Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר איל , שאני אבין , אתה , כשוטר (או שוטר בעבר ) ,חושב שההתנהגות של קצין הבטחון במלון הייתה שגויה , ואתה מצדד בעצם בבבון ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, אני לא יודע ספציפית לגבי הקריון, אבל בכל החניונים בפרויקטים הציבוריים (אתה יודע מה? גם בפרויקטים פרטיים גדולים עם יותר מ-40 מקומות חניה) שאני אישית תכננתי ב-15 שנה האחרונות, כל תכנון החניון , על כל הסימונים, תמרורים שבו, עברו (ע"י מהנדס תנועה יועץ) לאישור מחלקת התנועה בולת"ב הרלוונטית.

אני לא יודע אם הם כנסו לישיבה גם את השמגג שאחראי על התמרורים, אבל אם לא, זו בעיה שלהם.

הבקשה להיתר חתומה ע"י מחלקת התנועה? להבנתי, הדו"ח צריך להיות תקף.

זה שלפרקליטות אין יין להגן על דו"ח מצ'וקמק של 1000 ש' בבית משפט זו כבר בעיה אחרת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אוי, תפסיקו כבר עם בדיחות הניצבים. אתם מכפישים ציבור שלם של שוטרים שבאמת עושים את עבודתם נאמנה.

אני אגיד לך יותר מזה, גם אני לא הייתי רושם שם דו"ח ואפילו לא מבקש שיזיזו את הרכב אם אני יודע שהתמרור לא חוקי מהסיבה הפשוטה שאם התמרור לא חוקי, אין כאן שום עבירה ואין כל מניעה להחנות שם.

אז גם אני בלאי?

כן גם אתה בלאי.

הגעת למקום עם רכב שחונה בחנייה שמסומנת כחניית נכה. או שתדאג שהרכב יזוז, או שתיתן לבעל הרכב דוח או שתיתן למי ששם את התמרור הלא חוקי דוח. להתעלם אתה לא יכול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני ממש לא מגן על הבבון וגם אני הייתי מתעצבן אבל אם התמרור לא חוקי, אז על מה רוצים שיאכפו?

נאתכו, בקריון בוודאות התמרורים לא עברו אישור של ועדת התמרור העירונית ולכן יצאה ההנחיה החד משמעית וביחד איתה ההנחיה שלא לאכוף חניה במתחמים שכאלה.

כל עוד אין אישור של ועדת התמרור, הדו"ח לא תקין ודינו להתבטל.

יש אישור של ועדת התמרור? אפשר לרשום דוחות חוקיים.

רק היום שלחתי מייל לעיריית יקנעם על הטמטום של הצבת תמרורי חניית נכים ברחבי העיר.

כנראה שיש שם פועלים שלא יודעים איך להציב תמרורים וכל התמרורים שמסמנים חניית נכים מוצבים אחרי החניה. כלומר, מי שיחנה בתחום המסומן (לפני התמרור) למעשה לא עובר כל עבירה כי תוקף התמרור הוא ממנו והלאה.

הבאתי להם חמש דוגמאות כאלה ויש עוד הרבה ברחבי העיר. נראה מה הם יעשו עם זה.

עריכה: נהג לילה, איך בדיוק שוטר יכול לתת דוח על חניה שהוא יודע שמבחינה חוקית אין כל מניעה להחנות בה בגלל שתמרור לא חוקי? ובאותה נשימה, אין כל סיבה להזיז רכב שחונה בחניה שהיא חוקית למעשה.

שוב, אינני יודע האם התמרור המדובר באילת אכן עבר אישור ועדת תמרור אבל הכי קל זה לבוא ולכתוב בפורום כמה השוטרים חארות. צריך להבין שלא הכל שחור-לבן, לא כל מה שרשום ב-YNET הוא נכון ולעולם לא נדע את כל הנסיבות שהובילו את השוטר לא לרשום דו"ח (אלא אם אתה קצין בודק).

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
אוי, תפסיקו כבר עם בדיחות הניצבים.

למה להפסיק?

אתם מכפישים ציבור שלם של שוטרים שבאמת עושים את עבודתם נאמנה.

יש לא מעט שוטרים שעושים עבודתם נאמנה, באותה מידה, יש גם מלא שוטרים בלאי שלא עושים כלום, מקטינים ראש, אלימים, משמשים כמכונת שכפול לדו"חות בצומת עצור, מחלקים דו"ח ות שיקריים וכו'

אני אגיד לך יותר מזה, גם אני לא הייתי רושם שם דו"ח ואפילו לא מבקש שיזיזו את הרכב אם אני יודע שהתמרור לא חוקי מהסיבה הפשוטה שאם התמרור לא חוקי, אין כאן שום עבירה ואין כל מניעה להחנות שם.

אז גם אני בלאי?

הערך העליון של שמירת הסדר ושרות הציבור מחייב שוטר שהגיע למקום שחניית הנכים תתפנה.

שהשוטר יעשה את זה באיזה דרך שהוא מוצא לנכון אבל אם המלון מזמן שוטר והוא בא ויצא משם מבלי לעשות דבר, אחושרמוטה שוטר בלאי!

הרי בסופו של דבר, בגלל הקטנת ראש שלו, לנכה אין איפה להחנות.

ובנוגע ל"אני לא נותן דו"ח לתמרור שאני חושד שהוא לא חוקי"

גש לחדר, תודיע שאתה גורר, זה לא שמניפולציות שיקריות הן לא חלק לגיטימי מכל חקירה משטרתית.

רק בישראל המשטרה עושה גם תפקיד של משטרה, גם תפקיד של תביעה (תובע משטרתי) וגם של בית המשפט, ואם זה לא מספיק אז גם את תפקיד הממשלה ובוחרת איזה עבירות לאכוף ואיזה לא.

עבודתם דה פקטו זה כמו שכתבתי, שיטור, תביעה, שופטים, יועצים משפטיים וממשלה, אין שום סיכוי שיעשו עבודתם נאמנה תחת התפקידים דה פקטו.

שכחת שדה פקטו עבודתם גם כוללת את תפקיד העבריינות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשית, בוא נשנה את זה ל-"אני לא נותן דו"ח לתמרור שאני יודע שהוא לא חוקי".

שוטר שיודע שהתמרור לא חוקי הוא לא שוטר בלאי כי לא רשם דו"ח או פינה את הרכב אלא שוטר שהבין שאין כאן עבירה ולכן לא בסמכותו להתערב.

פורסם
ראשית, בוא נשנה את זה ל-"אני לא נותן דו"ח לתמרור שאני יודע שהוא לא חוקי".

שוטר שיודע שהתמרור לא חוקי הוא לא שוטר בלאי כי לא רשם דו"ח או פינה את הרכב אלא שוטר שהבין שאין כאן עבירה ולכן לא בסמכותו להתערב.

תקרא את המשפט שכתבת שוב. "אני יודע שהוא לא חוקי" ואתה לא נותן דוח.

אם השוטר שם היה עושה את עבודתו אז לא היה נוצר כל העימות.

פורסם

שמע סיפור.

לפני כמה שבועות אשתי חוזרת הביתה, ומוצאת ששער החניה הפרטית שלנו חסום ע"י יונדאי אקסנט מצ'וקמקת ולא מוכרת.

עשתה סיבוב אצל השכנים לשאול- אף אחד לא יודע ולא שמע.

מסמסת לי "אני מתקשרת למשטרה". התגובה שלי היתה האות "ח" במספר חזרות מעצבן, שלא אחזור עליו.

יודע מה? הופתעתי לטובה, ברמות שהבטחתי לכתוב משהו בפייסבוק של משטרת ישראל.

המוקדנית שאלה למס' הרכב, ניסתה לאתר את הבעלים טלפונית ללא הצלחה.

שאלה שניה: "החניה שלכם בטאבו?" אשתי השיבה בחיוב.

חמש דקות אח"כ, עמדה ניידת ליד הבית. קראה מס' פעמים בכריזה.

יצאה עוזרת בית של אחד השכנים הרחוקים.

הזיזה את האוטו וגם קיבלה דו"ח.

אשתי מדווחת ששני השוטרים היו אדיבים ושירותיים, ובאותו זמן גם תקיפים מאד כלפי אותה גברת.

מבחינתי- טיפול למופת, ששינה מעט את הסטיגמות שהיו לי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

רק לפני שתי הודעות כתבתי דוגמא למפגעים שאני לא בוחר להתעלם בהם בעיקר בכל הנוגע לחניות נכים, אז מה הבעיה?

נאתכו, זו בדיוק המשטרה שאני מכיר וכך צריך להיות. לא תמיד זה קורה מטעמים של מחסור בכח אדם או כח אדם לא מקצועי או לא איכותי (עייף ובלאי) שמגיע לשטח. בכל הפעמים שהזעקתי משטרה בעיר בה אני גר, תמיד הגיעו במהרה וטיפלו באירוע לשביעות רצוני וממש לא הזדהיתי כשוטר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

הבעייה היא שאין לך סמכות להחליט ממה אתה מתעלם. אם יש עבירה (ואם התמרור לא חוקי מי ששם אותו עובר עבירה) מתפקידך לסלק את המפגע ולתת דוח בדיוק כמו שתפקידך להזיז רכב שחונה שם בניגוד לחוק ומפריע.

נטקו, כשלי השאירו רכב והמשטרה לא מצאה את הבעלים (לא היה לה את הטלפון שלו) הם חייבו אותי להגיע לתחנה להגיש תלונה. מה שכן, השוטר שם עשה באמת מאמצים עילאיים עד שאיתר קרוב משפחה רחוק ודרכו הצליח להוציא את הטלפון של האבא של בעל הרכב.

פורסם

נניח שיש מצוקת חניה ברחוב ואין חניות פרטיות. מחר בבוקר ניגש אדם A לחנות וקונה תמרור של חנית נכים וצבע לבן. מגיע הביתה, ומסמן את החניה הכי קרובה לבניין כחניית נכים עם הצבע הלבן, ותוקע את התמרור לאדמה עם מס' הרכב שלו. התמרור לא חוקי, הסימון לא חוקי והוא עבריין כי השתלט על שטח ציבורי.

מגיע אדם B שעתיים אח"כ וחונה בחניה הנ"ל. מגיע שוטר שמכיר את האזור אחרי 3 שעות ויודע שהתמרור לא חוקי בוודאות. האם הוא צריך לתת דו"ח לאדם B שחנה בחניה?! לא, הריי העבריין הוא מי ששם את התמרור ולא מי שחנה בחניה שמוגדרת ע"י העירייה כשטח ציבורי.

פורסם

אבל אין עבירה!

התמרור לא חוקי? אין עבירה.

אם יש מפגע כמו תמרור שמוצב לא נכון או בצורה לא חוקית, אני פונה לרשות האחראית ומבקש שיתקנו זאת אז על מה אנחנו מתווכחים?

פורסם

כשרוצים, מצית על הכסא ליד הנהג זה "חשד סביר לעישון סמים", כשרוצים, בן אדם שהולך הביתה ב 4 בבוקר בלי הסבר זה "שוטטות", כשרוצים, איתות שמאלה במקום ימינה זה "חשד סביר לשיכרות", כשרוצים לדפוק מכסות, גם עצירה מלאה עם 4 גלגלים חוטפת דו"ח (הכל תקדימים שהיו בבית המשפט ונזרקו לכל הרוחות ע"י השופט).

כשלא רוצים, סיטואציה של עבריין אלים שעומד בכוונת תחילה בחניית נכים נהפכת פתאום ל"אני לא יודע אם התמרור חוקי". בושה!!!

האמת, מכל מה שקראתי והתרשמתי ממשטרת ישראל, בכלל לא מן הנמנע שהבוס של הבבון (ברור שהוא חייל של מישהוא) התקשר לבוס של השוטר ונפנף אותו מהמקום.

אף אחד לא אמר דו"ח, תחתור לפתרון הבעיה בלי דו"ח, בתור מישהוא שהיה פעם (למרבה בושתי) מתנדב, אני יודע שזה קל מאוד, אם רק בז' של השוטר לעשות משהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...