Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003 או סיוויק 2002,2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אבדוק את הנושא של הרצועת טיימינג כי לפי מה שזכור לי יש.

זה יותר מ-30K ק"מ בשנה, זה כן הרבה יותר בלאי (בעיקר אם נסעו את רוב הק"מ בעיר). אם כבר הולכים על רכב כמעט חדש (בן שנה שנתיים) אז למה לא ללכת על רכב עם 30K או-20K ק"מ ????

לא מדובר פה על רכב נדיר אלא הרכב השני הכי נמכר בארץ (אחרי מאזדה כמובן) לכן לא יהיה קשה למצוא כזו משומשת. לפי דעתי (וזכותו של רוני לטעון אחרת) הסבלנות תשתלם ...

לרוב במכוניות של 30K בשנה לא נסעו את רוב הק"מ בעיר אלא מחוצה לה. אפשר ללכת על רכב עם 20-30K א-ב-ל יותר קשה למצוא והם בוודאי לא יסכימו להוריד במחיר כמו שנדרש כאן. במקרה כזה לדעתי עדיף לחסוך קצת ולקנות יותר בזול, במיוחד אם הק"מ יתאזן תוך כמה שנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קורולה 2003 עלו על הכביש ממאי 2002 (יש לנו בחברה אחת כזאת)

כך שיכול להיות שהרכב כבר למעלה משנתיים וחצי על הכביש ואז 57K זה לא נורא.

אגב זה שאתם עשיתם רק 38K לא אומר כלום...לפני שבועיים מסרנו חזרה לליסינג קורולה 2003 עם 93K על השעון....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שבועיים מסרנו חזרה לליסינג קורולה 2003 עם 93K על השעון....
אפשר לקבל בבקשה מידע לגבי תקלות ברכב הנ"ל? (עם היו כמובן)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אפשר ללכת על רכב עם 20-30K א-ב-ל יותר קשה למצוא והם בוודאי לא יסכימו להוריד במחיר כמו שנדרש כאן. במקרה כזה לדעתי עדיף לחסוך קצת ולקנות יותר בזול, במיוחד אם הק"מ יתאזן תוך כמה שנים.

רוני

אתה יודע דווקאמצאנו כמה קורולה כאלה כבר(20-30K 2003 ), לפחות 5. לכל אחת יש מכה פה מכה שם אולי לאחת יש בשאסי ומה שכולם רוצים מחירון אפילו אלפייה לא מוכנים להוריד. לא שמכה קטנה זה נורא. עכשיו למה שאנשים אלה יקבלו מחירון רק בגלל הקילומטראז' הנמוך זה לא שהאוטו הוא חדש פיקס אלא יש בו כמה פגמים ובגלל זה אנחנו מעדיפים לקנות אוטו במצב מעולה מנוע מעולה עם 0 תאונות ומכות עם 57K ק"מ ב-93000 שזה נמוך ב7000 מהמחירון שלדעתי אפילו אפשר לקרוא לו מציאה.

אני יודע שתכף בעוד חודש חודשים, יהיה גל של טויוטה קורולה למכירה והשוק יהיה מוצף בהם בגלל שאנשים ממהרים למכור אחרי שנתיים מהסיבה שהם מחליפים לדגמים החדשים ובטח יהיה מבחר אבל בגלל שאנחנו די ממהרים אני מניח שנקפוץ על מציאה זו. בינתיים תיכננו כבר לקנות אותה מחר אבל משרד התחבורה בשביתה ואי אפשר לעשות לה העברת בעלות.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
אפשר לקבל בבקשה מידע לגבי תקלות ברכב הנ"ל? (אם היו כמובן)
לרכב הזה היו מחלות ילדות כשהיה חדש:

רעש בסעפת יניקה

בעיות במצוף הדלק

בעיות ברפידות הבלימה

כל התקלות תוקנו במסגרת האחריות.

מעבר לכך הרכב לא ראה מוסך (חוץ מהטיפולים השוטפים )

הרכב הוחזר לליסינג במסגרת הסכם להחלפת מכוניות עם קילומטראז' גבוה טרם זמנן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לרכב הזה היו מחלות ילדות כשהיה חדש:

רעש בסעפת יניקה

בעיות במצוף הדלק

בעיות ברפידות הבלימה

כל התקלות תוקנו במסגרת האחריות.

מעבר לכך הרכב לא ראה מוסך (חוץ מהטיפולים השוטפים )

הרכב הוחזר לליסינג במסגרת הסכם להחלפת מכוניות עם קילומטראז' גבוה טרם זמנן.

אפשר לקבל מידע לגבי המוסך בו טופלה?

משום מה אבא שלי עדיין ממשיך להחליף רפידות כל טיפול, ובמוסך אומרים שאין מה לעשות.

רעש בסעפת יניקה אמרו שאין.

מצוף דלק באמת מזייף (אף פעם לא מראה מלא עד הסוף- זאת תקלה?)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

זהו, היום קנינו את הקורולה 2003 GLI , יצא חדש מהבדיקה.

ואאלה איזה אוטו כמו לנסוע בספה. בכלל חייב להגיד שבמשפחתיות אין אוטו שמגיע לרמה שלו- בנוחות, באיכות, יופי, מנוע ובכל תחום שהוא אבל במיוחד שמו בו דגש בנוחות.

טוב אז מה שנשאר לי זה להגיד תודה לאלה שתמכו בי בקניית הטויוטה ובאמת באמת קנייה שווה.

אוטו משפחתי מושלם. עזבו אותכם ממזדה 3, הונדה סיוויק וכל שאר הזבל, משפחתי זה רק טויוטה וזה לאחר ניסיון ובדיקה מעמיקה שלה. פשוט משפחתית מושלמת.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
אפשר לקבל מידע לגבי המוסך בו טופלה?

מצוף דלק באמת מזייף (אף פעם לא מראה מלא עד הסוף- זאת תקלה?)

1. לגבי מוסך, יותר טוב שאל תשאל...אני רק אגיד את הדבר הבא

מדובר במוסך שזכה במכרז של חברת הליסינג ולא בגלל שהוא הכי טוב בשטח...

2. אצלי הוא דווקא מראה ריק כשנותר עוד רבע מיכל

(למישהו אצלנו בעבודה זה מ-מ-ש הפריע וניסו לתקן לו במוסך והתוצאה היתה שהשעון הראה עוד רבע כשלמעשה המיכל היה סגור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
זהו, היום קנינו את הקורולה 2003 GLI , יצא חדש מהבדיקה.

ואאלה איזה אוטו כמו לנסוע בספה. בכלל חייב להגיד שבמשפחתיות אין אוטו שמגיע לרמה שלו- בנוחות, באיכות, יופי, מנוע ובכל תחום שהוא אבל במיוחד שמו בו דגש בנוחות.

טוב אז מה שנשאר לי זה להגיד תודה לאלה שתמכו בי בקניית הטויוטה ובאמת באמת קנייה שווה.

אוטו משפחתי מושלם. עזבו אותכם ממזדה 3, הונדה סיוויק וכל שאר הזבל, משפחתי זה רק טויוטה וזה לאחר ניסיון ובדיקה מעמיקה שלה. פשוט משפחתית מושלמת.

זה מה שנקרא דיסוננס קוגנטיבי. שניה לפני שקנית זה היה אוטו בסדר, שניה אחרי שקנית זו מכונית השנה.

אני לא אתווכח איתך על היופי (אם כי אתה בהחלט צריך משקפיים), אבל מעניין אותי לדעת באילו משפחתיות אחרות נהגת שאתה מצהיר שהקורולה היא הכי נוחה, איכותית, חזקה וכולי... לא שהיא גרועה, אבל לא צריך להגזים (וזאת הגזמה פרועה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה מה שנקרא דיסוננס קוגנטיבי. שניה לפני שקנית זה היה אוטו בסדר, שניה אחרי שקנית זו מכונית השנה.

אני לא אתווכח איתך על היופי (אם כי אתה בהחלט צריך משקפיים), אבל מעניין אותי לדעת באילו משפחתיות אחרות נהגת שאתה מצהיר שהקורולה היא הכי נוחה, איכותית, חזקה וכולי... לא שהיא גרועה, אבל לא צריך להגזים (וזאת הגזמה פרועה)

רוני

אני מסכים עם דבריו של רוני ומוסיף שהרכב הזה בסך הכל זריז וחזק (במיוחד כשהוא ידני), הוא לא הכי נוח, הוא לא הכי יפה, הוא לא הכי מרווח והוא לא הכי איכותי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני מסכים עם דבריו של רוני ומוסיף שהרכב הזה בסך הכל זריז וחזק (במיוחד כשהוא ידני), הוא לא הכי נוח, הוא לא הכי יפה, הוא לא הכי מרווח והוא לא הכי איכותי ...

קודם כל אני רוצה להגיד שמבחינת היופי יש משפט "היופי הוא בעיני המתבונן" או "דה ביוטי יז אין דה איי אוף דה ביהולדר" אני חושב שהקורולה החדשה היא מדהימה עם הגריל החדש .

על זה שהיא נוחה אין מה להתווכח - כן היא נוחה !! היא הצליחה לסגור פערים עם מכוניות כמו 307 ורנו מגאן . ואת זה הגב שלי בודק כל יום . הוא מדווח לי שהוא מרגיש טוב .

בקשר לאיכות , על מה אתם מדברים זה אוטו איכותי ביותר .

כן צודקים זה לא האוטו הכי טוב ויש המון מכוניות אירופאיות שלא נופלות ממנו בכלל ואף עולות עליו אבל יש שיקולים ויש שיקולים .

ים long time no

פורסם

רוני

קודם כל אני לא יודע מה זה הביטוי הזה שהבאת לי "דיסוננס קוגנטיבי" אבל תדע לך שכששאלתי אותכם על ההונדה והטויוטה אני תמיד הייתי בכיוון של הקורולה יותר, פשוט רציתי חיזוק בעניין הקנייה. הטויוטה לא היה אוטו בסדר בהתחלה הוא היה מצויין והוא היה בעדיפות ראשונה רק בגלל שלא הצלחנו למצוא אחד במצב טוב אז החלטנו אולי להתפשר על הסיוויק.

בקשר לטעם שלי אתה לא יכול להתווכח כי הטויוטה יפה מאד. אולי אתה יותר מדי מושפע ממכוניות ספורט והמשפחתיות שמנסות לחקות ולהיראות כמוהן אבל זה לא אומר שהטויוטה לא יפה. אנחנו חיפשנו משפחתית ולא אוטו ספורט.

בקשר לנוחות האוטו הזה הוא בכלל בליגה אחרת מהמתחרות שלו אולי יש את סיטרואן ופיגו' שבהם הנוחות מודגשת אבל לא עוברת את רמתה של הטויוטה. באיכות אולי אתה לא מבין את כוונתי אני לא מתכוון רק ליופי של החלקים מבפנים אלא שלא יתפרקו אחרי אפילו 15 שנה. והשאר כבר אין לי כח לפרט. בשבילי קורולה 2003 והלאה מספר 1. ו-redroze בקשר להודעתך המסכימה עם רוני בשבילי הטויוטה היא הכי הכי בכל התחומים.

וכמו שOR213 אמר יש שיקולים ויש שיקולים. כי לעומת הטיפשים שביזבזו את כספם על מיני אירופאיות

(שהשוק שלהם בקנטים עכשיו וגם ימשיך להיות) ויפסידו אותו באותה רמה כשימכרו אותם, כך אנו נרוויח כשנמכור את הטויוטה כלומר שיש גם שיקולים כספיים:wink: .

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
קודם כל אני לא יודע מה זה הביטוי הזה שהבאת לי "דיסוננס קוגנטיבי" אבל תדע לך ..................................................

דיסוננס קוגניטיבי - מושג בפסיכולוגיה. כשאדם עושה פעולה (לדוג' קנה רכב) והוא לא שלם איתה או מתחרט עליה הוא נמצא בדיסוננס קוגניטיבי. לבני האדם לא נוח להמצא במצב זה, ולכן הם מנסים לפתור את הדיסוננס. כדי לפתור את הדיסוננס הוא יכול להחזיר את הדברים למצב שבו היה לפני הדיסוננס (למכור את הרכב), או לשכנע את עצמו שעשה מעשה טוב (לשבח את הרכב).

יובל.

• תוכן חדש...