Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי יד 1 20000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אינפיניטי יד 1 עם 20000 ק"מ , מה אתם אומרים ?

הבעיה זה השנה .

המכונית נקייה , שמורה, מתופלת .

דגם בסיסי רגיל.

פורסם

4 תגובות של פותח השירשור ולא מובנת מה הבעיה עדיין..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תראה ,עברו 4 שנים ,האם אני ניכנס להוצאות עכשו ,מה הבלאי של הרכב , הרכב יהיה אצלי לפחות כמה שנים

פורסם

תעשה קצת סדר עם עצמך. כשלעצמו, מדובר ברכב שכמעט לא נסע ואמור להיות במצב טוב אך צריך לבדוק כי הוא עבר טיפול קטן פעם בשנה. כדאי שתזכור, אינפיניטי הוא מותג היוקרה של ניסאן ולא משפחטומטית ממוצעת. עלות התחוקה השוטפת שלו לא תהיה זולה במיוחד, מדובר כאן על דלק, ביטוחים, טסט וטיפולים שוטפים וזכור לי שמישהו העלה את עלויות הטיפולים ל G37 שלו והיא לא הייתה נמוכה (חשבתי לפני כחצי שנה על רכישת רכב כזה אך עלויות התחזוקה החזירו אותי למרצדס)

לא ידוע לי על תקלות נפוצות בנסועה וגיל כל כך נמוכים אך תצטרך להחליף צמיגים (עכשיו) ומצבר (בקרוב).

פורסם

הרכב ירושלמי אאל"ט.

לאנפיניטי מרכז שרות אחד בראשל"צ, עובדה המקלה על הפקת הסטוריית טיפולים אמינה ומסודרת.

הרכב הינו אמין מאוד ומהנה לנהיגה.

תפיק דרך בעל הרכב היסטוריית טיפולים וגש לבדיקה.

אין רכב בתקציב הזה ובשנתון הזה שנותן תמורה גבוהה יותר לכסף מבחינת ביצועים ואבזור.

דעתי כמובן משוחדת, אני מנהל המכירות של אינפיטי בארץ, אך אני מאוד אוהב את הG37 ווגם לאבא שלי יש אחת בחניה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פו"ש - אין שום בעיה בשנה ורכב מטופל ושמור יעניק לבעליו עוד שנים רבות של נסיעה חסרת תקלות (רק לפני חודש מכרתי IS ששירתה אותי שמונה וחצי שנים ללא כל בעיה).

הG37 הוא רכב שנותן ביחס למחירו את הכי הרבה כיף לשקל ועד כמה שידוע לי הוא נחשב לרכב אמין וטוב.

אם הרכב המוצע לך טופל באופן סדיר ולא עבר תאונה - לא רואה איתו שום בעיה.

(חשבתי לפני כחצי שנה על רכישת רכב כזה אך עלויות התחזוקה החזירו אותי למרצדס)

איזה אוקסימורון... :-D

• תוכן חדש...