Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל עזבו אתכם משטויות, הישראלי המכוער הוא לא קוף שצורח על פקיד קבלה/ דייל, פשיטת הרגל המוחלטת של החברה הישראלית יצרה ישראלי מכוער הרבה יותר, אחד כזה שמאז ימי הקאפו לא זכינו לראות:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3653614,00.html

[h=1]הותר לפרסום: ציון בן חמו, בעל מפעל פולירון, הוא החשוד הנוסף שמכר סחורות לחמאס[/h][h=2]כתב אישום הוגש נגד שלושה ישראלים שמואשמים שהבריחו לרצועה סחורה ששימשה לשיקום תשתית המנהרות.השניים האחרים הם יהורם אלון, מבעלי מפעל פוליפח מאזור בית שמש ונגד מיכאל פרץ, תושב עוטף עזה[/h]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו, מה נסגר איתכם מה אתם אמנון לוי? כמה קל לשלוף במדינה הזאת את הקלף העדתי... אפילו דרעי התחיל לבכות בשידורי חי בפריים טיים שאמרו עליו שהוא עבריין רק בגלל שהוא מזרחי.

למי איכפת בכלל מאיפה באתם אם אתם לא יודעים להתנהג?!

ומי שאשם בזה הוא רק אנחנו, ביום שהאזרחים יתעקשו שתהיה פה משטרה חזקה עם כח אמיתי, או לחילופין שלגופי אבטחה פרטיים (כמו מאבטחים של בית מלון) יהיה כח אמיתי - לא יחזרו יותר תופעות כאלה.

בינתיים, אנחנו נמשיך להגיב בYNET ולזעוף בבתי הקפה, אבל אם נראה ערס צועק על מישהו במקום לתת לו אחת לפנים נוציא את הסמארטפון - מרוב שנהיינו עם של סמרטוטי רצפה אפילו מהצבא שלנו כבר אף אחד לא מפחד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הכול עניין של אכיפה.

הברנשים האלה נלקחו לחקירה ושוחררו. ממה שקראתי בעיתון הבוקר טרם "טיפלו" בהם.

אז עם משטרה כזאת יש מה לעשות נגדם?

נ.ב- נתנו להם צו הרחקה מאילת ל-15 יום, וואלה יופי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה בדיוק העניין. יש אפס אכיפה, וזו התוצאה של שנים

על גבי שנים שלא אוכפים את כל המעשים האלה.

בינינו, הרי כולנו מכירים את הטיפוסים, ומה יש

לאזרח הפשוט לעשות מולם? וכשפונים לרשויות

האכיפה, רואים שעושים ממך צחוק, ובעצם לא

מטפלים בכלום.

פורסם
EL - התגובה שלך מעידה עליך הרבה יותר ממה שאתה מדמיין.

....אמר זה שמכיר אותי על בסיס יומי.

פורסם
אבל עזבו אתכם משטויות, הישראלי המכוער הוא לא קוף שצורח על פקיד קבלה/ דייל, פשיטת הרגל המוחלטת של החברה הישראלית יצרה ישראלי מכוער הרבה יותר, אחד כזה שמאז ימי הקאפו לא זכינו לראות:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3653614,00.html

ויש גם את זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4632665,00.html

פורסם

אני מבקר בבית חולים רמב''ם חדשות לבקרים עם הבן,

יש צוות מאבטחים יעיל אדיב ומנומס שאף מסייע למבקרים,

רבות (אני ואשתי נוהגים לכבדם בהמון ממתקים תמיד,שאנו מקבלים בשפע

במחלקה)

ראיתי שלאחרונה אזרח תוקף באלימות מאבטח ללא כל סיבה סתם ככה,

מה שיותר מרגיז זה שהאזרח התוקף קיבל מה? תקשיבו טוב:

''שבוע הרחקה מבית החולים''

חחח לצחוק או לבכות?

http://news.walla.co.il/item/2832773

אני הייתי נותן לו שבוע הרחקה לצינוק.

מרגיז.

פורסם

מה שמפריע לי זה התגובה הרופסת של כל הגורמים המעורבים.

אנשי האבטחה אבל במיוחד במיוחד המשטרה.

תקיפה מהסוג הזה צריכה להסתיים בתיק פלילי אם לא מעצר.

פורסם

תזכירו לי מה היה קורה לתוקף שעובר למגע פיזי באחת מהמדינות המתוקנות? באיזה מצב היה מגיע לביה"ח? (אם ביכלל).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה שמפריע לי זה התגובה הרופסת של כל הגורמים המעורבים.

אנשי האבטחה אבל במיוחד במיוחד המשטרה.

תקיפה מהסוג הזה צריכה להסתיים בתיק פלילי אם לא מעצר.

אם הקב"ט היה מרים עליו יד חזרה, מרבית הסיכויים שמחר בבוקר היה הולך לחתום בלשכה.

פורסם (נערך)

ולמה מצפה הקב"ט? אילו היה חכם בכלל לא היה מדבר עם הבבונים, וגם לא מסתבך בנעילת החדרים. פשוט היה מזמין את המשטרה או פקחי העיריה, ואלה היו מצמידים למכוניות קנסות של 1000 ש"ח. כעבור יממה - עוד קנס. כאשר הבבונים היו עושים צ'ק אאוט ורוצים לחזור צפונה היו מגלים את המתנה שמגיעה להם, והקב"ט היה יכול להפנות אותם לתחנת המשטרה להגשת ערעור. אין בכך להצדיק את התנהגות אותם "אורחים" או את היחס הסלחני של הרשויות, אבל סוף מעשה במחשבה תחילה.

התנהגות הקהל היא הסיבה שבגללה אני מדיר את רגלי מאילת. לפני 15 שנה היתה לי טראומה ב"קלאב הוטל" שהיה מלא בכ-200%, על ידי בני נוער ששכרו יחידות המיועדות ל-4-6 אנשים והתגוררו בהן 15-20 אנשים. הם הרעישו ללא הפסק, לכלכו, כאשר חזרתי לחדר מצאתי הודעות במשיבון שהיו רצף של קללות ונאלצתי להחזיר שליח פיצה שהביא לי ארוחה שלא אני הזמנתי. ושיא השיאים היה בשעה 2 לפנות בוקר - 2 פריחות שדפקו בדלת, כנראה איבדו את השותפים שלהן לבילוי הלילי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. מטרתו של הקב"ט היא לפנות את חניית הנכים, לא להתנקם באורחים.

2. מנהל בית המלון אמר שפעמיים הוזמנה משטרה, היא אמרה שהחניה בחניית הנכים היא בשטח פרטי ולכן על בית המלון לפתור את הבעיה בעצמו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גרתי בטוקיו יפן תקופה דיי ארוכה,

שם האלימות מועטה התרבות שם שונה,

אבל המאבטח והמנהל הם בעלי מעמד זהה,

וגם לעיתים לובשים אותם מדים,

פה המאבטח הוא בתחתית הסולם וללא זכויות גם כעובד,

וגם במילוי תפקידו,במיקרה של נזק שניגרם למתפרע למשל,

אין למאבטח שום הגנה משפטית והוא צריך לדאוג להגנה משפטית

על חשבונו,

בושה.

פורסם
:snipersmi

צריך להעיף את החלוקה הזאת מהשפה שלנו, נמאס לשמוע את זה. שם המשפחה שלי זגורי וכל האחים שלי נשואים לפרוינדים. אז חלאס עם זה. חשבתי שעברנו את זה כבר :x

לכאן דרך אגב נכנסת הדת היפיפיה שלנו. תקן אותי אם אני טועה. לי יש תיאוריה מסויימת שאחרי תקופה מסויימת נגיד 100,200,300 שנים (אם מדינת ישראל תתקיים עד אז) החלוקה הזאת של ספרדים ואשכנזים אמורה להיעלם וכל מה שייוותר מהיהודים זה יהודי ישראלי. לעומת זאת, כל עוד הדת תהיה קיימת כך גם ההפרדה תהיה קיימת. שאלתי אדם דתי מתי לפי דעתו החלוקה הזאת של יהודי ספרדי ויהודי אשכנזי תסתיים שהרי בסופו של דבר כולם כבר יהיו מרוכזים באותה מדינה במשך כמה דורות. תשובתו הייתה שלעולם לא כי יש את הקטע של "מסורת אבותיו".

אם זה לא מספיק, אזי אנשים דתיים לא רואים בעין יפה את העובדה שהם צריכים להתפלל בבית כנסת שלא מן העדה שלהם.

זה מביא אותי לנקודה שהדת, כל דת היא מקור הרוע.

זה רק ממחיש את העובדה שצה"ל לא צריך לגייס כל שמוק שמגיע לגיל 18. בניגוד להרבה אנשים במדינה הזאת שמתעקשים לגייס כל אחד וזה כולל חרדים אני דווקא נגד זה. לפי דעתי יש להפוך את צה"ל לצבא התנדבותי, לאפשר לצבא לבחור את מי לגייס ומי לא וכמובן זה שהתנדב להתגייס וסיים שירות מלא יקבל תגמול הולם בהתאם לזמן ולאופי השירות שלו. בדיוק כמו באמריקה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...