Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מקומות אחרים?

ברוב מדינות אירופה (אלה שלי יש ניסיון איתן בתחום הן אנגליה, ספרד, יוון, טורקיה, הולנד וגרמניה) ובמדינות ערב המצב הרבה יותר טוב ממה שאצלנו. במזרח הרחוק ואמריקה אולי פחות טוב אז במקרה האופטימי אנחנו במקום טוב באמצע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו מה עכשיו, אני צריך להחליף חתימה?

למה, החתימה הנוכחית סטייל "אני שונא גזענים וכושים" יותר טובה

האנשים קרים ומנוכרים מאד,ואין חום,ואתה יודע מה?

גם ביפן ראיתי אנשים שוכבים על הרצפה/מדרכה ברחוב סואן,

ואיש לא ניגש לראות מה קורה,לציין שגם לא נוגעים ברכוש או בכסף שלו,

קרירות שזועקת לשמים.

אתה יכול להרגע, את אותם אנשים ששוכבים ברחוב ואיש לא נוקף עזרה אתה רואה גם בישראל.

זוכר את האופנוען שמוטל באמצע הצומת שכולם נוסעים מסביבו??

ואתה יודע למה? כי אם תבוא לעזור לו, עוד יאשימו אותך בזה שגרמת לו נזק, ואז תרוץ מבית משפט לבית משפט בניסיון להוכיח שאתה לא אשם (כי פה זה מדינה כל כך דמוקרטית וחופשית, שאתה אשם עד שלא הוכח אחרת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואתה יודע למה? כי אם תבוא לעזור לו, עוד יאשימו אותך בזה שגרמת לו נזק, ואז תרוץ מבית משפט לבית משפט בניסיון להוכיח שאתה לא אשם (כי פה זה מדינה כל כך דמוקרטית וחופשית, שאתה אשם עד שלא הוכח אחרת).

לא יאשימו בכלום, נהפוך הוא מי שלא מושיט עזרה בבעיה, קישור :חוק לא תעמוד על דם רעך, תשנ"ח-1998

פורסם
או שהמנהל משקר או שהשוטר אידיוט מוחלט. מניסיון, מגיעה ניידת ורושמת דו"ח על חניה בחניית נכים. יתרה מזאת, בשטח הפרטי של המלון אפשר לקבל דו"ח על חניה באדום-לבן וגם לזכות בגרירה על פי הוראת שוטר.

גם המנהל וגם המאבטח עצמו אמרו את זה גם בשידור ברדיו ,כנראה שהם לא משקרים

שוטר אדיוט מוחלט , שלא רוצה להשקיע , הרבה יותר מתקבל על הדעת ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מה זה שוטר אדיוט מוחלט?

אם התמרורים לא עברו אישור של ועדת תמרור (ובשטח פרטי הם לא עוברים אישור ב-99% מהמקרים), מדובר בתמרורים לא חוקיים ולכן אין אכיפה.

אין לשוטר שום אפשרות לרשום דו"ח על תמרור שהוא יודע שהוא לא חוקי.

פורסם

אין לשוטר שום אפשרות לדעת אם התמרור חוקי או לא, זה מידע שקיים בארכיון העיריה.

זה לא שהוא עולה מול המוקד ומבקש שיבדקו לו אם התמרור חוקי או לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה שטויות. אני לא מבין מאיפה זה בא בכלל.

אם כבר אנשים לא עוזרים כי עוברת להן בראש מחשבה של "יש פה עוד 10 אנשים, בטח מישהוא יגש".

ולמען הסדר הטוב, אנשים כן עוזרים. לא יצא לעזור ויצא לי לראות איך אנשים אחרים ניגשים למישהוא שצריך עזרה. מספיק לצייר תמונה של "פה הכל חרא ושם הכל וורוד".

פורסם

צריך להבחין בין שני מצבים, בין אדם שנפל לבין אדם ששרוע על הרצפםה.

במקרה של נפילה, אבא שלי, בן 75, מעד שבוע שעבר על בלטה רופפת בדיזינגוף והשתטח על הרצפה, מיד ניגשו איזה עשרה אנשים עזרו לו לקום, בדקו מה שלומו, הציעו מים, הציעו להזמין אמבולנס, להתקשר למשפחה וכו'.

במקרה שמישהוא שרוע באמצע הרחוב (או הצומת), חצי עולם יכול לעבור לידו ולא ינקפו אצבע, ההפך, יאיצו את ההליכה ויסתכלו לכיוון השני.

אין טעם לצבוע אותנו בורוד או שחור, ההתנהגות הזו היא כלל עולמית ולצערנו יישרנו קו עם ההתנהגות הזו.

פורסם

וזה בדיוק מה שרציתי לומר. שההתנהות הזאת היא לא אופיינית למידנת ישראל. היא כלל עולמית. וזה מציק לי שמנסים להוציא את ישראל באור לא טוב ובתור חברה שלא עוזרת אחד לשני.

בכל מקום בעולם יש אנשים שמפחדים, ממהרים, או פשוט לא אוהבים לעזור לאנשים אחרים.

פורסם

שמעתי סיפורים בברה"מ על אנשים שמתו מהתקף לב או כל דבר אחר, ואיש לא ניגש לעזור להם כי חשבו שהם שיכורים.

אני מניח שמה שבגירה כותב זה נכון. אגב, מזה שרואים איזה סרטון קשה לדעת מה קורה ברקע. אישית כבר יצא לי לצלצל למשטרה אחרי שראיתי אדם כנראה שיכור, שוכב עלאי תנועה בדרום תל אביב, באמצע הלילה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בגירה, נכון שאין לשוטר דרך לדעת אם התמרור מאושר או לא אך שוטר שנמצא בתחנה מספיק זמן יודע בדיוק איפה התמרורים מאושרים ואיפה לא בעיקר במתחמי הקניות הגדולים.

למשל, בקריון בקרית ביאליק כל התמרורים לא עברו בועדת התמרור (בפעם האחרונה שבדקתי לפני כמה שנים) ולכן לא חוקיים ואף יצאה הנחייה בתחנה שלא לחלק דוחות בקריון או בכל שטח פרטי אחר בגלל שהתמרורים לא מאושרים ולא חוקיים.

* כל זה נכון לשנת 2012 בה עוד הייתי מוצב בתחנה. היום אינני יודע אם ההנחיה עדין בתוקף או בוטלה.

פורסם

שוטר, בדיוק כמו חייל, צריך כל הזמן לחתור למגע, או בלשון משטרתית (לא בישראל), לשרת ולהגן.

שוטר בלאי ישראלי עשה מה שעשה והלך הביתה להקטין ראש.

שוטר איכותי שואל של מי הרכב, ניגש לחדר, דופק על הדלת ומודיע לבעל הרכב שאם הוא לא מזיז ברגע זה, הוא מקבל 1000 ש"ח קנס וגרירה.

תאמין לי, הבבון ירוץ עם תחתונים להזיז את הרכב.

אבל מה אתה רוצה מהשוטר, הוא עסוק בכלל לחמם את הידיים בכוס של השוטרת.

כוס התה המהבילה כמובן !

סוטים, מה חשבתם?

פורסם

אוי, תפסיקו כבר עם בדיחות הניצבים. אתם מכפישים ציבור שלם של שוטרים שבאמת עושים את עבודתם נאמנה.

אני אגיד לך יותר מזה, גם אני לא הייתי רושם שם דו"ח ואפילו לא מבקש שיזיזו את הרכב אם אני יודע שהתמרור לא חוקי מהסיבה הפשוטה שאם התמרור לא חוקי, אין כאן שום עבירה ואין כל מניעה להחנות שם.

אז גם אני בלאי?

פורסם

אפילו רק בשם העקביות - היה צריך לקבל דו"ח, גם אם זה שטח פרטי וגם אם זה תמרור לא חוקי.

ברגע החנייה הוא לא יודע אם התמרור חוקי או לא, הוא יודע שיש שם תמרור חניית נכים, אחרי שקיבל את הדו"ח יכול ללכת לעשות שיעורי בית ולבדוק האם התמרור חוקי, ולבקש להישפט ובבית המשפט יימצא זכאי או אשם.

יותר מזה, מה למד הערס מכל הסיפור? שתמרור חניית נכים הוא לקישוט הרחוב ותו לא, למה? כי כבר הגיע שוטר ואמר "לא נותן דו"ח".

מה עוד למד? שהמשטרה היא בלאי, למה המשטרה בלאי? כי תפקיד המשטרה לא לבדוק האם תמרור חוקי או לא, זה תפקיד של בית משפט. רק בישראל המשטרה עושה גם תפקיד של משטרה, גם תפקיד של תביעה (תובע משטרתי) וגם של בית המשפט, ואם זה לא מספיק אז גם את תפקיד הממשלה ובוחרת איזה עבירות לאכוף ואיזה לא.

האחראים העיקריים לזילות במשטרה הם ראשי המשטרה והשרים לביטחון פנים, כל מי שהביא ואיפשר את המצב הזה.

השוטרים לא עושים עבודתם נאמנה מהסיבה הפשוטה, עבודתם דה יורה הוא עבודת שיטור בלבד, עבודתם דה פקטו זה כמו שכתבתי, שיטור, תביעה, שופטים, יועצים משפטיים וממשלה, אין שום סיכוי שיעשו עבודתם נאמנה תחת התפקידים דה פקטו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...