Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, לאחר 4 שנים עם פורד פיאסטה ידנית 2013 שקנית מהחברה אני מחפש לעבור למשפחתית האצ'בק אוטומטית שתתאים למשפחה קטנה.

מתקופתי עם הפורד למדתי כמה דברים :

1.אמינות נוחות ואיכות נסיעה (שאגב לא רעים כלל בפיאסטה) הם דברים מאוד חשובים שלא אוכל להתפשר עליהם ברכב הבא שלי.

2. בשוק רכב בעייתי כמו שלנו, רצוי רכב שישמור על סחירות גבוהה בשוק.

3. צריך כוח, אני נוסע ממוצע ברכב אך מרבית נסיעותיי הן נסיעות ארוכות ולכן חשוב לי זמינות של כוח על מנת לבצע עקיפות בלי לאבד דפיקת לב.

4. אסור לקנות רכב חדש.

5. אשתי צריכה אוטומט (=

6.צריך קצת צבע בחיים, עיצוב ואבזור משחקים תפקיד

לכן אני מחפש משפחתית אוטומטית בעלת יכולת אחסון נאה, עיצוב מגניב, אבזור שופע, כוח זמין, ואמינות גבוהה.

הדגמים בהם התעניינתי הם:

הונדה סיוויק האצ'בק 2013

מאזדה 3 ספיריט 2014(לא בתקציב, אבל אשמח לחוות דעת)

פיג'ו 308 2014

סיאט לאון 2013

יונדאי i30 - 2013

*הסדר מבוסס על העדיפויות שלי

(מדובר כמובן על רכבים עם קילומטראז'ים נמוכים ומידיים פרטיות בלבד, אם יש הצעה אחרת אשמח שתפרטו)

אשמח לקבל תגובות מפורטות שמבוססות על ניסיון עם אחד הרכבים הנ''ל תוך התייחסות למרכיבים שרשמתי, תודה מראש לכל המשיבים! שוט!

עריכה אחרונה על ידי Shay Rosilio
פורסם

לדעתי המאזדה 3 וההונדה סיוויק עונות כאן על הדרישות הכי טוב.

המאזדה צפופה יותר אבל מאובזרת יותר מהסיוויק והיחידת הינע שלה חזקה יותר ועם יותר הילוכים.

פורסם (נערך)

לא חובב גדול של הסיוויק,

ההגה שלה כבד מידיי(ולא בקטע ספורטיבי) והמנוע 1.8 שלה מרגיש כמו 1.6 רגיל לגמרי - לצורך העיניין חוץ מהמאזדה עם המנוע 1,500 נהגתי בכל הרכבים ברשימה והסיוויק לא זריזה יותר מכולן חוץ מהI30 - כמובן שהיא יקרה יחסית לקטגוריה.

ללאון יש את הDSG - יש האומרים שהבעיות נפתרו אבל בגיר רובוטי כפול מצמדים תמיד יש סיכון גבוהה יותר לבעיות ביחס לתיבות ההילוכים בדגמים האחרים ברשימה.

הI30 עצלה יחסית - הייתה לנו אחת במשפחה 4 שנים, המנגנון של הגג הפנורמי אצלנו התקלקל 5 פעמים, בסוף האחריות כמובן למרות התקלות החוזרות העסק התחיל לעלות לנו מאות שקלים לכל תיקון.

הפיג'ו לדעתי העדיפה פה - מנוע 1.2 טורבו וגיר אוטומטי רגיל אבזור מעולה ורכב נוח מאוד - לדעתי עדיפה משמעותית מהשאר, אישית הייתי שבועיים ו3,000 קילומטר עם הסיטרואן C4 עם המנוע הנ"ל ונהנתי מכל רגע.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה לכולם, המאזדה כרכב בהחלט מועדפת עליי אבל המחיר בשוק מאוד גבוהה והמכוניות נחטפות כמו לחמניות.

לגבי ההונדה למישהו מכם יש מושג למה יש המון מכוניות כאלה כרגע עומדות בשוק? האם יש בעיות איתן?

פורסם

לגבי הפיג'ו, אם אתה יודע. האם הפיג'ו מרגישה חזקה יותר מההונדה למרות שבהונדה הספק גבוה יותר? ידוע לך לגבי האמינות של המנוע הזה? קצת מפחיד אותי 3 צילינדרים מוגדש, נשמע כאילו יש עליו הרבה עומס. באיזה קילומטראז' מומלץ לקנות אות אם כן?

והאם קיים gps במערכת המולטימדיה?

פורסם
מה עם מיצובישי לנסר ספורטבק? תיהיה זולה לקניה, מרווחת, אמינה מאד.

מיושנת מדי לטעמי, לא אוהב תיבות רציפות, מדברים גם על מנוע אדיש אבל לא ניסיתי

פורסם

ללא ספק ההונדה והספיריט הן הטובות בקבוצה ברוב הפרמטרים,גם סחירות,גם אמינות וגם הכל.

2 אופציות מצויינות.

אחר שיש לך הונדה מתרגלים לאמינות שלה מאוד קשה לשנות

פורסם

למה למאזדה יש בעיות אמינות? עם ספיריט 2010 ללא תקלה אחת.

(חוץ מהדשבורד שהתנפח ויוחלף בקרוב בריקול ללא תשלום)

טסלה 3 2022

פורסם
ללא ספק ההונדה והספיריט הן הטובות בקבוצה ברוב הפרמטרים,גם סחירות,גם אמינות וגם הכל.

2 אופציות מצויינות.

גם בעלי ההונדה אינסייט שעכשיו בתביעה יצוגית מול היצרן בגלל בעיות ברינגים של המנוע שדרשו החלפות מנועים התרגלו כבר לאמינות של הונדה ולכן יהיה להם קשה לשנות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש ברשותי 308 2014 עם 158.000ק"מ קשים מאד,הרכב ללא רבב,מרגיש חדש לחלוטין,מעולם לא היה במוסך למעט טיפולים שוטפים.

הוא יותר חזק מההונדה,מרגישים את זה בצורה ברורה.

מומלץ מאד.

פורסם
יש ברשותי 308 2014 עם 158.000ק"מ קשים מאד,הרכב ללא רבב,מרגיש חדש לחלוטין,מעולם לא היה במוסך למעט טיפולים שוטפים.

הוא יותר חזק מההונדה,מרגישים את זה בצורה ברורה.

מומלץ מאד.

אשמח אם תוכל לפרט לגבי הוצאות על הרכב:

כמה עולה מקיף?

מה העלויות של טיפולים?

כל כמה ק"מ טיפול ?

מחירי חלפים (אם יצא לך להחליף)

האם יש מערכות בטיחות אקטיביות ?

והאם יש מערכת ניווט מובנית בתוך המולטימדיה?

• תוכן חדש...