Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156 סלספיד 2001 - סקירת 3 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
סקירה מעולה

נהנתי לקרוא, ואפילו עשית לי חשק להעלות סקירה דומה משלי.

לא כלכלי להחזיק רכבים כאלה, אבל למרות המחיר? זה שווה את זה.

הם (אני מכליל גם את הרכב שלי) עשו כחצי דרך לאספנות, וזהו הישג לא מבוטל כלל.

ועדיין, אין מתחרים לטעם של פעם. אז נכון, היום הם חזקות יותר, בטיחותיות ומאובזרות יותר, אבל, רחוקות מהנהג.

יש קסם שפשוט אי אפשר לשחזר.

וכן, זה שווה ועוד איך את הכאב ראש שכרוך בהחזקת רכבים מהזן הזה. את הביקורים במוסכים, את החלקים שלא קל למצוא - וגם הם לכשעצמם לא זולים, לומדים בדרך אל האושר את כל קיצורי הדרך הנחוצים. ואם יש קהילה שעוטפת ותומכת? מצוין.

שמור על הרכב, והוא ימשיך לתגמל אותך בהתאם, נראה שעוד נכונו לכם שנים יפות וטובות יחד.

אמרת כל מה שאני חושב. זו קניה מהלב. אין בה היגיון כלכלי. "כלכלי" הייתי נוסע באוטובוסים.

חווית הבעלות על רכב מיוחד זה משהו אחר. זו לא מאדה 3.

זה מתחיל מהשמחה של מה שאני רואה אצלי בחניה, ממשיך דרך סיבובים ונסיעות ללא מטרה- סתם כי בא לי לנהוג עליה עוד קצת ונגמר בהרבה אהבה ושטיפה ידנית.

הגיל בהחלט מורגש, אני מתחזק אותה בקפדנות, גם אני החלפתי חלקים שכבר התבלו כי הגיע הזמן לרענן את המתלה הקדמי על כל חלקיו, תושבות מנוע חדשות וגומיות שונות שהתייבשו עם הגיל והוחלפו בחדשות. אף פעם לא הייתה תקלה שהצריכה גרר. כן, יש מדי פעם דברים שיכולים לעצבן מאוד. אבל הרכב שלי חוגג השנה בר מצווה.

קניתי את שלי לגמרי במקרה והתאהבתי בה מאוד. לא חושב שיכל להיות לי משהו טוב יותר. שכנים יוצאים לסידורים, רואים אותי שוטף את הרכב וכשהם חוזרים שעתיים אחרי זה- אני עדיין מנגב ומבריק. כל מיני מבטים של אנשים שלא מבינים מה נוסע לידם, צליל מנוע כייפי, ילדים קטנים שצועקים "הנה אלפא רומיאו!!" ומצביעים לכיווני- זה כבר דברים שהתרגלתי אליהם אבל תמיד מפתיעים מחדש. אנשים שואלים מה אקנה במקומה ואני לא יודע מה להגיד. אבל זה חייב להיות משהו מיוחד. יש כבר תוכנית חלקית.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תשמע,

מצד אחד האוטו עובד אצלך קשה.

מצד שני, זו רשימת תחזוקה שמתאימה ללנדרובר. האמת - מפחיד משהו. אם היה ליד זה גם את רשימת העלויות אני משער שזה היה מבהיל. רק אתה יודע את התשובה.

חשבת שיש ללנד-רובר בלעדיות? :lol: יאללה TD5 לשטח ליד האלפא :twisted: העלויות גבוהות, למקרה שזה לא מובן מאליו, לא רק של התיקונים, אלא גם של הטיפולים השוטפים. השמן יקר (10W60), למשל, החלקים גם כן. זה לא אוטו זול לאחזקה.

התמונה של תא הנוסעים הזכירה לי שתמיד תהיתי לגבי יכולת המיזוג של הפתחים האמצעיים הקטנים, המיזוג מספיק יעיל בימי הקיץ הישראליים?

סקירה שממש נהינתי לקרוא על רכב מעניין ונחשק גם כשהוא קרוב לגיל בר מצווה.

תמשיך להנות!

תודה! רק שהוא לא בר מצווה, אלא עוד מעט חוגג 15.

המזגן לא מספיק בכלל. אין לו בעיה לשמר קור ברכב שעמד, למשל, בחניון מקורה, אבל אם צריך "לייצר" קור - הוא מאד מתקשה עם זה ולוקח לו זמן. מה שכן, זה לא רק בשל הפתחים, אלא גם בשל מאוורר חלש. באחיותיה לפלטפורמה (147 ו-GT) המזגן מעולה, לעומת זאת ב-156 מתוחת הפנים, עם פתחי אוורור גדולים יותר, עדיין אין כל שיפור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סקירה מצוינת.

לקום בבוקר ולהכנס לרכב שעושה לך את זה במקום להכנס לרכב חדש יותר שישעמם אותך שווה הרבה "כאבי ראש" של תיקונים. אנשים שנהנים מכאב הראש הזה מקבלים תוספת לחוויית החזקת הרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לטובה או לרעה?

למרות הנטיה של קדמה לשיפור כבר פגשנו את הdsg7 שנכשל בגדול לעומת הdsg6.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לטובה או לרעה?

למרות הנטיה של קדמה לשיפור כבר פגשנו את הdsg7 שנכשל בגדול לעומת הdsg6.

הדור הראשון של הסלספיד ב-156 סבל מכשל סדרתי ורוב הגירים (אם לא כולם) הוחלפו קומפלט באחריות (לא יודע מה קרה למי שלא איתרא מזלו לסבול מהכשל בתקופת האחריות).

מעניין כמה עולה אחזקה של WRX או BMW מתקופה מקבילה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שהוחלף לרוב זה הרובוט. בשלי הוחלף לפני שקניתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה שהוחלף לרוב זה הרובוט. בשלי הוחלף לפני שקניתי.

צודק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה! רק שהוא לא בר מצווה, אלא עוד מעט חוגג 15.

המזגן לא מספיק בכלל. אין לו בעיה לשמר קור ברכב שעמד, למשל, בחניון מקורה, אבל אם צריך "לייצר" קור - הוא מאד מתקשה עם זה ולוקח לו זמן. מה שכן, זה לא רק בשל הפתחים, אלא גם בשל מאוורר חלש. באחיותיה לפלטפורמה (147 ו-GT) המזגן מעולה, לעומת זאת ב-156 מתוחת הפנים, עם פתחי אוורור גדולים יותר, עדיין אין כל שיפור.

אני ומתמטיקה :oops:.

איך מסתדרים עם מזגן כזה בקיץ? במיוחד כשאתה נוסע לא מעט.

בכל אופן אני ממש נהנה לראות אנשים שמחזיקים רכב שהם אוהבים ועושה להם טוב לנהוג בו וגם לטפל בו כשצריך.

פורסם

מסתדרים בקושי ומקללים הרבה. אין לי הרבה נסיעות צהריים, הרוב בוקר וערב ואז פחות נורא. לנסיעות צהריים חשובות - גופיה ספייר.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...