Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156 סלספיד 2001 - סקירת 3 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאות התחזוקה דומות להוצאות של רכב ספורט ייעודי, כי השימוש שהרכב מקבל קרוב לשימוש שעושים באותם רכבי ספורט, בסופו של יום. אולי המהירות קטנה יותר, אבל האופי דומה כדי זהות (אגב רווח בצריכ[ח]ת הדלק, בתמורה להפסד בביצועים כמובן). כמו כן הרכב אינו רכב מיינסטרים, מה שמשפיע ישירות על מחירי החלפים.

שוב - אם תעשה סקירה על E46 או אודי A4 בפז"ם ושימוש דומה, לא תקבל נתונים שונים אלא, אולי, אפילו מחירים גבוהים יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו אתם מבינים למה הוא רצה להמנע מפרסום עלויות- בגלל התגובות.

בדיעבד, יכלת לתחזק STI/EVO בסכמויי התחזוקה הללו.

לא הבנתי, במשפט הראשון אתה מתלונן על המבקרים וה"נותני עצות" ובמשפט השני אתה מצטרף אליהם?

פורסם
לא הבנתי, במשפט הראשון אתה מתלונן על המבקרים וה"נותני עצות" ובמשפט השני אתה מצטרף אליהם?

במשפט הראשון נתתי ניתוח לסיבה התמוהה בעיני שהבחור לא רצה לציין את עלויות האחזקה, מכיוון שהוא כן רוצה לשתף וכן דאג להראות פרט אחר פרט בתחזוקה של הרכב.

במשפט השני רשמתי דוגמאות לתחזוקה של רכבים מקטגוריה שונה שעלותה דומה

Boris.K

פורסם

בקיצור...עשית פאדיחה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לתחזוקת רכב ספורטיבי יש עלות , עוד לא ספרנו כאן עלויות ביטוח ,טסט וכו'...

עם זאת, אני מתקשה להאמין שאף אחת מהמתחרות שהוזכרו כאן היתה סובלת שילוב של ראש מנוע ו/או שפיכת גיר באיזור 200K (שלא לדבר על ECU ואין ספור בעיות במערכת הקירור) -דברים שמתקבלים כאן בהבנה יתרה . אני גם דיי משוכנע שזה לא מקרה מייצג של 156 ומתגלגלים אקזמפלרים שהפגינו אמינות קצת יותר טובה ...

לדעתי צריך לדעת לשים את הגבול בין כיף לחור בכיס . אפילו להחליף לאותו דגם בדיוק אך פחות "לימוני" יפתור את הבעיה.

אחרי מספר סיבובים על הגרר, לפעמים צריך לדעת לומר "שלום" ולעבור לרכב הספורטיבי הבא .

עוד הערה קטנה :טיפולים כל 20 אלף ברכב ספורטיבי זו התאבדות. יתכן שזה נזק מצטבר (מהבעלים הקודמים) שגם מעבר לטיפול בכל 10K לא הצליח למנוע.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ישנה תופעה פסיכולוגית ידועה ונפוצה שגם אני חוויתי אותה בעברי.

אתה בעל רכב לא חדש שאתה אוהב. אתה מותקל בתקלה רצינית ומחליט להשקיע בתיקון ממון לא קטן (לעיתים עלות של רבע עד חצי מערך הרכב). לאחר התיקון אתה עושה הערכת מצב רציונלית (לכאורה). הרי השקעתי לא מעט. אם אמכור איש לא יחזיר לי את ההשקעה . לפחות אני יודע שאחרי ההשקעה הרכב מסודר, נחזיר את ההשקעה בזה שנהנה מהאוטו המסודר. אתה מקווה שבזה תמו התלאות .

כשעוד פעם נוחתת מכה חדשה של תקלה יקרה המילכוד מחמיר.

הרי השקעתי כבר X , חבל על הכסף שכבר הושקע , נתקן את הרכיב התקול ועכשיו כבר מה נשאר שיתקלקל ?

וכן הלאה המילכוד הולך ומחריף...

• תוכן חדש...