Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 3 ספיריט 2009 דור 2 שאני שוקל להחליף בהמשך מתישהו. האוטו מאוד מהיר, אמין ומאובזר יחסית. מה שכן, הבולמי זעזועים מכוילים לקשיחות והצמיגים 17'' חתך 50. האוטו אוחז נהדר אבל קופצני - בשם הספורטיביות. מבחינת היגוי הוא די חד, אמנם פחות מהמזדה 3 דור ראשון שהייתה לי.

שמתי עין על הדור ה 3 ואני תוהה איך האוטו מבחינת תאוצה, דינמיקה וגם ובעיקר מבחינת נוחיות נסיעה. האם גם הוא מכויל לקשיחות או שהוא יותר רך? איזה הבדלים נוספים יש? וכן מה לגבי צריכת הדלק?

פורסם

אין כמו נסיעת מבחן להשוואה.

ולפי המבחנים בארץ, ה2000 של ה3 החדשה חסכונית, אבל הנסיון יעיד.

אותי דווקא מעניין הרעשים שיש ברכב, אומרים שיש רעשי כביש ורוח חזקים מאוד.

פורסם

^

לגבי הרעשים, התגובה הראשונית שלי היא שזה לא מפתיע אותי.

בהתחשב בבידוד הרעשים הגרוע של 2 הדורות הראשונים, זה בהחלט נשמע לי כמו דבר הגיוני.

מצד שני, ולאחר חשיבה, דווקא כן מפתיע.

כי אם יש מודעות לעניין הבעייתי הזה במאזדה 3, למה לא לשפר?

מה שכן, הדור החדש נראה פשוט מעולה בעיניי. עשו עבודה טובה.

פורסם

לא נהגתי על הדור השני של המאזדה אבל אני יכול להגיד לך שהדור השלישי מרגיש מאוד ספורטיבי עם המון כוח זמין ומתלים דיי קשיחים

פורסם
לא נהגתי על הדור השני של המאזדה אבל אני יכול להגיד לך שהדור השלישי מרגיש מאוד ספורטיבי עם המון כוח זמין ומתלים דיי קשיחים

אם זה כך, אז זה די מבאס, כי האוטו נראה לי די מאוזן ומושלם וחבל שהמתלים קשיחים. אבל כנראה מזדה רוצים לשוות ל 3 ספיריט החדשה אופי ספורטיבי בדומה לדור הראשון והשני. הדבר היחידי שמפריע לי בנהיגה של הספיריט דור 2 הנוכחית שלי היא קשיחות המתלים. כנראה שגם החתך הנמוך תורם לזה. באתר "אוטו" עשו מבחן השוואתי בין הספיריט החדשה ללאון 1.8TSI. לא בכדי.

פורסם

אני מעדיף את האיבזור של הספיריט - הוא מאוד עשיר יחסית למחיר הרכב. בכל מקרה אקנה ככל הנראה יד שניה עם ק"מ נמוך - יש היצע ביד 2. בד"כ אנשים משדרגים לג'אנטים בקוטר גבוה יותר עם צמיגי חתך נמוך, אני רוצה להיפך..

פורסם

ה-3 ספיריט החדשה דווקא הפתיעה אותי לטובה בכל הנוגע לנוחות, גם במושב האחורי.

אמנם לא יצא לי לנהוג בספיריטים של הדורות הקודמים, אך בדגמים הפשוטים כן, וללא ספא מדובר בשיפור משמעותי, גם במתלים וגם במושב הנהג.

אך תמיד חשוב לזכור שנוחות היא עניין סובייקטיבי ולכן אין תחליף לנסיעת מבחן.

חוץ מזה איבזור הרכב בהחלט מרשים, הביצועים נחמדים (מעדיף מנוע אטמוספרי תאב סל"ד מטורבו עשיר מומנט) והגיר עובד חלק.

לא יצא לי לבחון אותו בנהיגה אגרסיבית/ספורטיבית מידי, אבל בנסיעה שגרתית הוא מרגיש נחמד יותר ממשפחתית "רגילה".

• תוכן חדש...