Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיכול שיתן לי רעיונות למגברים בשביל הסאב הזה.

PIONEERTSW305C

התקציב הוא עד 800 ש"ח

והשימוש של המגבר יהיה אך ורק לסאב

פורסם

היתי ממליץ לך על מונובלוק, אבל באמת שלה היתי משקיע הרבה על מגבר לסאב כזה, או בקיצור עם עדיין לא קנית אותו ויש לך תקציב ניתן למצוא משהוא יותר טוב בקצת יותר כסף.

פורסם

למה לא שווה להשקיעה בסאב?! עם תיבה נכונה והגברה חזקה הוא נישמע ממש טוב!

למה אתה רוצה ללכת רק על מגבר לסאב? יש לך כבר מגבר לרקולים?

פורסם

מה זה קשור? הסאב שהצגת עולה פי 2 מהפיוניר (עם תיבה) ובלי הגברה.

ה 305 סאב חזק, ודורש הגברה בהתאם. אל תתפתה למחיר שלו, אם לא נכנס לך בתקציב מגבר

בהתאם. כי לא תנצל את הסאב.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

arm, באמת לא הבנתי מה ניסית לעשות . אתה הולך לרכוש את הסאב הזה בשבילו ?

אחרת מהיכן הגעת למסקנה שיש לו את התקציב המדובר ?

בכל אופן, אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהסרווין וגע הזה נותן תמורה כמו שהפיוניר נותן, אני לא הגעתי למסקנה הזו ....

לגבי פותח התרד, מה ששלומי אמר הוא דיי מדוייק היתי אומר, אם אין לך תקציב להגברה בריאה, היתי ממליץ לך ללכת לסאב קצת פחות "דורש" מהפיוניר 305, אני מאמין שתוכל לנצל את הסאבים החלשים יותר, בצורה יותר מספקת מאשר את ה305, עם הגברה דלה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תראה אני הולך כודם כל על איכות ולא על כמה הוא יכול לתת.

כרגע יש לי סאב של אינפיניטי 250RMS 1000W שמקבל 500RMS ממגבר של רוקפורד, ואת האיכות מרגישים באוויר ובאוזן.

פורסם

אה טעות שלי arm123.

מהיכן רכשת את האינפיניטי שלך ב400 שח ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מקווה שהבנת את הנקודה שלי ....

העובדה שאתה השקעת X כסף על המערכת שלך, לא אומרת שאת הבחור המערכת כל כך מעניינת, וכניראה יש לו דברים יותר חשובים להשקיע בהם ..

אז אני לפחות, היתי משתדל לקלוע לתקציב המוצע, ולא נותן הצעות כמו , "תכפיל תקציב", או .. "תמצא דוד בחו"ל שיעביר לך סאבים במכס"

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין צורך במגבר יקר לסאב זול ולהפך זו תענתי.

אני יודע שלהרבה כאן יש את הסאב הזה, ולרגע לא אמרתי שהסאב שהצעתי עולה 400.

וכאשר אין כסף תמיד ניתן לחסוך ע"י חיבור כל הרמקולים ברכב למגבר 4 ערוצים אחד כמו שאני עשיתי עד שהמערכת החדשה שלי תגיע מחול.

פורסם

arm123 באמת לא לענין פה כל הקטע של להשוויץ מה יש לך או אין לך,הבנאדם ביקש עזרה וחוץ לספר לכולם מה יש לך ואיך השגת את זה בקומבינה אתה ממש לא עוזר לבנאדם.

אם אין לך תשובה אתה לא חייב לענות לכל תרד שאתה רואה

פורסם

אגב רק אכשיו שמתי לב שהוא כתב 800 ולא 1800 טוב נו אני הולך לקנות משקפיים ואחזור עוד מעט.

לתקציב הזה באמת מומלץ הפיוניר אם הוא עדיין לא קנה, מה שכן הוא קצת נעלם ולא החזיר תשובות לשאלות ששאלנו וממש כשה לתת עצות נכונות כך.

• תוכן חדש...