Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים...

טוב אז הסיפור שלי הוא כזה, יש לי מיצובישי לנסר 07 ואני כבר כמה זמן מחפש לשדרג למערכת יותר טובה.

מה שיש לי כרגע הוא מגבר סיני זול שאני מעוניין להעיף אותו בגלל שבעוצמות גבוהות ולפעמים נמוכות הוא פשוט מזייף וזה בלתי נסבל כבר לכן אני מעוניין להחליף אותו. יש לי סט קומפננט קדמי של חברת LANZER שאני מאוד מרוצה מהם וכרגע אני לא מעוניין להחליף, סאב של JBL גם אותו דבר מאוד מרוצה ולא מעוניין בחדש.

לגבי הדגם של הסאב והסט קומפננט אין לי מושג כי זה נקנה מלפני הרבה מאוד זמן.

אני רק יודע שהסאב בעל עוצמה של 1100W RMS W250 והסט קומפננט 300W לכול רמקול, אין לי מושג לגבי RMS.

אז מה שאני צריך הוא רק מגבר טוב ששומעים ברור בסאונד גבוהה, שלא יזייף והכי חשוב שיהיה כמה שיותר איכותי ושמיעה הכי נקייה שיש, הכי חשוב לי שזה יהיה מגבר בעל 4 ערוצים+ יציאה לסאבוופר ומגבר בעל חברה ידועה ולא כמו שיש לי מגבר סיני לא איכותי. התקציב שעומד לרשותי למגבר הוא עד 800 שקל למגבר חדש, אני לא מעוניין ביד שניה. ואל תציעו לי לכוון את המגבר כי הלכתי לכמה בעלי מקצוע ופשוט אף אחד לא יצליח והסאונד נשאר נוראי.

המוזיקה שאני שומע זה בעיקר רוק, שירים בסגנון דיוויד גואטה, אפרוג'ק וכו'.... וגם לפעמים קצת מזרחית. במילים אחרות אני שומע את כול הז'אנרים .

ורציתי להתייעץ איתכם על עוד משהו, יש לי רמקולים רגילים אחוריים של חברת GOOD AUDIO וחשבתי להעיף אותם, כי בזמן האחרון הם גם מזייפים לי, וקראתי בכול מיני פורומים שהסאב "בולע" את הסאונד האחורי עקב הבאס. רציתי חוות דעת שלכם לגבי העניין ואם זה לא נכון אז אשמח גם להמלצה לרמקולים אחורים איכותיים בתקציב של עד 600 שקל

• תוכן חדש...