Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

התחדשתי לי לאחרונה בסיאט לאון (1.8 DSG) והייתי שמח אם מישהו שהתנסה בשדרוג המערכת שלה יוכל לעזור לי עם השאלות הבאות:

-האם למערכת המקורית (לא seat sound המשודרגת) יש יציאות aux שניתן לנצל להגברה נפרדת (סאב וכו')?

-האם ניתן (בעזרת VAG-COM, או בכל דרך אחרת) לאפשר שליטה ביציאה לסאב? או שחייבים לשדרג ל"סיאט סאונד" בשביל לקבל את כל האופציות האלה?

-האם יש כאן מישהו ששידרג עצמאית (או אצל מתקין שהוא לא המתקין הרשמי / המורשה של צ'מפיון) ויכול לשפוך קצת אור על הנושא?

(המתקין המורשה מציע חבילה של רמקול סנטר בדש, וסאב 8" שמותקן בתוך הגלגל הרזרבי במחיר היסטרי ולא שפוי).

חיפושים באינטרנט הניבו הרבה מידע מקיף ולא מדויק לנושא שלי, הרבה מידע שרק בלבל אותי ולא נתן לי פתרון.

מהתעניינותי אצל מתקין מוכר וידוע בתחום, נאמר לי שהוא לא יכול לפתוח את אופצית השליטה בסאב. לא ידוע לי אם כי אין אופציה כזאת או כי הוא לא מתעסק ב-VAG-COM, אבל אשמח לכל עזרה בנושא.

בנושא אחר שגם קשור למערכת המולטימדיה:

-כשהרכב לא מונע, אבל המפתח בחצי סוויץ', בתצוגה הראשית מופיע מסך שחור עם הודעה - "Initializing car menu, Please wait...". זרמתי עם ההמתנה ושום דבר לא קורה. זה חוזר על עצמו כל פעם כשהרכב במצב הזה (מפתח בחצי סוויץ'). מה זה אומר?

*אם צילום של המסך יעזור, אעלה בשמחה.

תודה לעוזרים ושיהיה אחלה שבוע!

פורסם (נערך)

לא יציאות AUX אלא יציאות RCA

ולא , אין למערכת הנ"ל יציאות RCA אבל ניתן לחבר מגבר בעזרת מנחת

וזה הליך מאוד שיגרתי ,אין שליטה בסאב מהמערכת.

את המערכת אתה יכול גם להחליף אגב ,רוב הסיכויים שיש לך שם RCD510 או RCD310

ניתן להחליף אותם במערכות אפטרמרקט כמו קנווד\פיוניר טובות בהרבה.

הצעות השידרוג של היבואן כמעט באופן גורף לא משתלמות.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

ולא , אין למערכת הנ"ל יציאות RCA אבל ניתן לחבר מגבר בעזרת מנחת

וזה הליך מאוד שיגרתי ,אין שליטה בסאב מהמערכת.

את המערכת אתה יכול גם להחליף אגב ,רוב הסיכויים שיש לך שם RCD510 או RCD310

ניתן להחליף אותם במערכות אפטרמרקט כמו קנווד\פיוניר טובות בהרבה.

הצעות השידרוג של היבואן כמעט באופן גורף לא משתלמות.

קודם תודה על העזרה..

אתה בטוח שאין יציאות RCA?

אותה הצעת שדרוג מקורית של היבואן כוללת מגבר וסאב + שליטה עליו מהמערכת. משמע יש אופציה ליציאות לא מוגברות..

להחליף את מערכת המולטימדיה לא בא בחשבון. גם מטעמים כלכליים, וגם כי אני מניח שאאבד את הפונקציונליות של שליטה בכל מערכות הרכב.

אגב, המערכת המקורית אצלי לא נראית כמו 2 המערכות שרשמת. אז או שהיחידה הפנימית זהה ויש הבדל חיצוני בלבד, או שזאת מערכת אחרת.

יש כאן מישהו עם לאון חדשה שעשה שינוי כלשהו במערכת ויודע לספר מה בדיוק קורה שם?

• תוכן חדש...