Jump to content

Shay Rosilio

  • הודעות

    14
  • כאן מאז:

הנקודות של Shay Rosilio

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, רציתי לבדוק האם הייתם ממליצים לרכוש הונדה מאוטוסנטר, לפי מה שהם אמרים הם הטרייד-הרשמי של קבוצת מאיר יבואנית הונדה בישראל. האם הייתם סומכים על כך ?
  2. שלום לכולם, ממשיך בחיפושים אחר העסקה הטובה ביותר, ועלתה לי התלבטות. ראשית, השימושים שלי הם נסועה שנתית ממוצעת כ22k, עובד מעט עם הרכב וצריך מדי פעם לשנע בו ציוד לא גדול, חשוב שיהיה חסכוני, אבל גם בעל נוחות נסיעה. בהתחלה חשבתי ללכת על הונדה סיוויק האצ׳בק 2013(ספורט 1.8 142 כ"ס), אבל אז ראיתי שמאזדה 2 דמיו 2016 (1.5 114 כ"ס) עולה בערך אותו מחיר, ומציעה אבזור נדיב מאוד ועלות תפעולית זולה. אדגיש שוב שנוחות הנסיעה מאוד חשובה לי. האם הייתם ממליצים ללכת על מאזדה? מישהו נהג ויודע לדבר על איכות הנסיעה ותחושת הצפיפות באוטו? * חשובה לי גם הסחירות ושמירת הערך איפה נראה לכם שהסחירות תהיה טובה יותר ?
  3. אני דווקא מתכוון לרכוש מיד ראשונה פרטית, וגם לא ידעתי שאלו רכבים שמציפים את ציי הליסינג, האם אתה בטוח במה שאתה אומר? כי רוב הרכבים שאני מוצא הם פרטיים, כמובן שיש כמה מליסינג אבל זה לא קיצוני, לא מצפה למכור במחירון כי לא אקנה במחירון בכל מקרה.
  4. שלום לכולם, אז אחרי שהצלחתי למכור את הפיאסטה 2013 הידנית שלי, אני מחפש להתקדם למשפחתית האצ׳בק יד-שניה נחמדה ושימושית, כזו שיהיה כיף לנהוג בה, ושתהיה מאובזרת במידה הנכונה בכל הדברים שחסרים בסופרמיני ידנית. בסיוויק מושך אותי בעיקר השימושיות (קיפול מושבים מיוחד), מוניטין בשוק (סחירות), ואמינות של מנוע וגיר ותיקים שיודעים לעשות את העבודה. ב308 אני נמשך בעיקר לעיצוב, לחדשנות, לאבזור לנוחות ולתגובת המנוע בסל"ד נמוך. אשמח לשמוע דעותיכם, מה עדיף? איזה עסקה תהיה טובה יותר בהתחשב בנושא הסחירות? ואיפה ההוצאות השוטפות גבוהות יותר(דלק, ביטוח, טיפולים)? (אני מניח שלא אקבל משהו שדומה לפיאסטה מבחינה הזו אבל מעדיף ככל האפשר)
  5. אני גם מתעניין ברכב הזה דרך אוטו סנטר, אשמח אם תוכל לשתף בפרטי הרכב והמחיר ששילמת, תודה!
  6. בגדול אני מעדיף את ההונדה, בעיקר בזכות נוחות, איכות תא נהג, מרווח, כוח, מוניטין עדיפים. ה-i30 מנצחת בכל מה שקשור לעיצוב ולמחיר(אגב לא כזה משמעותי), שזה לא מספיק מבחינתי. בנוסף, לא יודע אם יצא לך לנהוג על מנוע ה1600 של יונדאי, אבל הוא מרעיש מאוד, ויש לו רעש לא נעים בכלל, כמו איזה משאבה לניקוי בריכות.
  7. תודה רבה, ידוע לך אם בגרסת הספורט 2013, למעט מערכות בטיחות ומולטימדיה חסר משהו נוסף באבזור? ידוע לך למה יש הרבה מהרכב הזה בשוק (מגרשים, לוחות וכו') והאם לדעתך 75K לדגם ספורט, 2013, עם 50 אלף ק''מ, פרטי ונקי זה מחיר תקין? אשמח אם תוכל להשיב, תודה.
  8. אשמח אם תוכל לפרט לגבי הוצאות על הרכב: כמה עולה מקיף? מה העלויות של טיפולים? כל כמה ק"מ טיפול ? מחירי חלפים (אם יצא לך להחליף) האם יש מערכות בטיחות אקטיביות ? והאם יש מערכת ניווט מובנית בתוך המולטימדיה?
  9. מיושנת מדי לטעמי, לא אוהב תיבות רציפות, מדברים גם על מנוע אדיש אבל לא ניסיתי
  10. לגבי הפיג'ו, אם אתה יודע. האם הפיג'ו מרגישה חזקה יותר מההונדה למרות שבהונדה הספק גבוה יותר? ידוע לך לגבי האמינות של המנוע הזה? קצת מפחיד אותי 3 צילינדרים מוגדש, נשמע כאילו יש עליו הרבה עומס. באיזה קילומטראז' מומלץ לקנות אות אם כן? והאם קיים gps במערכת המולטימדיה?
  11. תודה לכולם, המאזדה כרכב בהחלט מועדפת עליי אבל המחיר בשוק מאוד גבוהה והמכוניות נחטפות כמו לחמניות. לגבי ההונדה למישהו מכם יש מושג למה יש המון מכוניות כאלה כרגע עומדות בשוק? האם יש בעיות איתן?
  12. שלום לכולם, לאחר 4 שנים עם פורד פיאסטה ידנית 2013 שקנית מהחברה אני מחפש לעבור למשפחתית האצ'בק אוטומטית שתתאים למשפחה קטנה. מתקופתי עם הפורד למדתי כמה דברים : 1.אמינות נוחות ואיכות נסיעה (שאגב לא רעים כלל בפיאסטה) הם דברים מאוד חשובים שלא אוכל להתפשר עליהם ברכב הבא שלי. 2. בשוק רכב בעייתי כמו שלנו, רצוי רכב שישמור על סחירות גבוהה בשוק. 3. צריך כוח, אני נוסע ממוצע ברכב אך מרבית נסיעותיי הן נסיעות ארוכות ולכן חשוב לי זמינות של כוח על מנת לבצע עקיפות בלי לאבד דפיקת לב. 4. אסור לקנות רכב חדש. 5. אשתי צריכה אוטומט (= 6.צריך קצת צבע בחיים, עיצוב ואבזור משחקים תפקיד לכן אני מחפש משפחתית אוטומטית בעלת יכולת אחסון נאה, עיצוב מגניב, אבזור שופע, כוח זמין, ואמינות גבוהה. הדגמים בהם התעניינתי הם: הונדה סיוויק האצ'בק 2013 מאזדה 3 ספיריט 2014(לא בתקציב, אבל אשמח לחוות דעת) פיג'ו 308 2014 סיאט לאון 2013 יונדאי i30 - 2013 *הסדר מבוסס על העדיפויות שלי (מדובר כמובן על רכבים עם קילומטראז'ים נמוכים ומידיים פרטיות בלבד, אם יש הצעה אחרת אשמח שתפרטו) אשמח לקבל תגובות מפורטות שמבוססות על ניסיון עם אחד הרכבים הנ''ל תוך התייחסות למרכיבים שרשמתי, תודה מראש לכל המשיבים! שוט!
  13. מישהו יכול לתת תשובה טובה לזה שיש עכשיו בשוק המון הונדה סיוויק מהדגם הזה, מישהו לא היה מרוצה שם? התגלת איזשהי תקלה בדגמים? אני מעוניין לרכוש אחת כזו, וההתלבטות שלי כאחד שאוהב אבזור ומשתמש המון בדיבורית בלותטות'(חשוב שתהיה מקורית עם שליטה מההגה), אני מתלבט בין דגם הספורט 2013 לבין הדגם שיצא ב2015. אשמח לשמוע מכם, ואולי לקבל המלצות באיזה מחיר נכון לרכוש כל אחד מהדגמים, במיוחד תוך התחשבות במצבם בשוק(במגרשים לא ממהרים להוריד מחירים בינתיים)
  14. יש לי את הדגם עם הגריל החדש של 2013, רכב אמין מאוד, תפעול זול(ביטוחים, טיפולים), חזק במידה מספקת לרכב בקבוצה הזו, ומפנק מאוד(רכשתי את הגרסא המאובזרת מהיבואן המקביל). בנוסף אני מעוניין למכור אותו בשביל להתחדש, אם תרצה אתה מוזמן ליצור קשר.
×
×
  • תוכן חדש...