים בחודש, כל פעם שאני רוצה לדעת איפה הרכב אני יכול לקבל הודעה מהמכשיר או לאתר אותו דרך האינטרנט.

עלות לא יקרה בכלל ובהחלט שווה, צריך לעשות רק קו מתח תיקני ובטיחותי, הם מוחבאים היטב ברכב באזורים שאי אפשר להגיע אליהם גם בכמה שעות פירוקים, תחשוב על זה להבא, וכמובן הכי בטוח זה ביטוח מקיף

סתם שאלה, למה אתה מפרט את כל ההגנות שיש לך ברכב פה? לא רק חובבי רכב משוטטים פה, חבל

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לפותח שרשור, אין ספק בכלל שזו תחושה שמרתיחה את הדעת , בכלל החוסר אונים, אני ממליץ בחום לעשות סיבובים בשכונות הסמוכות , אולי גם בחניונים סמוכים , יכול להיות היא עדיין בסביבה, שווה את המאמץ להחזיר את הבייבי שלך הביתה. תנסה , גם אם לא ילך, לפחות תדע שניסית הכל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תודה אלעד ואושרי, זה אכן מה שאני עושה מהרגע הראשון. אני יודע שאף שוטר לא יתחיל לעשות סריקות וכדאי כבר לחשוב על לחסוך כסף בצד לרכב הבא. אני לא עצבני אפילו כי זה לא יתן שום דבר, סתם באסה על המזל והפגיעה בפרט, יעבור עוד כמה ימים. מקווה שלא נדע, רק בשמחות! תודה בכל אופן לכולם!

פורסם
סתם שאלה, למה אתה מפרט את כל ההגנות שיש לך ברכב פה? לא רק חובבי רכב משוטטים פה, חבל

בדיוק מה שגם אני חשבתי, מיותר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אכן מצער לשמוע. מתאר לעצמי את התחושה בה אתה נמצא.

חשוב להבין שהמכונית נגנבה לא כי היא קלה לגניבה, אלא כי היא "הוזמנה". כמובן שיש יותר קושי בגניבת מכוניות יקרות יותר עם מערכות מיגון חדשות, אבל גם זה לא תמיד מרתיע גנבים. כשיש "הזמנה" הם הולכים על זה בדרך כזו או אחרת.

למרות שאני סקפטי, אני עדיין מאחל לך שהרכב יימצא איכשהו.

פורסם
ואי איזה באסה.

כמו שאמרו לפניי, אין טעם לפרסם את ההגנות על גבי הפורום.

בנוסף, מספיק מכשיר קטן שמנטרל את הרשת הסלולארית וההגנה שאתה מציין לא תעבוד יותר.

יש לי מכשיר כזה והוא מנטרל את הרשת הסלולארית לרדיוס של 10-15 מטר, דור 2 ו-3 לא יעבדו בכלל.

הייתי לוקח את המכשיר הזה לקולנוע כשהייתי הולך בשעות שיש שם ערסים וילדודס שמתעסקים עם הסלולרי באמצע הסרט... היה נותן שקט.

לא מחפש לריב, רק לראות סרט בשקט ובלי הבהובי אורות וצלצולים שלא יוצאים מהרמקולים ומהמסך של האולם.

לפותח הדיון - משתתף בצערך. לי לא גנבו את הרכב אבל כן פרצו הביתה ורוקנו אותו (ביום הולדת שלי יש לציין אז זה תאריך שלא יישכח) אז אני די מכיר את התחושה של חסרת אונים. ריקנות :-(. לקח לי 8 חודשים לחסוך רק לטלוויזיה חדשה.

מקווה שתוכל לחסוך די מהר ולרכוש רכב.

להיות בלי רכב זה כמו להיות נכה במדינת ישראל כי התחבורה הציבורית לא ידידותית לאזרחיה.

פורסם

קרה לאמא שלי השבוע. גנבו לה אלטו חדשה 2013. פשוט נכנסו לקחו מפתח וגנבו את האוטו מהחניה. ככה בשקט בשקט בלי לעשות בלאגן יותר מדי...ממש כואב

• תוכן חדש...