Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לביא - התכנון שלך נראה מבורדק לחלוטין, נסע ממקום למקום בלי שום תוכנית, אפילו את שמות המקומות שאתה זוכר אינך מסוגל לכתוב כמו שצריך. לטעמי זה בדיוק התאור איךלא לארגן טיול, אתה בעצמך כותב שאתה לא יודע למה בדיוק אתה נוסע למקום זה או אחר.

טיול צריך להיות מתוכנן. יותר מדי יקר מכדי לבזבז אותו על נסיעות ללא תכלית. לא אומר שאין מקום לשינוים, נניח אם פארק אירופה או אפטלינג מצאו חן בעיניכם תשארו בהם עוד יום על חשבון משהו אחר, אבל אם אין לך עודף גדול של כסף וימי חופש עדיף להכין תוכנית מסודרת והגיונית ולא לשרוף מאות קילומטרים בדרכים כאשר בטווחים יותר קצרים יש אתרים לא פחות מדהימים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ממש מסכים איתך. הגענו למקומות שלא חשבנו שנגיע אליהם ומאוד נהנינו.

כמו שציינתי עברו 7 שנים והרבה מאוד אירועים חשובים הרבה יותר מאיזה שבוע-שבועיים נופש בחו"ל.

אני לא זוכר למה נסענו לשטוטגארט אבל באותו זמן זה נראה הגיוני. כן התארגנו על ספר מראש אבל העדפנו לא ללכת לפי ספר ולפי חוברת - הגישה שצריך להספיק א.ב.ג.

העדפנו להגיע לאיזור מסויים, להכנס לtourist information ומשם לזרום.

אחרת לא היינו מתקרבים בכלל לארהניים. ובשנה לאחר מכן לבסטון.

היינו באיזור הסתכלנו במפה וקפצנו. שוב השיטה של הקלסר פשוט לא רלבנטית אליי.

הייתי דייל קרקע במשך שנים. שיטת הקלסר - בד"כ משפחות שטסו לארה"ב, הכל מסודר שם, מלון, דרך, הכל כולל הכל.

כמעט ואין מקום לאלתר, לשנות כי כבר עשו הזמנות.

אבל אם אתה מאוד נהנה באיזור מסויים ומעדיף לבלות בו עוד יום. איך תשנה?

Peugeot  5008 2023 

פורסם (נערך)

תזמין מלונות שניתנים לביטול. בהחלט קריטריון חשוב בבוקינג\טריפאדוויזור.

ברור לי שהגישותשלנו שונות לחלוטין. אתה מעדיף להיות ספונטני לחלוטין. אני מעדיף לבנות מסגרת ולעבוד בתוכה. אני גם מעדיף שיהיה איזה הגיון בסדר הנסיעה, אצלך נוסעים הלוך ושוב בלי סדר ברור. נכנסים לאמסטרדם עם רכב בלי לבדוק שהדבר בכלל הגיוני. תראה כמה זמן בזבזתם - על אתרים מיותרים ובמיוחד על נסיעות ארוכות ולא מאורגנות.

וד"א - ארנהם ולא ארנהיים. טריר ולא טרייר. ועוד כהנה וכהנה.

לגבי בריסל - מסכים לגמרי. אלא אם אתה חובב שוקולד. בירה אירופית שהעניין התיירותי בה מצומצם מאד היא יצור מוזר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...