Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואת פותח השרשור זה לא מעניין, כי הוא ציין כבר שיש לו גיר ידני. לכן, כמו שכבר נכתב, אין שום בעיה לצרוב תוכנה וליהנות יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
V.CH , לא טענתי שאני מומחה, אך אני לאומתך באמת עשיתי מחקר דיי גדול בנושא , ואין פה שום קשר בין מה שהיה אצלי ומה שיש לבחור.

וגבי הכוח ב APR הוא אכן מאוד לא עקבי וכמו שאמרתי שם הוא מושך חזק (מאוד בין 3200 ל 4500) אחרי זה יש נפילה , ואילו בתוכנה של דני (איטיונרס) יש משיכה בריא מאוד עד 5500 בערך והיא זמינה כבר מ 2200.

וזה ממש לא נכון מה שאתה אומר שאין שוני בין התוכנות , וככל הנראה שהמחקר שעשית לא מספיק מעמיק.

באופן כללי ביותר רוב התוכנות מוסיפות גדישה ברוב חלקי הסל"ד , איפה יותר איפה פחות , כל חברה גודשת בצורה שונה בכל חלק של סל"ד ולכן יש הבדל מהרגשה , אבל ופה החלק החשוב , יש תוכנות שמגיעות לאותם התוצאות בפחות גדישה מה שאומר שהטורבו מתאמץ פחות המנוע עובד פחות קשה , פחות חום וכו....

אז להגיד שאין הבדל גדול יהיה נכון אך ורק מבחינת הרגשה וגם זה בסימן שאלה , לאומת זאת על מכלולי הרכב יש הבדל דיי משמעותי.

ואם תרצה אוכל להסביר לך בפרטי בדיוק למה הכוונה ולהביא לך דוגמה מהניסיון האישי שלי.

מה שכן אתה צודק בהחלט זה שהכי טוב זה ללכת ולנסות ולהרגיש כל תוכנה , רק שאני הייתי ממליץ יחד עם זאת גם לבדוק דיינו בכל תוכנה , לבדוק כמה תוספת יש כמה קג"מ וכ"ס מקבלים , מה יחס דחיסות האוויר\דלק , כמה תיקוני הצתה יש , וכמובן גדישה...

בהצלחה !

ידידי, חבל שאתה לא קורא בעיון, כל מה שכתבתי מתייחס למנוע 1.8 הישן (CDAA וCDAB ) שאליו גם מתייחס השרשור לאומת שאתה מתייחס למנוע החדש וזה סיפור אחר לגמרי, כך שדיון לעומק המחקר די מיותר כי שנינו מדברים על דבר שונים.....

אני שמח שבסוף בחרת בדני, בהזדמנות תשוחח איתו לגבי סט' 1 ל 1.8 הישן כדי להבין על מה מדובר או שבינתיים חפש גרפים של דינו למנוע המדובר ( אני משאר שאתה כבר יודע לקרוא גרף) אתה תתפלא כמה הם דומים בניגוד למה שקיים במנוע שלך.

• תוכן חדש...