Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא הספיק לראות את הפרק החדש "בעלילות" ישראל ישראלי המכוער אז הנה זה. בניגוד לקטע השוקולד והמטוס, כאן בנוסף לאלימות מילולית קשה ישנה גם אלימות פיזית.

עצוב מאוד שאותו חלאה מעמיד את משפחתו במצב מביך שכזה מה עוד שהדור הצעיר נחשף לגועל.

בושה, חרפה וכלימה.

https://www.facebook.com/video.php?v=892538767434484

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התנהגות מסוג זה רואים יום יום ברחבי ישראל. לצערי זה לא הישראלי המכוער אלא הישראלי הממוצע.

פורסם

כנסו לפורום DVR. זה אותם הבבונים רק בתוך קופסת פח.

עוד לא אבדה תקוותנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתם לא באמת מתפלאים,נכון?

זה היה שם מאז ומתמיד.

פשוט עכשיו הרבה יותר קל לשלוף טלפון ולתעד-זה הכל.

סלע

פורסם
אתם לא באמת מתפלאים,נכון?

זה היה שם מאז ומתמיד.

פשוט עכשיו הרבה יותר קל לשלוף טלפון ולתעד-זה הכל.

בעיקר שהגלקסי S6 עושה את זה בפחות משניה

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

אני יודע שיריבו איתי הרבה על זה, אבל זו האמת.... אשכנזים לא היו מתנהגים ככה.

וכן, אני אשכנזי. לא מכליל ויש המון בני עדות המזרח שלא היו מעיזים להתנהג ככה.

(שניה,לובש חליפת מגן. זהו. תתחילו לירות :snipersmi )

***ירינו. הוכנס למעקב והורחק מהאוף טופיק [הנהלת הפורום].***

עריכה אחרונה על ידי E.L
פורסם (נערך)

:snipersmi

צריך להעיף את החלוקה הזאת מהשפה שלנו, נמאס לשמוע את זה. שם המשפחה שלי זגורי וכל האחים שלי נשואים לפרוינדים. אז חלאס עם זה. חשבתי שעברנו את זה כבר :x

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

עוד פעם אשכנזים ומזרחיים?

זה לא ש"אשכנזים לא מתנהגים ככה", כי גם מזרחיים לא מתנהגים ככה.

מה שכן ניתן להגיד בבטחה הוא שמרבית קופי האדם האלה הם ממוצא מזרחי, אבל זה ממש לא מעיד על שאר האוכלוסיה המזרחית. בדיוק כמו שהרוב הכמעט מוחלט של משפחות הפשע הם "מזרחיים" ועדיין, זה לא מעיד מאומה על כלל המזרחיים (אם יש היום עדיין כאלה הגדרות בכלל).

ואכן, כמו שאמרו, שום דבר חדש כאן, האפסים הערסים האלה פה כבר 60 שנה ולא שינו בכלום את התנהגותם.

אם כבר, ההפך, אם פעם הם היו סוג של מיין סטרים (תקשיבו באזניים ביקורתיות למערכונים של הגשש, תראו כמו בריונות פיזית ומילולית יש שם), היום הפכה פחות מקובלת ולכן הרעש סביב הסרטונים.

ונקנח בסיפור אישי, לפני בדיוק 20 שנה התחתנתי ויצאתי לירח דבש במלון רויאל ביץ, אילת לשבוע של ירח דבש.

איתרע מזלי ונפלתי על שבוע שבו התארחו במלון גם ועד עובדי מקורות (ומשפחותיהם) וגם ועד עובדי נמל אשדוד (ומשפחותיהם), מה שאתם רואים בשני הסרטונים זה משחק ילדים, מכות בחדר האוכל היו בכל ארוחה. מכות בבריכה היו בתדירות של כפעם בשעה.

ביום שני בצהריים נקשתי על דלתו של מנהל המלון, אמרתי לו שביזיון כזה מעולם לא ראיתי, אני מבקש להפסיק את החופשה ולתת לי שובר לתקופה אחרת כי אני לא נשאר פה עוד שניה אחת.

הוא בכלל לא התווכח, הוציא נייר ורשם עליו זיכוי להגעה עםן חתימתו וברחנו כל עוד נפשנו בנו (תרתי משמע).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה תגובה מעולה.

ומה שעברת בבית המלון נשמע חתיכת חוויה. אני שמח שהמנהל שיתף איתך פעולה מיידית.

בחיי, יש פה מישהו שהיה באילת יותר מפעם אחת ולא נתקל באלימות במלון או על חוף הים?

פעם אחרונה שהייתי במלכת שבא, בבריכה, כולם שמחים ונהנים מהיום...

פתאום איזה ערס מגעיל מילא את כל הפה שלו גרעינים שחורים וירק אותם לפרצוף של תייר צרפתי מבוגר שנפש על מיטות שמש עם אשתו, במרחק של 2 מטר מאיפה שהערסים שתו אלכוהול ולכלכו עם גרעינים.

התייר הצרפתי ההמום קם מהכיסא והתנצל באנגלית בלחץ תוך שלהקת הערסים מחזיקה את הערס התוקף שצרח עליו שהוא מרכל עליו עם אשתו בצרפתית...

כמובן שהביטחון התערב מעט מדי, והחבורה פשוט נסעה משם כדי ש"הרוחות ירגעו".

פורסם

לא חושב שזה קשור לאשכנזים וספרדיים, זה קשור לאנשים שבאו ממדינות מפותחות יותר ופחות.

תוכל למצוא "ערסים" שמתנהגים ככה בין אלו שהגיעו לפה ממזרח אירופה למשל, ולעומת זאת תוכל למצוא בין אלו שעלו נגיד מעיראק אנשים שהיית מקטלג יותר "אשכנזים" מכל "פרידמן".

הבעיה האמיתית היא פה במדינה שלנו, ובאי האכיפה. הרי מי שמתנהג ככה צריך להיכנס לכלא (כן, לכלא!) ולקבל מבטי בושה ברחוב, ובמקום הם ממשיכים להתהלך כמו טווסים עם מחשבות של "מי יכול עליי?".

כל עוד אין אכיפה של הסדר הציבורי, ואין במערכת החינוך התמודדות עם תופעות של בריונות, אז זה ימשך.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

EL - התגובה שלך מעידה עליך הרבה יותר ממה שאתה מדמיין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני יודע שיריבו איתי הרבה על זה, אבל זו האמת.... אשכנזים לא היו מתנהגים ככה.

וכן, אני אשכנזי. לא מכליל ויש המון בני עדות המזרח שלא היו מעיזים להתנהג ככה.

(שניה,לובש חליפת מגן. זהו. תתחילו לירות :snipersmi )

אני אשכנזי שעלה מברית המועצות לשעבר, בעל נסיון של מספר שנות עבודה במלונות, רובן מאחורי דלפק הקבלה. מה שכתבת מנותק מהמציאות וזה ממקור ראשון. יש לי מיליון סיפורים כאלה שכוללים אפילו תיירים מקנדה, אירופה וכל הבא ליד. אבל הסיפור הכי קשה שהיה לי יוצר דווקא על ידי זוג מבוגר, יוצא חבר העמים. צא מהבועה.

• תוכן חדש...