Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים- מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתלבטת בין ברידגסטון B250 לבין קונטיננטל פרימיום קונטקט 5

מדובר במאזדה 3 2007 1.6 מידת צמיגים 195/65R/15

*קיבלתי הצעה מפנצריה על הקונטנינטל פרימיום קונטקנט 450שח לצמיג כולל איזונים,

תאריך הייצור של הצמיג אמצע שנת 2014,נשמע כדאי?

תודה רבה מראש!

פורסם

מחיר של 450 ש"ח לקונטי 5 נראה טוב. רק שימי לב שזה ל קונטקט 5 ולא 2 שזול ממנו.

הברידג'סטון נמכר בכ-400 שקל לצמיג, שזה קצת פחות. אם מחליפים את כל הרביעיה

זה משמעותי, אם רק זוג זה 100 ש"ח הבדל, שזה פחות נורא.

לדעתי שניהם צמיגים טובים, הקונטי אמור להיות קצת שקט יותר ועם אחיזה טובה יותר.

פורסם

Bridgestone b250. זה צמיג עם אורך החיים בין .הטובים

במידה ואתה נוסע הרבה, אני ממליץ לך עליו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום רב,

תרשי לי להציע לך צמיגים של מותג Toyo יפן, אשר מגיעים כהתקנה מקורית על חלק מדגמי מאזדה.

באתר טייר-קלאב תוכלי למצוא את ה-Toyo CF2, צמיג המצטיין בנוחות, אורך חיים גבוה, אחיזה מעולה וחסכון בדלק.

עלות הצמיג הינה 365 ש"ח וזה כמובן כולל איזון, התקנה ומע"מ.

בנוסף, על רביעיית צמיגים תקבלי Dream Card בשווי 200 שקלים לקניות ברשתות קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני.

פורסם

Tire Club מה העלות של החלפת 4 צמיגים לרכב מסוג סיריון שנת 2008 ?

מחפש צמיגים באיכות סבירה שיתנו הרגשה של יציבות על הכביש - בכל זאת סיריון...

פורסם

^ אל תסתכל באינטרנט! פתח רשיון רכב ובדוק המידות המופיעות שם כולל קוד עומס ומהירות אם מופיע.

פותה"ש - הקונטי 5 נשמע אכן מחיר טוב, אם כי באתר hazamig.co.il הוא מופיע בפחות (331 ש"ח), אבל המחיר אינו כולל את עלות ההתקנה.

לשאר החברים הסניליים כאן (:wink:) כבר הצעתם הכל בשרשור הראשוני שלה בנידון.

פורסם

תודה לכולכם אתם אחלה!:-)

לרכוש צמיגים שיוצרו באמצע שנת 2014 או בתחילתה זה נחשב כתקין? זה לא גורע מאיכות הצמיג?

עד איזה גיל צמיג יכול להיות עד שנעשה גבולי?

תודה מראש!

פורסם

המלצת הפורום היא בדר"כ להשתדל לרכוש צמיג עד חצי שנה ממועד ייצורו, ואם "חייבים" אז עד שנה (ורק לסבר את האוזן, תהליך הייבוא עצמו יכול לקחת בין חודש לכארבעה חודשים).

משך הזמן שעבר מתאריך הייצור אומנם חשוב, אבל עוד יותר חשובים הם תנאי האחסנה של הצמיגים - דבר שקשה לדעת עליו אלא אם כן הגיע ממקור אמין כמו ישירות מהיבואן (או כך אני רוצה לפחות להאמין).

ע"י צימצום הזמן שעבר מתאריך הייצור, את מצמצמת את הנזק האפשרי לצמיג מתנאי אחסנה לא נאותים, במידה וזה המקרה.

פורסם

משך הזמן שעבר מתאריך הייצור אומנם חשוב, אבל עוד יותר חשובים הם תנאי האחסנה של הצמיגים - דבר שקשה לדעת עליו אלא אם כן הגיע ממקור אמין כמו ישירות מהיבואן (או כך אני רוצה לפחות להאמין).

אחת התשובות הכי חשובות ומדוייקות שניתנו פה בפורום אי פעם. :)

פורסם (נערך)

היי,

אני ירון מITIRE.CO.IL קניית צמיגים באינטרנט.

אנחנו היבואנים של צמיגי GOODYEAR ושאר מותגי הבת שלהם.

ניתן באתר www.itire.co.il להזמין צמיגים בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

במידה הנוכחית טווח במחירים אצלנו בין 1350-1660 לסט של ארבעה צמיגים כולל התקנה כולל איזון החלפת שסתום ומע"מ,

לעוד פרטים והזמנות מצ"ב לינק:

http://www.itire.co.il/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=195&height=65&koter=15&weightCode=91&speedCode=H&x=102&y=30

בנוסף...

חברת GOODYEAR המציאו דגם חדש בשם EAGLE SPORT -הדגם עונה לכאלו שמחפשים לקנות את המותג הכי טוב בעולם במחיר יותר נגיש.

דירוג סבבה יחסית C/C + התחייבות שלנו לתאריך חדש+קוד מהירות הגבוה ביותר שיש V

מחיר ל EAGLE SPORT כולל התקנה מע"מ ואיזון 397ש"ח ליחידה

1423056102t02Qu.jpg

בברכה,

ירון

עריכה אחרונה על ידי itire.co.il
  • תוכן חדש...