Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לו אני אותו שוטר, הבבון היה מתלווה אלי לתחנה, בתואנה כלשהיא.

בעולם אוטופי, השוטר היה רושם לו הזמנה לדין על אי ציות להוראת שוטר.

בעולם מעשי, כנראה שלשוטר היו דברים חשובים יותר לעשות (ולא בגירה, לשתות תה בכוס של השוטרת לא נחשב).

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
הוא קיבל (אולי) הנחיה לא לתת דו"חות.

הוא לא קיבל הנחיה לא לבקש מבעל הרכב לפנות אותו מהחניה.

אמרתי כבר כמה פעמים, לא מעניין אותי איך הבעיה מגיעה לפתרון (דו"ח, מעצר, שיחה עם בעל הרכב) אבל מבחינתי שוטר שעזב את המקום כשהרכב של הבבון עדיין בחניית הנכים כשל בתפקידו!

לא קיבל הנחיה לא לתת דו"חות - קיבל הנחיה לא לאכוף בכלל את התמרורים!

הוא אומר לך מבחינתו אין עבירה בכלל

בעולם מעשי, כנראה שלשוטר היו דברים חשובים יותר לעשות (ולא בגירה, לשתות תה בכוס של השוטרת לא נחשב).

מסכנה השוטרת

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מסכים אתך.

כדי להיות שוטר טוב צריך להיות בעל פתיל מאד ארוך (לא בגירה, לא ההוא שטבול בכוס התה:-P).

בהגדרה, התפקיד שלך זה להתעמת כל היום עם אנשים ששמירה על התנהלות אנושית תקינה, חוק וסדר, הם לא בראש סולם הערכים שלהם.

אני למשל, לא בטוח שהייתי מצליח להתאפק לא לשלוף נשק, או לפחות לפרק במכות חכמולוג כזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כדי להיות שוטר טוב צריך להיות בעל פתיל מאד ארוך (לא בגירה, לא ההוא שטבול בכוס התה:-P).

בדיוק מה שאני אומר, השוטר שהגיע לזירה היה שוטר "לא טוב".

לצערי, למרות שיש במשטרה שוטרים מצויינים (בעיקר בתפקידים מקצועיים, חוקר/בלש/ מז"פ/ימ"מ וכו'), יש גם ממש לא מעט שוטרים "לא טובים".

והגרוע מכל, מרבית צמרת המשטרה מורכבת משוטרים "לא טובים".

מי ישמע על מפקד תחנת "תנועה" (רב פקד רוני משיח) שמבטל דו"חות של השוטרים שלו תמורת שוחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...