Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fusion נעדרת מארצנו הקטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי יש מונדאו?

יותר מזה - הולכים להפוך את המונדאו לדגם עולמי, שבארה"ב יחליף את הפיוז'ן, ובאוסטרליה יחליף את פאלקון.

אני אישית חשבתי שמדובר בדגם אחר בשם פורד פיוז'ן - קרוסאובר קטן על בסיס פיאסטה. את זה באמת לא ברור למה לא הביאו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אכן כן , הפיוז'ן והמונדיאו זה אותו רכב , רק כמו שכבר כתבו לפני , פשוט עם מנועים שונים וכיולים שונים .

עכשיו עזבו אותכם מפיוז'נים , מונדיאו ומוסטנגים , השאלה היא למה אין בארץ את הטאורוס ? , אם כבר מדברים על פורד הא :wink:

אתם ראיתם את הרכב ? , אני נהגתי בו בארה''ב באוגוסט 2014 , בערך 5000 ק''מ , זה הרכב , ענק כמו טיטניק , עם מנוע 3.5 ליטר 6 צילינדרים , משהו כמו 300 כ''ס , דגם הלימיטד , בפנים יש את כל הפינוקים , מבחוץ נראה גם לא רע , צמיגים בגודל שאצלינו על הג'יפים לא תיראו כאלו :lol: , בקיצור רכב חיה , ואיזה צליל יש למנוע 6 הצילינדרים שלו כאשר לוחצים על גז , מממ , פשוט תענוג לאוזניים 8) .

אני רוצה לראות מביאים כזה רכב לארץ , דרך אגב , יש להם בארה''ב שתי גרסאות לרכב הזה , האחד כמו שרשמתי שנהגתי עליו ועוד אחד כזה רק עם מנוע 2 ליטר טורבו שכנראה גם כן אמור להיות לא רע בכלל .

2010_Ford_Taurus_Limited_2_--_10-31-2009.jpg2010_Ford_Taurus_Limited_rear_--_10-31-2009.jpg2015_Ford_Taurus_Limited_4dr_Sedan_35L_6cyl_6A_3553715.jpg2015_Ford_Taurus_Limited_4dr_Sedan_35L_6cyl_6A_3553737.jpg63154182.jpg

עריכה אחרונה על ידי JentuS12
שכחתי להוסיף חומר

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מונדאו ופיוז'ן זה לא אותו רכב.

הפיוז'ן הגיע לארצות הברית כבר ב 2011-2012 ונמכרת שם קרוב ל 3 שנים בכיף.

היא המחליפה של הדגם שנמכר עד אז שם.

המונע שאיתו היא נמכרת הוא עדיין אותו אקו בוסט עם 203, 239 כ"ס. ויש גם גרסאת 1.6 טורבו וגם היברדית.

הרכב בהחלט נראה הרבה יותר טוב.

למה לא משווק? מכיוון שהוא לא שווק באירופה הרבה זמן בעקבות החלטת פורד לעכב את יציאת הדגם הזה לשוק האירופאי בעקבות בעיות כלכליות כאלו ואחרות ושיקולים כאלו ואחרים.

בארץ אמורה הייתה להגיע לקראת אמצע 2015 אם בכלל, מעניין אם תגיע.

יש שם כמה שיפורים בתא הנוסעים וכמה דברים שלא מי יודע מה אהובים על אנשים.

בכל מקרה, כמו בארץ, לא תראו אותה עם גאנט 19 אינצ' או 18 שהיא אמורה להגיע ברמות הטיטניום ועם שפע אבזור נוסף שמוסר ממנה בגלל שהיא צריכה להתמודד במחיר של עד 190,000 ש"ח לגרסאת הטיטניום, אחרת עם כל האבזור היא תעלה 220,000 אם לא יותר.

הרכב הזה ברמה המאובזרת בארה"ב יכול להגיע ל 38,000$ בקלות. תכפילו בדולר ובמכס והינה לכם מחיר מאוד גבוה.

פורסם

^ פורד פיוז'ן זה פורד מונדיאו , מה לא ברור ? , תבדוק את עצמך לפני שאתה רושם .

כן יש הרבה הבדלים ביניהם אבל בסופו של דבר זה אותו רכב , אותו מרכב , אז נכון שהוא נמכר שם (ארה''ב) בכייף כבר בערך 3 שנים , ותגיד לי - פה בארצינו הקטנה מתי ראית חידוש של דגם המונדיאו ? , אז זהו שאחרי הדגם האחרון שנמכר פה כבר כמה שנים לא היה , כי פיוז'ן זה המונדיאו ונכון שמסיבות מסויימות לא הביאו אותו עד כה ארצה .

לפי כמה שמועות אני חושב שבמהלך 2015 הפיוז'ן\מונדיאו יגיע גם לארץ .

פורסם

מדבר על דור 2 של הפיוז'ן, הינה , קח תלמד משהו:

The Fusion was unveiled at the 2012 North American International Auto Show. The new car has a 122 mm (4.8 in) longer wheelbase than the outgoing model, based on theMazda-derived CD3 platform, is 28 mm (1.1 in) bigger overall, 18 mm (0.7 in) wider, and 31 mm (1.2 in) taller. The car will be built on the new CD4 platform that is reportedly 10 percent stronger than both the outgoing Fusion's CD3 platform and the Mondeo's EUCD platform. In contrast to the front double wishbone suspension of the first generation Fusion, at front are MacPherson struts, and at rear is an all-new multi-link rear suspension. Ford claims the car has been conceived as a driver’s car. Despite larger exterior dimensions, some aspects of the interior have shrunk, including the trunk, which has fallen slightly from 467 to 453 L (16.5 to 16.0 cu ft)."

אז כדאי שאתה תבדוק את עצמך לפעם הבאה. לפניי שאתה מגיב שטויות.

כל מה שכתבת כתבתי מעלייך, לא הוספת שום דבר חדש חוץ מלהשמיץ אותי, שגם כאן, טעית.

נו טוב, אני סולח לך.

פורסם

שניכם צודקים :)

במקור המונדאו החדשה שהייתה אמורה להמכר לפני מספר שנים וזה אכן אותו רכב כמו הפיוז'ין.

פיוז'ין הנוכחית היא באמת אותו רכב פורד מונדאו שעתיד לנחות בארץ ב2015.

הסיבה שהמונדאו המוכרת לנו בארץ עדיין נמכרת זה בגלל שסגרו מפעל של פורד באירופה ולכן לא יכלו ליצר את הדגם החדש במקביל לפיוז'ין הקיים המיוצר במקסיקו. מונדאו הנוכחית היא דגם מאוד ותיק שנמצא שנים רבות על פס ייצור.

לכן תקופה מסויימת אי אפשר היה להזמין את המונדאו הישנה בתצורות שלא היו במלאי, כי היצרן מכר את המלאי הקיים בעוד שלא התחיל ייצור של המונדאו החדשה. באירופה החדשה התחילה להמכר בסוף 2014 ואנחנו כאמור נראה אותה השנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

JentuS12 - איילון בטח יכולים להביא, אבל השוק נוטה יותר לג'יפונים וקרוסאוברים במחיר שלה, ולכן כנראה לא תראה כזו עם מספר ישראלי.

מעבר לזה , בירושלים ראיתי אחת ששייכת לקונסוליה.

פורסם

פעם (לפני 10 שנים) היו משווקים את פורד טאורוס אך נראה שלא כל כך הצליח ואני מניח שהחליטו להפסיק לשווק.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)
מדבר על דור 2 של הפיוז'ן, הינה , קח תלמד משהו:

The Fusion was unveiled at the 2012 North American International Auto Show. The new car has a 122 mm (4.8 in) longer wheelbase than the outgoing model, based on theMazda-derived CD3 platform, is 28 mm (1.1 in) bigger overall, 18 mm (0.7 in) wider, and 31 mm (1.2 in) taller. The car will be built on the new CD4 platform that is reportedly 10 percent stronger than both the outgoing Fusion's CD3 platform and the Mondeo's EUCD platform. In contrast to the front double wishbone suspension of the first generation Fusion, at front are MacPherson struts, and at rear is an all-new multi-link rear suspension. Ford claims the car has been conceived as a driver’s car. Despite larger exterior dimensions, some aspects of the interior have shrunk, including the trunk, which has fallen slightly from 467 to 453 L (16.5 to 16.0 cu ft)."

אז כדאי שאתה תבדוק את עצמך לפעם הבאה. לפניי שאתה מגיב שטויות.

כל מה שכתבת כתבתי מעלייך, לא הוספת שום דבר חדש חוץ מלהשמיץ אותי, שגם כאן, טעית.

נו טוב, אני סולח לך.

אני לא משמיץ אותך , אני רק אומר שאתה טועה , ואני אגיד שוב פעם , אתה טועה ! , תבדוק באינטרנט מידע .

כאשר בכל המדינות נמכרו המונדיאו , בארה''ב המקבילה שלה הייתה הפיוז'ן , אח תאום או אחות תאומה , תקרה לזה איך שאתה רוצה אבל עדיין זה לא משנה את העובדה שזה כעקרון אותו הרכב .

בפורד ארה''ב החליטו , שיותר לא יהיה שני שמות לדגם אלא אחד - פיוז'ן , למרות שבפועל זה לא כך עדיין , תבדוק ותיראה שבהרבה מדינות (חוץ מישראל מסיבה כזו או אחרת) , הפיוז'ן עדיין נמכר כמונדיאו , בסוכנויות פורד עצמן במדינות השונות הפיוז'ן נקרא מונדיאו .

אפילו התוכנית רכב הידוע טופ גיר הבריטית , עשו כתבה על המונדיאו החדש , ותנחש איזה רכב מככב שם , אותו הפיוז'ן שנמכר בארה''ב .

אז הכל בסדר , זה אני סולח לך :lol:

עריכה אחרונה על ידי JentuS12
משפט נוסף

פורסם

אם עברנו מבטוח לכעקרון שזה אותו רכב, אז אני רגוע שאני צודק ;) רשום לך שהכל שונה אבל זה אותו הרכב, נו שווין. זה בסדר תשפריץ ותשמיץ, לא יעזור.

דרך אגב, מי שמאוד סקרן המונדאו הוסרה מהאתר הרשמי של היבואן בארץ, כנראה המחליפה ממש בפתח.

פורסם

עזבו שטויות, איך לעזאזל הפורד קא עוד לא הגיע לארץ? הרכב הזה תפור לשוק המכוניות הקטנות בארץ!

עוד אחת מהמכוניות שאני רואה באמריקה בלטינית ולא מצליח להבין איך לא מייבאים..

פורסם
עזבו שטויות, איך לעזאזל הפורד קא עוד לא הגיע לארץ? הרכב הזה תפור לשוק המכוניות הקטנות בארץ!

עוד אחת מהמכוניות שאני רואה באמריקה בלטינית ולא מצליח להבין איך לא מייבאים..

הפורד KA מיוצרת עבור פורד בפולין ע"י פיאט במפעל המייצר את הפיאט 500 והלנצ'יה אפסילון.

לכן אם תיובא היא תהיה יקרה יותר מפיאסטה, גם בגלל המיסוי בארץ. קבלנות משנה עולה גם היא כסף.

• תוכן חדש...