Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים להונדה ג'אז 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זקוק להמלצה לצמיגים להונדה ג'אז 2012(ליסינג לשעבר), אוטו סנטר מחליפה ל4 צמיגים חדשים על חשבונם(צמיגים סינים evergreen), אבל אני רוצה לשדרג על חשבוני לצמיגים מחברה יותר מוכרת, כאשר הדגש הוא על חסכון בדלק, אחיזה ושקט.

המידה בג'אז ההיברידית היא 175-165-15

חשבתי ללכת על הGOODYEAR אבל צמיג ישיר(הוא עובד עם אוטו סנטר) לא עובד איתם.

אשמח לקבל המלצות לצמיג אחר, שאוכל לשאול אותו אם יש לו.

אגב, למישהו יש מושג כמה ההפרש המקסימלי בין הצמיגים הללו לצמיגים מחברה מוכרת? שלא ישחט אותי במחיר.

תודה.

פורסם

א' - אני מניח שהתכוונת ל-175/65R15 וקוד העומס והמהירות שאמור להופיע ברשיון הוא 84H למיטב ידיעתי.

ב' - אם אתה מוגבל רק לאותה צמיגיה, אז למה שלא תברר מולו מה הוא כן יכול להציע לך וחזור לאחר מכן לכאן להתייעצות?

לפי מה שראיתי ברשת מדובר במישלין, קלבר ו-בי.אף.גודריצ'.

פורסם

טוב, לאחר שיחה איתם, הוצעו לי שני צמיגים

pirelli p1 cint

Michelin energy saver

כאשר המישלין יקרים יותר ב120 ש"ח לכל צמיג לעומת הפירלי, אך זהו הצמיג שהרכב מגיע איתו מהונדה אם אינני טועה.

פורסם

בדקתי מחירים באינטרנט, ואכן המחירים שלו זולים ביחס לשאר. ובכל מקרה אני מחויב להחליף אצלו אם ברצוני לקבל את הזיכוי על ארבעת הצמיגים הסינים שאוטוסנטר נתנו.

למה להעדיף את המישלין על פי הפירלי? האם יש סיבה מיוחדת שעליי להתחשב בה?

באופנוע שחשובה לי האחיזה והביצועים, אני רוכב עם המישלין PILOT POWER 3 אבל במכוניות אני לא כל כך בקיא.

על המישלין אני אצטרך להוסיף כ240 ש"ח לכל צמיג והEU LABEL שלו הוא C-A-68DB

http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-energy-saver

סה"כ עבור 4 צמיגים 960 ש"ח תוספת, לאחר זיכוי על הצמיגים הסינים.

על הפירלי אני אצטרך להוסיף כ160 ש"ח לכל צמיג והEU LABEL שלו הוא C-B-69DB

http://image.delti.com/reifenlabel/1/C/B/69/1-C-B-69-2.png

סה"כ עבור 4 צמיגים 640 ש"ח תוספת, לאחר זיכוי על הצמיגים הסינים.

פורסם (נערך)

הפירלי גם אמור להיות צמיג טוב בסה"כ ואפשר לבחור בו בשקט.

הבחירה במישלין היא אישית שלי לאור היכרות טובה יותר עם המותג ולא מעבר לכך.

(אגב יש אנרג'י סייבר ואנרג'י סייבר פלוס שלא ברור לגמרי ההבדל ביניהם אבל כנראה שהאחרון קצת מעודכן יותר).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...