Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003 או סיוויק 2002,2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

המשפחה שלי מכרה את האוטו (באלנו 99) וכעת אנו מחפשים אוטו בסביבות מודל 2003 2002. כמו שאתם רואים לפי האוטו שמכרנו שאנו מחפשים אוטו שיהיה בעיקר אמין, הקטגוריה השנייה היא איכות ואחר כך ביצועים.

עכשיו האופציות שלנו הן טויוטה 2003 הצורה החדשה GLI, סיוויק 2002-2003 נפח 1600 הדגם המפואר וממזדה לנטיס ירדנו לגמרי לא שהוא לא אמין וזול פשוט האוטו הזה מציף את הכבישים וכבר נמאס לנו לראות אותו.

מהרבה מכונאים והרבה אנשים שקנו טויוטה שמענו שזה האוטו המשפחתי הכי אמין היום ומהרבה גם שמענו שהוא הכי איכותי ויפה מבפנים עכשיו על ההונדה לא שמענו המלצות כלשיהן לא על אמינות ולא על איכות ולא על יופי, יצא לי לראות אותה מבחוץ הרבה פעמים, העיצוב שלה חמוד אבל בפנים לא הסתכלתי אף פעם.

אז למי שיכול לתת לי המלצות על כל אחת ממכוניות אלה ועצות את מי יהיה הכי שווה לרכוש אני אודה מאד.

Pontiac Bonneville SSEI

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקורולה אכן מומלצת מאוד.

אמינות גבוהה (למעט עניין של בלאי מוגזם של רפידות בלם - אבל גם לזה יש פתרון - וזה מופיע למיטב זכרוני רק בדגמי 4 דלתות, לא ב-RUNX)

זינוק טוב מאוד מהמקום

התנהגות לא משהו - אבל גם הסיוויק לא להיט

לבדוק עלויות ביטוח! (אם כי נראה לי שגם הסיוויק תהיה יקרה...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הקורולה נעימה יותר מן הסיוויק, בנתונים היבשים הן מאוד דומות (לקורולה תא מטען קטן במעט)

לקורולה רדיו אורגינלי עם מחשב דרך (ב-2003 עם טייפ וב-2004 עם דיסק)

מחלות הילדות של הקורולה 2003 נעלמו כליל בדגם 2004, ואולי שווה להתאמץ.

לסיוויק מרווח טיפולים קצר יחסית ( 10000 ק"מ ) לעומת זה של הקורולה ( 15000 ק"מ )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה

אולי אתם יודעים שהשוק לא כל כך מוצף בטויוטות כי לא כל כך ממהרים למכור אותם

ואני ביקשתי את היעוץ הזה מפני שיש איזו טויוטה קורולה 2003 GLI קרובה לבית שלי אפילו באותה שכונה

במצב מצויין ללא תאונות כמובן שניקח אותו לבדיקה בנוסף אם נחליט לקנות אותו, 57000 ק"מ, אוטומט. אזעקה חשמלית(חלונות...) וספוילר של החברה שבהתחלה הוא רצה עליהם תוספת. המחירון הוא 100,000 והוא רוצה 93,0000 .

הבעייה שבעל האוטו חוזר בעוד שבוע ובינתיים יש כבר כמה הונדות למכירה שמצאנו עכשיו השאלה שלי היא האם שווה לחכות או לקנות כבר הונדה.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

לדעתי שווה לך לחכות לקורולה -פשוט אוטו פנטסטי השוק שלה למיטב ידיעתי יציב וטוב ביחס לאחרות היא התמורה הטובה ביותר מבין האופציה השניה.

תתחדשו ובאותו זמן חפש לי דייהטסו שרייד אוטומטית עד שנתות 91 במצב טוב עם טסט

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הקורולה נעימה יותר מן הסיוויק, בנתונים היבשים הן מאוד דומות (לקורולה תא מטען קטן במעט)

לקורולה רדיו אורגינלי עם מחשב דרך (ב-2003 עם טייפ וב-2004 עם דיסק)

מחלות הילדות של הקורולה 2003 נעלמו כליל בדגם 2004, ואולי שווה להתאמץ.

לסיוויק מרווח טיפולים קצר יחסית ( 10000 ק"מ ) לעומת זה של הקורולה ( 15000 ק"מ )

אילו מחלות ילדות בדיוק? (אז החליפו מנוע חשמלי להגה - זה לא משהו סדרתי)

GLI 2003 הגיעה עם רדיו דיסק (אתה כנראה מתכוון לSUN)

לסניר

אני מאוד ממליץ, כך בחשבון עלויות רפידות ובהתאם טיפולים (הרכב עדיין באחריות)

מעניין יהיה לראות מה יהיה מחיר האחזקה לאחר תום האחריות.

האוטו מומלץ מאוד.

אגב...

האם ביאריס גם יש בעיה של שחיקה מוגברת של רפידות?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
גם אתה בהזדמנות תחפש לי קורולה 2003 אם לא נקנה את זאת שדיברתי עליה

תעשה חיפוש בלוח מכירה פה בפורום, יש מישהו שמוכר קורולה 2003 אפורה עם ק"מ סביר (57K ק"מ בשנתיים זה המון).

מניסיון (יש לנו קורולה 2003) אני יכול להגיד לך שמספיק פעם אחת לקפוץ למוסך מרכזי ולשים את הרפידות ה"חדשות" שלהם והבעיה של אכילת הרפידות נגמרת. אצלנו כבר החליפו 4 פעמים רפידות (36K ק"מ) אבל זה בגלל שחברת הליסינג ממשיכה להתעקש על רפידות תחליפיות שרק עושות להם נזק כספי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם ביאריס גם יש בעיה של שחיקה מוגברת של רפידות?

יאריס 2002 בת 3 וחצי שנים עוד מעט. 35000 ק"מ (אני יודע, זה מעט מאוד) - עדיין לא הוחלפו רפידות הבלמים והיא בולמת מצוין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תעשה חיפוש בלוח מכירה פה בפורום, יש מישהו שמוכר קורולה 2003 אפורה עם ק"מ סביר (57K ק"מ בשנתיים זה המון).

מניסיון (יש לנו קורולה 2003) אני יכול להגיד לך שמספיק פעם אחת לקפוץ למוסך מרכזי ולשים את הרפידות ה"חדשות" שלהם והבעיה של אכילת הרפידות נגמרת. אצלנו כבר החליפו 4 פעמים רפידות (36K ק"מ) אבל זה בגלל שחברת הליסינג ממשיכה להתעקש על רפידות תחליפיות שרק עושות להם נזק כספי.

קודם כל את הטויוטה שעליה אתה מדבר ראיתי כבר. לאח שלי יצא לדבר איתו ומסתבר שהחליפו לו דלת, הוא החליף את המערכת מקורית ועוד..., תשמע כשמישהו מתעסק עם אוטו ומשנה בו כל מיני דברים, לך תידע במה הוא עוד נגע, ולא שהוא שם מערכת זבל, לפי מה שהבנתי הוא הוסיף מערכת נחמדה עם סאבוופר, ויש לו את האזעקה הזאת של רב בריח אם אתה מכיר.

ובעניין ה57K ק"מ לשנתיים זה לא המון זה די ממוצע ולקחנו את בחשבון שרק אמא שלי נוסעת בו ואני כמעט ולא, והיא בממוצא עושה 12K ק"מ לשנה. ככה שאנחנו מתכוונים להחזיק אותו עוד שנתיים והקילומטראז' יתאזן עד אז ובשביל אוטו מודל 2003 בשנת 2007 יהיה לו קילומטרז' נחמד מאד אפילו נדמה לי מתחת הממוצע. כל זה בכלל יהיה אם לא נמצא עד אז עוד טויוטות לפני שבעל הטויוטה הזאת יחזור.

ובקשר לרפידות שעליהם דיברת מה זאת אומרת הרפידות "החדשות" שלהם, אתה מתכוון כאילו לרפידות

של הדגמים החדשים(2004,2005)?

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
קודם כל את הטויוטה שעליה אתה מדבר ראיתי כבר. לאח שלי יצא לדבר איתו ומסתבר שהחליפו לו דלת, הוא החליף את המערכת מקורית ועוד..., תשמע כשמישהו מתעסק עם אוטו ומשנה בו כל מיני דברים, לך תידע במה הוא עוד נגע, ולא שהוא שם מערכת זבל, לפי מה שהבנתי הוא הוסיף מערכת נחמדה עם סאבוופר, ויש לו את האזעקה הזאת של רב בריח אם אתה מכיר.

ובעניין ה57K ק"מ לשנתיים זה לא המון זה די ממוצע ולקחנו את בחשבון שרק אמא שלי נוסעת בו ואני כמעט ולא, והיא בממוצא עושה 12K ק"מ לשנה. ככה שאנחנו מתכוונים להחזיק אותו עוד שנתיים והקילומטראז' יתאזן עד אז ובשביל אוטו מודל 2003 בשנת 2007 יהיה לו קילומטרז' נחמד מאד אפילו נדמה לי מתחת הממוצע. כל זה בכלל יהיה אם לא נמצא עד אז עוד טויוטות לפני שבעל הטויוטה הזאת יחזור.

ובקשר לרפידות שעליהם דיברת מה זאת אומרת הרפידות "החדשות" שלהם, אתה מתכוון כאילו לרפידות

של הדגמים החדשים(2004,2005)?

לא, אחרי הפאשלה עם הרפידות המקוריות יוניון מוטורס הביאו רפידות חדשות.

תגיד, אתה חיי בסרט ??? 57K ש"ח זה המון (!!!) לרכב שבקושי שנתיים על הכביש. לנו יש קורולה שנה וחצי עם דלק חינם ועשינו רק 38K ק"מ.

בקצב הזה עוד שנה תצטרך כבר לעשות טיימינג (לרכב בן 3 שנים!!!) ...

נו, אז החליפו לו דלת, מישהו מת ???

דלת, מכסה מנוע, דלת תא מטען וכל חלק שאפשר לפרק אותו מגוף האוטו עם ברגים/צירים אין לו אפילו אחוז אחד ירידת ערך !!!

כל עוד התיקון היה מקצועי ונעשה במוסך מורשה של טויוטה (אז אתה יכול להיות שקט שהצבעים תואמים למקורי) אני לא הייתי יורד מהאוטו הזה ...

מה שכן הייתי לוקח לבדיקה במכון לראות ששום חלק מסביב לדלת לא נפגע בתאונה.

בקיצור, המלצה שלי לחפש רכב עם ק"מ שפוי, וראיתי כבר קורולות למכירה עם ק"מ נמוך מאוד, כל מה שצריך זה קצת סבלנות.

יש אחת 2004 ידנית ב"לוח פוקוס". הקורולה הידנית ממש מטוס ביחס למשפחתית 1600 ...

פורסם
תגיד, אתה חיי בסרט ??? 57K ש"ח זה המון (!!!) לרכב שבקושי שנתיים על הכביש. לנו יש קורולה שנה וחצי עם דלק חינם ועשינו רק 38K ק"מ.

בקצב הזה עוד שנה תצטרך כבר לעשות טיימינג (לרכב בן 3 שנים!!!) ...

נראה לי שאתה חי בסרט... 57K ק"מ זה לא המון בשום קנה מידה. מה זה משנה אם עשו את זה בשלוש שנים, שנתיים או חצי שנה? ככל שעשו את הק"מ הזה בפחות זמן כך זה משחק לטובת הקונה באמצעות המחיר. לא מדובר כאן על מכונית בת 4 עם 150000 ק"מ, זו מכונית כמעט חדשה עם כמות ק"מ שמאפשרת לנסוע עם הרכב עוד שנים רבות ללא בעיות מיוחדות. מקסימום צריך לקחת בחשבון טיפולים טיפה יותר יקרים (בנוגע לטיימינג תבדוק את עצמך - הבנתי שכמו ביאריס גם בקורולה אין רצועת טיימינג שדורשת החלפה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נראה לי שאתה חי בסרט... 57K ק"מ זה לא המון בשום קנה מידה. מה זה משנה אם עשו את זה בשלוש שנים, שנתיים או חצי שנה? ככל שעשו את הק"מ הזה בפחות זמן כך זה משחק לטובת הקונה באמצעות המחיר. לא מדובר כאן על מכונית בת 4 עם 150000 ק"מ, זו מכונית כמעט חדשה עם כמות ק"מ שמאפשרת לנסוע עם הרכב עוד שנים רבות ללא בעיות מיוחדות. מקסימום צריך לקחת בחשבון טיפולים טיפה יותר יקרים (בנוגע לטיימינג תבדוק את עצמך - הבנתי שכמו ביאריס גם בקורולה אין רצועת טיימינג שדורשת החלפה).

רוני

מצדיק אותך מאד, וחוץ מזה REDROZE אם בכל זאת אתה חושב שהקילומטראז' גבוה (57K ק"מ) שזה לא נכון אז כמו שאמרתי כבר לקחנו בחשבון שהקילומטראז' מתאזן כי בכל זאת מי שרוב הזמן נוסע באוטו זו אמא שלי שלא נוסעת הרבה והיא עושה בו גג 14Kק"מ ממוצע לשנה מניסיון באוטו הקודם שמכרנו (בלנו 99 עם 85K ק"מ שהיה חדש מהחברה) כך שבעוד שנתיים הטויוטה תהיה בערך 87K ק"מ וזה חמוד מאד בשביל אוטו שנמצא 4 שנים על הכביש.

ובקשר לטיימינג אתה מגזים שבעוד שנה אני אצטרך להחליף אותה מה קרה לך בטויוטה קורולה אולי רק ב-100000 מחליפים דבר כזה. מה קשור בכלל שהוא רכב בן 3 שנים זה קשור יותר לקילומטראז' מה זה ענתיקה.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

רוני

אני אבדוק את הנושא של הרצועת טיימינג כי לפי מה שזכור לי יש.

זה יותר מ-30K ק"מ בשנה, זה כן הרבה יותר בלאי (בעיקר אם נסעו את רוב הק"מ בעיר). אם כבר הולכים על רכב כמעט חדש (בן שנה שנתיים) אז למה לא ללכת על רכב עם 30K או-20K ק"מ ????

לא מדובר פה על רכב נדיר אלא הרכב השני הכי נמכר בארץ (אחרי מאזדה כמובן) לכן לא יהיה קשה למצוא כזו משומשת. לפי דעתי (וזכותו של רוני לטעון אחרת) הסבלנות תשתלם ...

• תוכן חדש...