Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביפר - ביומיים האחרונים קיבלתי שירות משובח אצל שני ספקים. הכל עם חיוך.

הראשון - מעדני יחיעם. קניתי מוצר שלהם שמיד עם הפתיחה התעורר ספק לגבי טריותו למרות שתאריך התפוגה היה רחוק. השארתי פניה באתר החברה, למחרת התקשר אלי אדם חביב, שהתנצל, הסביר למה זה עלול להתרחש, וביקש לפצות אותי בשובר שיישלח אלי הביתה, ושוב התנצל. למחרת היה אצלי שובר למוצרים שלהם בשווי משמעותי יותר גבוה מהמוצר שרכשתי. כאמור, הכל עם חיוך.

השני - היום. הייתי בשטח בשישבת, ונשבר בולם זעזועים אפטר מרקט, היקרים ביותר שיש בשוק (פוקס). המתקין שאצלו התקנתי כבר סגר את העסק. האחריות היא לשנה, ועברה כבר שנה וארבעה חודשים מההתקנה. התקשרתי ליבואן אאוטבק טכנולוגיות, בשיחה נעימה, שבה הסברתי מה רכשתי ואצל מי, ומייד אושר לי תיקון ללא עלות, רק להביא אליהם את הבולם.

שני מקרים. שני תחומים רחוקים מאוד אחד מהשני. 100% שירות מצויין. בלי להרים קול. בלי להתעצבן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
הנה סירטון מיוטיוב:

https://www.youtube.com/watch?v=KG-R3BmOtGg

בכל אופן, יש את זה בהרבה מדינות, כולל באסיה, היה גם במערב אירופה.

נראה כמו תחרות ג'ודו אולימפית. התרגילים מוכרים לי מכתה ה'.

לעומת זאת בטאיוואן

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דיסקו, השירות הטוב שקיבלת לצערי בארץ חריג. בהחלט יש מספר מקומות איפה קיבלתי שירות טוב ולא ניסו לדפוק אותי (בדרך כלל מקומות קטנים שאתה מדבר עם אדם ספציפי או פנים מול פנים מול נותן שירות מעניקים שירות טוב). אבל אם לקחת את רוב נותני השירות בארץ, נראה שמבחינה סטטיסטית הטובים בהם חריגים (לעיתים גם במקומות איפה משאירים הרבה מאוד כסף).

מבחינת שירות זה נכון לא רק נותן שירות מול אדם פרטי, אלא לעיתים גם עסק מול נותן שירות ולפעמים אפילו במקרים כאלה צריך לדרוש כדי לקבל את מה ששילמו עבורו.

sperial, יש לנו עוד לאן להתקדם, דווקא אצלינו אז היה ברור מי היה מנצח כי לא כולם בכנסת הפנימו שצריך ללמוד אומנויות לחימה. :lol:

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צעקות ומכות זה פתרון של הברברים (מכל העדות שבעולם).

אנחנו המתוחכמים, יש לנו פתרון הרבה יותר פשוט, הרבה יותר קל, והרבה יותר מתגמל, אנחנו תובעים! :twisted:

אני כבר כמה שנים לא צועק ולא רב עם אף אחד, מקבל שרות גרוע, שולח מכתב לפני תביעה (סתם מכתב שאני כותב) בדואר רשום, בד"כ זה מספיק.

לא מספיק? תביעות קטנות משרת אותי נהדר וזה כלי שאני לאחרונה ממש מרבה להשתמש בו בלי כל עקבות או חששות.

אמריקה, ורסנו!

בהמשך להודעתו של דיסקו, שיפצתי אמבטיה, רכשתי ברז, התקנתי את הברז, רק כשבוע אחרי ההתקנה הגיע המראה שנמצאת מאחורי הברז ורק אז פתאום ראינו בהשתקפות שבברז יש סדק גדול בציפוי.

עיון קצר בכתב האחריות וחושך בעיניים, האחריות לציפוי תקפה רק למכשיר חדש שלא הותקן ולא נעשה בו שימוש (ז"א פתחת את האריזה וראית נזק).

טלפון לספק, "אין בעיה אדוני, לא נורא, לא שמת לב, נחליף לך".

"אבל אני בזכרון יעקב ואתם בבני ברק, יקח לי כמה ימים להתארגן"

"שטויות אדוני, יש לי מחר רכב שמספק סחורה גם בחדרה וגם בפראדיס, תפגוש אותו בצומת"

למחרת מתקשר הנהג, "עזוב צומת, יש לי גם נקודת חלוקה בזכרון, מה הכתובת? אני אקפיץ לך הבייתה".

לשניה חשבתי אני חולמת...או בשווייץ!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, זאת בדיוק הבעיה: צריך להלחם על הזכויות שלך ולא לקבל אותן כמובן מאליו למרות שהחוק מכתיב את זה. אנשים רבים חוששים ממערכת המשפטית ולא ממהרים לטבוע.

לאחורנה אפילו יש קמפיין ברדיו על להתלונן על נותני שירותים למבקר המדינה. זה רק אומר עד כמה הבעיה קשה.

בסופו של דבר כל דבר בא בדרך הקשה של מלחמה. כאשר הדברים אמורים להיות ברורים מאליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברור שהמצב לא תקין, אבל אם כבר הלכת להוט וקיבלת חרא דוגמא, יש את הבבונים שיתחילו לצעוק, לשבור ולהרביץ ויש את זה שיתבע.

פורסם
אני יודע שיריבו איתי הרבה על זה, אבל זו האמת.... אשכנזים לא היו מתנהגים ככה.

וכן, אני אשכנזי. לא מכליל ויש המון בני עדות המזרח שלא היו מעיזים להתנהג ככה.

(שניה,לובש חליפת מגן. זהו. תתחילו לירות :snipersmi )

***ירינו. הוכנס למעקב והורחק מהאוף טופיק [הנהלת הפורום].***

נו מה עכשיו, אני צריך להחליף חתימה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שמתי לב לתופעה מענינת בטיסות לחו"ל.

ככול שמתקרבים יותר לאירופה ככה כול הקופים והארסים מתנהגים יותר ויותר בנימוס.

בנתבג הם צועקים, נדחפים לתור וכדומה...

אחרי שהמטוס ממריא ומתחיל להתרחק מהארץ ככה הם יותר ויותר נרגעים.

ברגע שמגיעים לאירופה, בתור לביקורת דרכונים, אני כבר שם לב שההורים מתחילים להגיד לילדים לא לצרוח, כולם פתאום נעמדים בתור, מדברים בשקט ולא מנסים לעקוף.

אבל בדרך חזרה, ככול שהמטוס מתקרב יותר לארץ ככה הם מתחילים יותר ויותר לצאת מהמסגרת.

פורסם

ממש לא מסכים, מי שבבון, בבון גם במטוס, גם בנחיטה, גם בחול, גם כשהוא מפרק ברזים מהחדר בבית מלון, גם בכל התורים הוא חותך ומתגנב תוך כדי הסתלבטות על האירופאים הלפלפים שלא אומרים לו כלום, ובשדה התעופה בדרך חזרה, כבר בצק אין לטיסה הם בבונים וצועקים על הדיילת כשדורשים אובר ווייט על המזוודות של כל מה שהוא גנב בחו"ל.

בבון נשאר בבון, בעיקר כשאף אחד לא מכיר אותו ולא מעיר לו.

פורסם

2. מנהל בית המלון אמר שפעמיים הוזמנה משטרה, היא אמרה שהחניה בחניית הנכים היא בשטח פרטי ולכן על בית המלון לפתור את הבעיה בעצמו.

או שהמנהל משקר או שהשוטר אידיוט מוחלט. מניסיון, מגיעה ניידת ורושמת דו"ח על חניה בחניית נכים. יתרה מזאת, בשטח הפרטי של המלון אפשר לקבל דו"ח על חניה באדום-לבן וגם לזכות בגרירה על פי הוראת שוטר.

פורסם
ממש לא מסכים, מי שבבון, בבון גם במטוס, גם בנחיטה, גם בחול, גם כשהוא מפרק ברזים מהחדר בבית מלון, גם בכל התורים הוא חותך ומתגנב תוך כדי הסתלבטות על האירופאים הלפלפים שלא אומרים לו כלום, ובשדה התעופה בדרך חזרה, כבר בצק אין לטיסה הם בבונים וצועקים על הדיילת כשדורשים אובר ווייט על המזוודות של כל מה שהוא גנב בחו"ל.

בבון נשאר בבון, בעיקר כשאף אחד לא מכיר אותו ולא מעיר לו.

חחח נכון,

אבל יש גם את הצד ההפוך,

ישראלים חמים תרתי משמע,יש גם המון לב טוב שנתקלים בהם בעת

מצוקה למשל במחלקה בבית חולים,אנשים עם נתינה אין סופית..

אז זה גם לצד השני,באירופה יש פחות את זה למען ההגינות.

האנשים קרים ומנוכרים מאד,ואין חום,ואתה יודע מה?

גם ביפן ראיתי אנשים שוכבים על הרצפה/מדרכה ברחוב סואן,

ואיש לא ניגש לראות מה קורה,לציין שגם לא נוגעים ברכוש או בכסף שלו,

קרירות שזועקת לשמים.

פורסם

אתה יכול להרגע, את אותם אנשים ששוכבים ברחוב ואיש לא נוקף עזרה אתה רואה גם בישראל.

זוכר את האופנוען שמוטל באמצע הצומת שכולם נוסעים מסביבו??

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אני יודע שיריבו איתי הרבה על זה, אבל זו האמת.... אשכנזים לא היו מתנהגים ככה.

וכן, אני אשכנזי. לא מכליל ויש המון בני עדות המזרח שלא היו מעיזים להתנהג ככה.

כמה שילמו לך בש"ס כדי שתכתוב את זה באינטרנט?

לכאן דרך אגב נכנסת הדת היפיפיה שלנו. תקן אותי אם אני טועה. לי יש תיאוריה מסויימת שאחרי תקופה מסויימת נגיד 100,200,300 שנים (אם מדינת ישראל תתקיים עד אז) החלוקה הזאת של ספרדים ואשכנזים אמורה להיעלם וכל מה שייוותר מהיהודים זה יהודי ישראלי. לעומת זאת, כל עוד הדת תהיה קיימת כך גם ההפרדה תהיה קיימת. שאלתי אדם דתי מתי לפי דעתו החלוקה הזאת של יהודי ספרדי ויהודי אשכנזי תסתיים שהרי בסופו של דבר כולם כבר יהיו מרוכזים באותה מדינה במשך כמה דורות. תשובתו הייתה שלעולם לא כי יש את הקטע של "מסורת אבותיו".

אם זה לא מספיק, אזי אנשים דתיים לא רואים בעין יפה את העובדה שהם צריכים להתפלל בבית כנסת שלא מן העדה שלהם.

זה מביא אותי לנקודה שהדת, כל דת היא מקור הרוע.

דבר ראשון, אנשים רעים יש בלי קשר לדת. בשבילם הדתות זה בסל הכל עוד כלים להפיץ את הרוע שלהם.

דבר שני, תסביר לי בבקשה מה הקשר בין מנהגים שונים של עדות לשנאה?

אתה לא יכול להיות פולני ולאכול ג'חנון של תימנים?

אם אתה מרוקאי ואכלת קניידלך בפסח יבוא הרב של העדה וידקור אותך?

כאלה שטויות לא שמעתי בחיים, באמת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אתה יכול להרגע, את אותם אנשים ששוכבים ברחוב ואיש לא נוקף עזרה אתה רואה גם בישראל.

נכון,יש מקרים אבל המנטליות פה היא לעזור בעיקר

בשעות משבר או מצוקה,

ראה,זה מורכב מאד.

אבל אחרי זמן קצר הגיעו וסייעו לו,ביפן ישאר שם עד הבוקר או עד בכלל.

יש מדינות שיכל להתפגר שם לנצח,

הדוגמא שלך היא קיצונית ונקודתית ולא מעידה על מנטליות.

יש תרבות רעה וחמה פה,אבל יש גם את ההיפך,

אני,למרות שקשה לי,עדיין מאמין באדם,ובטוב שבו.

בוא נהיה אובייקטיבים לרגע.

צדק מי שכתב פה בחוכמה שכיבוד אדם הוא מעל לכל דת ואמונה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

המקרה הזה לא מייצג, כבר ממרחק רב, ראו בבירור שאין מה לעזור, הקסדה לא הייתה על הראש ואין צורך להכנס לתיאורים מיותרים.

מה שכן, לאף אחד לא הייתה שמיכה לכסות אותו? וזה חבל.

כן, באופן כללי עוזרים למישהו ברחוב ביותר ממקומות אחרים.

• תוכן חדש...