Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא אישי אבל קשה לכם להבין את השוטר בשטח ואת החשיבה שלו.

קח דוגמא (די דומה): WP_20150304_005.jpg

עכשיו תאר לך שיש רכב שחונה בחניה המסומנת. שוטר שמגיע למקום יכול לרשום דו"ח או לא?

הרי ברור שביודעין הוא חנה בחניה הזאת. האם החניה חוקית/לא חוקית?

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל לא רק שזה לא אישי, אלא אנחנו מבינים שאתה תקוע בין הפטיש לסדן.

והויכוח הוא הרבה יותר עמוק מאשר מקרה ספציפי או לא מקרה ספציפי, אלא העיקרון הזה ששם בידי השוטר את התפקידים של כולם, בניגוד לכל דמוקרטיה אחרת בעולם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשאל את זה בצורה שונה. אם הגדלת ראש בעבודה היתה יכולה לסבך אתכם ולגרום לפיטורין, בכל זאת הייתם משקיעים לפנים משורת הדין כשאתם יודעים מראש שכמעט אף אחד לא יעריך את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
התפקיד שלי הוא לאכוף את החוק ולשמור על הסדר הציבורי.

אז שומרים על הסדר בזה שדורשים ממי שחנה בחניית הנכים לזוז, גם אם התמרור לא חוקי, בשם הסדר הציבורי.

לא רוצה לזוז, כבר תמצא במה לתקוע אותו (חלודה באנטנה וכו').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אה סליחה, אני מוחה על השימוש ב "לתקוע אותו" בהקשר של שוטר, אתה עוד עלול למצוא את עצמך מחפש בטירוף את הווזלין! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נשאל את זה בצורה שונה. אם הגדלת ראש בעבודה היתה יכולה לסבך אתכם ולגרום לפיטורין, בכל זאת הייתם משקיעים לפנים משורת הדין כשאתם יודעים מראש שכמעט אף אחד לא יעריך את זה?

תלוי בבן אדם.

הרוב יעדיף להיות חכם ולשתוק, ויהיו כאלה שיעדיפו להיות צודקים.

מצד שני, אלה שמעדיפים להיות חכמים ולשתוק (כי מה לעשות, יש להם מה להפסיד), גורמים לבעלי כח להעצים את הכח שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז כמו הרוב, גם רוב השוטרים יעדיפו להישאר "חכמים" ולא לסכן את ההכנסה (הלא ממש גבוהה) שלהם.

נכון שזה לא מה שצריך להיות אבל המערכת מעודדת בעקיפין מקרים כאלה והיא דפוקה. במקום להאשים ישר את השוטר צריך להבין למה זה בכלל קורה.

פורסם

היי eyals05, אין לי שום דבר אישי נגדך, אבל מה שאתה מעלה פה, דומה מאוד למה שקורה עם חיילי צה"ל בשטחים.

כובלים את יכולת התגובה שלהם נגד מתפרעים, הם צריכים לוודא 20 דברים (שאין להם בכלל יכולת לוודא) לפני שהם מגיבים, ומה שאנחנו רואים זה חיילים חמושים שבורחים מ 10 רעולי פנים שמיידים אבנים.

אותו דבר עם השוטרים בשטח, הם יודעים שהם לא יקבלו גיבוי על הגדלת ראש, אפילו מעודדים אותם לעשות ההפך.

כתוצאה, הסדר הציבורי נפגע.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בוודאי שלא, לכן הטענה (שלי לפחות) היא לא כנגד השוטר הבודד אלא כנגד המשטרה כגוף

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתם אולי צודקים בראיה כללית, במקרה הפרטני הזה אין שום קשר לא למערכת ולא לנעליים אלא פשוט בשוטר עצלן ומקטין ראש שממש לא בראש שלו לעשות את העבודה שלו.

פורסם

לא בהכרח, אם הוא קיבל הנחיה מפורשת לא לאכוף בשטח פרטי מכל סיבה שהיא (כפי שאייל אמר שהייתה אז) - הקשר הוא בהחלט למערכת.

כורתים לשוטר את הידיים ומבקשים ממנו לתפור חליפה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הוא קיבל (אולי) הנחיה לא לתת דו"חות.

הוא לא קיבל הנחיה לא לבקש מבעל הרכב לפנות אותו מהחניה.

אמרתי כבר כמה פעמים, לא מעניין אותי איך הבעיה מגיעה לפתרון (דו"ח, מעצר, שיחה עם בעל הרכב) אבל מבחינתי שוטר שעזב את המקום כשהרכב של הבבון עדיין בחניית הנכים כשל בתפקידו!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אותך כאזרח זה לא מעניין ובצדק. אנחנו משלמים מיסים כדי ששוטרים יטפלו בחארות כאלה. אבל זה לא השוטר שכשל בתפקידו, זו המערכת הדפוקה שאת החוקים שלה ניתן לאכוף רק על אזרחים נורמטיביים.

אתה ואני נציית בלי וויכוחים לבקשה של שוטר, אבל כל עוד אין איום ממשי על הבבון הזה הרכב ישאר שם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

יש לא מעט בבונים שגם דו"ח לא מזיז להם.

יום שישי לפני זמן מה. מרכז הרצליה (סוקולוב).

ממתין מחוץ לדואר לתורי הרחוק לקבל חבילה מאיביי (מחוץ לטווח השיעול של כל המצורעים בפנים).

נקלעתי לטווח שמיעה של שיחה של בעל BMW X7 נמוך מצח שישב בבית הקפה הסמוך, שחנתה על המדרכה, עם שוטר שהוזמן למקום:

ש- "אדוני תזיז בבקשה את הרכב. זה מפריע למעבר הולכי רגל"

ב- "אני באמצע הקפה"

ש- "אני ארשום לך דו"ח"

ב- "תעשה את העבודה שלך, אני אעשה את שלי"

השוטר רשם דו"ח, הצמיד אותו לשמשה (אין לי מושג למה לא מסר לבבון ביד) ונסע משם.

לו אני אותו שוטר, הבבון היה מתלווה אלי לתחנה, בתואנה כלשהיא.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שמע את מי מלווים למשטרה.

זוכרים את האופנוען שצילם ניידת משטרה עושה פרסה על קו לבן, רדף אחריה וביקש משוטרים להזדהות והם סירבו.

היה גם את הסרטון שלו בשרשור הזה, אך חיפשתי ולא מצאתי אותו.

ובכן היום בתוכנית הבוקר הראו אותו, לטענתו המשטרה מטרידה אותו, כראיה הוא הציג סרטון וידיאו שבו השוטרים נכנסים לדירתו ומבלי כל התגרות מצידו או פעולה מצידו מביאים לו סטירות ומכות.

• תוכן חדש...