Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזרחים-אשכנזים ממש לא קשור לדת, רק אתה בחרת לקשר ככה.

גם בארה"ב יש היספאנים, מקסיקנים, אפרו אמריקאים וסינים.

לכל אחד יש אתניות משלו.

כמעט כל מדינה בעולם יש את המהגרים שלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סרברל, למה אתה דוחף את הדת? E.L למיטב הבנתי לא דתי והוא העלה את הנושא הזה.

א. יהדות אינה דת. קצרה היריעה מלכתוב אבל המינוח דת הופיע לראשונה במגילת אסתר בהקשר של חוקי המלך אחשוורוש.

ב. אתה צודק בהחלט, היהדות במתכונתה הנוכחית, לא בדיוק חופפת לאידיאל (ואני מאוד עדין). ממה שאני רואה כיום ומההכרות שלי את המגזרים השונים, ההפרדה הזאת קיימת בעיקר במגזר החרדי (שוורצע חיה זה סוג ב', בדיוק כמו חוזר בתשובה או לא עלינו אדם שהתגייר), למרות שאני בטוח שזה קיים בכל המגזרים (אחותי שיצאה עם הארוס שלה שהוא אשכנזי זכתה להמון ביקורת ויחס עוין מההורים שלו "את מתחתנת איתו בגלל הכסף" וכו').

ג. אתה צודק שיש נוסחים שונים, לכל עדה הסגנון שלה, וזה מבורך. כל עוד זה לא מונע ממני לשנוא את השני בגלל השוני הזה! לא צריך שכל העם יכנס באותה שבלונה.

ד. כמו שכתבתי, זה שיש כאלו סתומים שלא רואים בעין יפה את זה שהם צריכים להתפלל בנוסח אחר, לא אומר שזאת דרך היהדות. ההיפך, יש מעלה להתפלל עם נוסח אחר, ככה אתה למעשה "מצהיר" שכולנו עם אחד.

ה. כל הצרות שלנו זה בגלל שאנחנו עדיין תקועים בהפרדה הזאת. מבטיח לכם שלאלוקים הרבה יותר חשוב שנהיה ביחד מאשר שנשמור מצוות.

ו. מה שמוביל אותי לכך שדתות באמת היו אלו שהסבו את הרוע הכי גדול בעולם- מסעי צלב, ג'יהאד..אבל לא היהדות שאני מכיר. ושוב, יש טיפשים שמדברים שטויות, זה לא אומר שזה נכון.

פורסם

דווקא אני חושש שנעשתה פרשנות הפוכה למערכונים שעשו בארץ נהדרת על דרך ההתנהגות הראויה; במטוס יש את פילוס שמעשן וכשהדייל מבקש ממנו להפסיק אז הוא מציק לו "אז למה מח(כ)ארת לי?" ולעניין האלימות הסמוייה, מרגול מבקשת קפה שחור, אומרים לה שאין שחור, ומציעים את כל הקפוצ'ינואים למינייהם, ובסוף היא איכשהו מקפלת את הזבן בתוך הויטרינה ויוצאת עם הקפה שחור שלה בדרך להופעה בטיז-א-נאבי.

מצחיק מצחיק אבל אי אפשר לנחש איך אנשים מסויימים מפרשים את זה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

המערכונים משקפים את מה שיוצרי התוכנית רואים במציאות, ולא הפוך.

המערכונים על פילוס הצליחו כ"כ, כי הם הראו בצורה די מצחיקה את מה שכולנו נתקלים פה ביום יום, ברמות חומרה שונות.

רוב האנשים בארץ כנראה לא יאיימו על עובד בבית מלון, אבל האגרסיביות והתחמנות באות לידי ביטוי בהמון מקומות אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מי שמזלזל בנכים שגם ככה לא קל להם, מה הבעיה בשבילו לזלזל בכל אחד אחר?

שהרי מה שחשוב זה רצונו ורווחתו בלבד, כל האחרים על הז*ן שלו.

פורסם
מבטיח לכם שלאלוקים הרבה יותר חשוב שנהיה ביחד מאשר שנשמור מצוות.

אני לא מאמין באלוהים, אבל זה מה שאני חושב על זה גם - בשביל חלק מהאנשים אלוהים זה סוג של רס"ר משמעת שישלח אותך למחבוש אם לא צחצחת נעליים ולא שמת כומתה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
המזרחים-אשכנזים ממש לא קשור לדת, רק אתה בחרת לקשר ככה.

גם בארה"ב יש היספאנים, מקסיקנים, אפרו אמריקאים וסינים.

לכל אחד יש אתניות משלו.

כמעט כל מדינה בעולם יש את המהגרים שלה.

סרברל, למה אתה דוחף את הדת? E.L למיטב הבנתי לא דתי והוא העלה את הנושא הזה.

א. יהדות אינה דת. קצרה היריעה מלכתוב אבל המינוח דת הופיע לראשונה במגילת אסתר בהקשר של חוקי המלך אחשוורוש.

ב. אתה צודק בהחלט, היהדות במתכונתה הנוכחית, לא בדיוק חופפת לאידיאל (ואני מאוד עדין). ממה שאני רואה כיום ומההכרות שלי את המגזרים השונים, ההפרדה הזאת קיימת בעיקר במגזר החרדי (שוורצע חיה זה סוג ב', בדיוק כמו חוזר בתשובה או לא עלינו אדם שהתגייר), למרות שאני בטוח שזה קיים בכל המגזרים (אחותי שיצאה עם הארוס שלה שהוא אשכנזי זכתה להמון ביקורת ויחס עוין מההורים שלו "את מתחתנת איתו בגלל הכסף" וכו').

ג. אתה צודק שיש נוסחים שונים, לכל עדה הסגנון שלה, וזה מבורך. כל עוד זה לא מונע ממני לשנוא את השני בגלל השוני הזה! לא צריך שכל העם יכנס באותה שבלונה.

ד. כמו שכתבתי, זה שיש כאלו סתומים שלא רואים בעין יפה את זה שהם צריכים להתפלל בנוסח אחר, לא אומר שזאת דרך היהדות. ההיפך, יש מעלה להתפלל עם נוסח אחר, ככה אתה למעשה "מצהיר" שכולנו עם אחד.

ה. כל הצרות שלנו זה בגלל שאנחנו עדיין תקועים בהפרדה הזאת. מבטיח לכם שלאלוקים הרבה יותר חשוב שנהיה ביחד מאשר שנשמור מצוות.

ו. מה שמוביל אותי לכך שדתות באמת היו אלו שהסבו את הרוע הכי גדול בעולם- מסעי צלב, ג'יהאד..אבל לא היהדות שאני מכיר. ושוב, יש טיפשים שמדברים שטויות, זה לא אומר שזה נכון.

נא לקרוא את התגובה שלי שוב פעם. כרגע, נכון להיום, הדת משמרת את ההפרדה של ספרדים ואשכנזים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אבל עזבו אתכם משטויות, הישראלי המכוער הוא לא קוף שצורח על פקיד קבלה/ דייל, פשיטת הרגל המוחלטת של החברה הישראלית יצרה ישראלי מכוער הרבה יותר, אחד כזה שמאז ימי הקאפו לא זכינו לראות:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3653614,00.html

מעניין שזה שני מפעלים מאיזור בית שמש, לא עד כדי כך קרוב לרצועה.

זה בדיוק העניין. יש אפס אכיפה, וזו התוצאה של שנים

על גבי שנים שלא אוכפים את כל המעשים האלה.

בינינו, הרי כולנו מכירים את הטיפוסים, ומה יש

לאזרח הפשוט לעשות מולם? וכשפונים לרשויות

האכיפה, רואים שעושים ממך צחוק, ובעצם לא

מטפלים בכלום.

או במילים של שוטר כלשהו שפלט לי - "יש הנחיה לא להגיש כתבי אישום על תקיפה"

תזכירו לי מה היה קורה לתוקף שעובר למגע פיזי באחת מהמדינות המתוקנות? באיזה מצב היה מגיע לביה"ח? (אם ביכלל).

או שהיה מוצא עצמו במיון ואז במעצר ללילה לפחות, או שישר למעצר ללילה לפחות.

אחרי כמה שבועות / חודשים היה נדרש להתייצב בבית המשפט.

ולמה מצפה הקב"ט? אילו היה חכם בכלל לא היה מדבר עם הבבונים, וגם לא מסתבך בנעילת החדרים. פשוט היה מזמין את המשטרה או פקחי העיריה, ואלה היו מצמידים למכוניות קנסות של 1000 ש"ח. כעבור יממה - עוד קנס. כאשר הבבונים היו עושים צ'ק אאוט ורוצים לחזור צפונה היו מגלים את המתנה שמגיעה להם, והקב"ט היה יכול להפנות אותם לתחנת המשטרה להגשת ערעור. אין בכך להצדיק את התנהגות אותם "אורחים" או את היחס הסלחני של הרשויות, אבל סוף מעשה במחשבה תחילה.

זה שטח פרטי, אין אכיפה של פקחים, והמשטרה הייתה צריכה להתייחס לזה כאל הסגת גבול לשטח פרטי ולפנות משם את הרכב, אבל באגירה אומר שהוזמנה משטרה ולא טיפלה.

אפרופו הפוסט על חניה בחניית נכים.

מי שחונה בחניית נכים (והוא לא נכה) מתנהג ככה? :roll:

זה מאפיין חזק אצל מי שמרשה לעצמו לחנות בחניית נכה, לרוב יש גם חפיפה עם סוג הרכב ("זה לא המרצדס שלו אני אומר לך!", גם X5 או Q7 או טוארג או קאיין מתאים לשבלונה הזו באופן "מפתיע").

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פולירון זה מפעל שהיה של קיבוץ זיקים והיום נמצא 7.2 קילומטר מהרצועה (ו 500 מטר ממני).

E.L, אם אני צריך לבחור בין הערסים מהמלון לאנשים עם דיעות גזעניות וחשוכות שמזכירות מנהיג מאוד מסויים שהיה בהיסטוריה הלא כל כך רחוקה אז אני בוחר להיות מוקף בקופים. פשוט עצוב שקיימים אנשים עם דיעות כמו שלך ולא עושים שום דבר כדי לעצור אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה מאפיין חזק אצל מי שמרשה לעצמו לחנות בחניית נכה, לרוב יש גם חפיפה עם סוג הרכב ("זה לא המרצדס שלו אני אומר לך!", גם X5 או Q7 או טוארג או קאיין מתאים לשבלונה הזו באופן "מפתיע").

במקרה הספציפי הזה, שומעים בתחילת הסרטון שמדובר במרצדס וריינג' רובר.

פולירון זה מפעל שהיה של קיבוץ זיקים והיום נמצא 7.2 קילומטר מהרצועה (ו 500 מטר ממני).

.

ככל שהבנתי, מדובר במפעל למיחזור מתכת בשם פולירן ולא במפעל המזרונים שנקרא פולירון (מזכיר לי את המערכונים של היהודים באים עם הרמבן" לא הרמב"ם).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במקרה הספציפי הזה, שומעים בתחילת הסרטון שמדובר במרצדס וריינג' רובר.

ככל שהבנתי, מדובר במפעל למיחזור מתכת בשם פולירן ולא במפעל המזרונים שנקרא פולירון (מזכיר לי את המערכונים של היהודים באים עם הרמבן" לא הרמב"ם).

זה אכן פולירן ולא פולירון, ואני שמעתי שזה מרצדס, כמו שאמרתי מאפיין את אותם אנשים בד"כ לנסוע באחד מה-SUVים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הבעיה של נורמות התנהגות בארץ מאוד עמוקה והמצב מחמיר מיום ליום. מצד אחד אין חינוך פורמאלי שאמור להקנות ערכים של התנהגות ומצד השני הענישה היא מגוכחת שמתגמלת ומעודדת התנהגות ברברית.

אין בארץ משטרה שמגינה על האזרחים, יש רק משטרה שגובה כסף בצורת קנסות על מהירות.

לאנשים אין סמכות להגן על עצמם כי העונש על הגנה עצמית חמור יותר מאשר על תקיפה (נסו לעצור גנב שפרץ לביתכם והוא יטבע אתכם על נזקים גופניים). זה משאיר את האנשים במצב של חוסר אונים וביטחון מוחלט. בארה"ב יש נשק לאנשים ואם מישהו השיג גבול אפשר לירות בו בתנאים מסויימים ויש גם משטרה באמת מרתיעה.

אנשים שלא יצאו עם חינוך מהבית, אין להם שום מושג איך צריך להתנהג כי אף אחד לא הסביר להם, ואין אינטרס להתנהג באופן אנושי מכיוון שהם מקבלים את מבוקשם רק בהתנהגות ברברית.

ברגע שלא עובדים חוקים של תרבות, האנשים באופן טבעי מתדרדרים להתנהגות ברברית לפי חוקי ג'ונגל או אדם הקדמון. זה לא קשור לעדה כזאת או אחרת, האנשים רואים מה הנורמות, איך צריך להתנהג כדי לקבל את מבוקשם ומתאימים את ההתנהגות בהתאם.

נסו לקבל שירות נורמאלי אצל נותן שירות כלשהו ללא צעקות (למשל כבלים, ספקית אינטרנט וכד')? זה פשוט לא עובד. מי שלא צועק בארץ על נותן שירות, פשוט דופקים אותו (צועק לאו דווקא הכוונה למרים את הקול לרמות מכרישות אוזניים), הוא מקבל חבילות פחות משתלמות, לא מחזירים לו כסף, מחייבים אותו על כל מיני שירותים שלא הזמין ולא ביקש.

בארה"ב למשל אם בן אדם צועק על נותן שירות, מזמינים משטרה והוא כמובן לא מקבל את השירות.

הכל זה עינין של רגולציה בסופו של דבר - בארצינו למקבלי ההחלטות אין אינטרס להשקיע באנשים ובתרבות.

בארץ קשה מאוד להיות אדם תרבותי ועוד יותר קשה להשאר אדם תרבותי. כי אדם שמתנהג בנורמות מערביות נחשב ל"חלש"/"פאייר" ודופקים אותו בכל דרך אפשרית ובכל מקום אפשרי (למשל סיפור עצוב על סבתא שלי שניסתה לקבל שירות מספק האינטרנט, עד שלא כתבתי מייל זועם שהם מתעללים בקשישים, לא קיבלה שירות נורמאלי).

בארץ זאת נורמה שצריך להלחם על מה שמגיע לך. זה לא צריך להיות ככה, אבל הכל עובד רק על ידי עצבים, מיילים זועמים, צעקות על נותני שירות. זה בסופו של דבר מתדרדר לאלימות. ובהתאמה נורמות התנהגות משתנות. להתנהג כל הזמן בצורה ברברית זה משתלם בארץ.

מי שהזכיר את יפן. שם הולכים מכות בפרלמנט וגם יש כאלה שמסתובבים עם חרבות בערים ויודעים אומנויות לחימה. :lol:

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מכות בפרלמנט של יפאן? לא זכור לי. הארועים הקלסיים הם בטאיואן.

וחברי הפורום - אחת ולתמיד: תביעה משפטית, לעומת טביעה בים. וכמובן הסגת גבול לעומת השגת מטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנה סירטון מיוטיוב:

https://www.youtube.com/watch?v=KG-R3BmOtGg

בכל אופן, יש את זה בהרבה מדינות, כולל באסיה, היה גם במערב אירופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...