Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית GLI+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 107000 קילומטר פרטי יד ראשונה, החליפו פגוש קדמי, פגוש אחורי ומכסה תא מטען עקב תאונות - הכל חלפים מקוריים וטופל במוסך טויוטה, אין פגיעות בשאסי. הקנייה מגיעה עם אחריות של המוסך לשנה או 25000 קילומטר והיא על גיר, מנוע ומכלולים.

התיבה הרובוטית סבבה אנחנו מסתדרים איתה כדי לחסוך בדלק.

הם רוצים עליה 50000 ש"ח.

מה אתם אומרים?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אומר לך לחפש רכב אחר ומאוד כדאי שלא יהיה טויוטה קורולה רובוטית 2008.

למה אני אומר את זה-מניסיון הוריי:

להורים שלי הייתה טויוטה קורולה רובוטית 2008 הם היו יד 1, ועד שמכרו את הרכב לטרייד אין הקילומטרז' היה 65K. הרכב היה ללא תאונות. ההורים שלי לא הצליחו להיפטר מהרכב בשוק הפרטי אלא רק בטרייד אין של טויוטה שנתנו על הרכב לאחר בדיקה שיצאה מעולה 40K ש"ח.

אתה יכול להנות מהנסיעה והחסכוניות של גיר רובוטי אבל האמינות שלו שואפת לרצפה- עוד בתקופת האחריות היו בעיות עם הגיר ומחשב רכב. לאחר 4 שנים שהרכב היה אצלנו ו45K הרכב עבר החלפת מחשב רכב במסגרת רצון טוב של טויוטה על חשבונם.

בטרייד אין הורידו 12% עמלת טרייד אין +8% על הגיר הרובוטי. סה"כ הרכב נמכר לטרייד אין של טויוטה לאחר מיקוח ב-40K ש"ח.

עכשיו לגביך, עם כל מה שציינתי למעלה:

אתה קונה רכב שעבר תאונות ב-10K יותר ממה שרכב תקין עם קילומטרז' נמוך וללא תאונות?!

אני לא הייתי קונה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

כמה המחיר לדעתכם צריך להיות?

מה ירדית ערך של הרכב?

האם כדאי ללכת על רכב שבעתיד כנראה לא יהיה ניתן למכור אותו?

פורסם

השוק של טויוטה קורולה הרובוטית הוא אנומליה.

לפני כמה שנים הרכב הזה אכן היה סוס מת ואי אפשר היה למכור כאלו רכבים. זה היה הרנו פלואנס של שנת 2011 במגרשי הליסינג, אפילו רנו מגאן היה קל יותר למכור מקורולה רובוטית. היום פתאום השוק שלהם יישר קו והרכבים זוכים לביקוש כאילו מדובר במציאה.

ב-50 אלף ש"ח אתה קונה קיה פורטה 2011 עם הגיר המשופר (6 הילוכים) והלא רובוטי. כמה קילומטרים אתה עושה בשנה שעוד קילומטר לליטר כל כך משמעותי עבורך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
השוק של טויוטה קורולה הרובוטית הוא אנומליה.

לפני כמה שנים הרכב הזה אכן היה סוס מת ואי אפשר היה למכור כאלו רכבים. זה היה הרנו פלואנס של שנת 2011 במגרשי הליסינג, אפילו רנו מגאן היה קל יותר למכור מקורולה רובוטית. היום פתאום השוק שלהם יישר קו והרכבים זוכים לביקוש כאילו מדובר במציאה.

ב-50 אלף ש"ח אתה קונה קיה פורטה 2011 עם הגיר המשופר (6 הילוכים) והלא רובוטי. כמה קילומטרים אתה עושה בשנה שעוד קילומטר לליטר כל כך משמעותי עבורך?

סטודנט מהקריות עובד על הכרמל,

עוד חצי שנה עובר לרחובות. אז פעם בשבוע כפר סבא קריות.

פורסם

סטודנט רווק עם קילומטראז' לא גבוה? חפש סופרמיני. תהיה יותר זולה ברכישה, וגם בשימוש השוטף.

אם המעבר לרחובות צפוי לגרום הגדלה משמעותית של הנסועה צריך לחשב מסלול מחדש בהתאם לנסועה הצפויה.

אם בעל משפחה (בהווה או בעתיד הנראה לעין) - לשקול רכב משפחתי לפי מצאי\צפי דור צעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי דעתי האישית זה רכב מצויין חוץ מהגיר שלו. ומתרגלים.

בכל הנוגע למחירו 50 אלף זה מחיר אסטרונומי. הם נמכרות סביב ה 30 אלף שקל. רובם יד 1 עם ק"מ נמוך.

50 אלף שיילך לחפש ת'חברים שלו כמו שאומרים.

אין בושה לאנשים....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

למה סטודנט צריך משפחתית ועוד לא מוצלחת? כי זה טויוטה? תקנה סופר מיני כמו יונדאי i20 ידנית שנת 2012 (אם תרצה אוטומט תרד טיפה בשנה, 1.4 אוטומטית 100 כ"ס משנת 2010-2011 אפילו מליסינג עם אחריות מחברה גדולה ומוכרת) ותקנה רכב מצויין מאובזר חסכוני משנתון מתקדם שהתחזוקה שלו זולה ויותר מתאים לצרכים שלך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
לפי דעתי האישית זה רכב מצויין חוץ מהגיר שלו. ומתרגלים.

בכל הנוגע למחירו 50 אלף זה מחיר אסטרונומי. הם נמכרות סביב ה 30 אלף שקל. רובם יד 1 עם ק"מ נמוך.

50 אלף שיילך לחפש ת'חברים שלו כמו שאומרים.

אין בושה לאנשים....

מצטרף. מחיר הזוי, חוצפה שאין כדוגמתה, למכור רכב במחיר כזה ועוד אחרי תאונה.

במחיר כזה אתה נכנס לכל חברת ליסינג ורוכש רכב כמו יונדאי I20, בת 3 עם 70-80 אלף ק"מ. למה לקנות רכב שנת 2008 אם אפשר לקנות רכב שנת 2012, או במידה ותבחר ברכב מיני - תוכל לקנות גם רכב כמעט חדש לגמרי.

פורסם

הייתה לי כזאת טויוטה ליסינג מהעבודה קרוב לשנתיים. לא הייתי מתקרב... כמו שאמרו מעליי, הרכב טוב אבל הגיר בעייתי. קרוב ל4 פעמים נכנסה למוסך בגלל הגיר.

פורסם

רכב ליסינג ... נו ...

בנסיעה רגועה זה אחלה אוטו. יש אנשים שמחפשים דווקא את הרכב הזה.

בכל אופן בסדרי גודל של מחיר שהוא שונה לגמרי מ 50 אלף (תחלק בשניים).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה זה משנה אם הרובוט הוא ברכב ליסינג או בפרטי?

הרכב הזה טוב אם רק אתה נוסע בכביש 6,זה היה כישלון רציני ולא סתם טיוטה העיפו אותו מהר מאוד ויותר הוא לא חזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר השוק של הרכב הוא בין 35 ל-45. 50 זה קצת (ויש שיאמרו הרבה) גבוה, ובהנתן שמחירי הקורולה גבוהים ללא הצדקה, יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר, במחירים זולים יותר.

לדוגמא תוכל לרכוש מאזדה 3 2008 במצב דומה ב-35-40, הרכב פחות חסכוני, אבל לא בהפרש ששווה את ה-10-15 אלף המיותרים שתשלם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...