Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לחוות דעת מניסיון, אני יודע ששני הצמיגים סה"כ אוחזים טוב ביבש וברטוב

הדרישות שלי הן למקסימום אחיזה, שרידות, שקט ונוחות (בסדר הזה פחות או יותר)

נוהג בסיאט לאון 1.2 ידנית עם תוכנה וצנרת, ואוהב לצאת לטיולי נהיגה עם המועדון אחת לחודש לפחות.

תודה

פורסם

הניסיון שלי עם הקונטי' SC2 היה על פאביה וקורסה OPC. עקרונית, מדובר בצמיגים ותיקים מאוד בשוק - מאז יצאו לשוק SC3 ולפני כשנתיים גם SC5. דאז (לפני כמה שנים) הם בהחלט היו טובים עד מאוד. הם זכורים לי לטובה באחיזה על יבש. על הרטוב היו סבירים. רמת הרעש הייתה סבירה גם היא. נשחקו מאוד מאוד מהר.

לפני חודשיים בדיוק, החלפתי בפוקוס להנקוק K107 (או בשמם המוכר לך: S1 EVO), מאז גמענו כמעט 9K וכמה גיחות לכבישי נס הרים והסביבה. עד כה, ההתרשמות טובה בהחלט - על יבש הם אוחזים טוב מאוד. על רטוב בסדר גמור (למעט הדק' הראשונות, הן קצת בעיתיות). הם שקטים יחסית. מבחינת השחיקה - אחרי כמעט 9K, הם נראים בסדר גמור. אין סימני שחיקה מתקדמים / מוגזמים כמו שהיו ב-SC2 אחרי ק"מ דומה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה RS. לדעתי הsc2 נשחקו מהר יחסית בגלל שעל הOPC הם מגיעים בחתך סופר נמוך.. אצלי החתך הוא 205/55/16

אז מאמין שלמרות שאוהב ליסוע חזק מידי פעם ואחת לחודש עושה טיול נהיגה בכבישי נס הרים ושות' השחיקה בחתך שלי תהיה פחות רצינית..

עדיין בהתלבטות יש בי משהו שממש רוצה לנסות את הsc2

פורסם

אצלי הs1 evo הגיעו מקוריים על הפיאסטה, צמיג מעולה שקט ועם אחיזה שלא נגמרת גם על רטוב.

את הצמיג השני שציינת אני לא מכיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אצלי הs1 evo הגיעו מקוריים על הפיאסטה, צמיג מעולה שקט ועם אחיזה שלא נגמרת גם על רטוב.

את הצמיג השני שציינת אני לא מכיר.

הצמיג השני הוא continental contisportcontact 2

פורסם

Yud, אם כבר כי ה-OPC חזקה יותר, אבל זה העניין. הפאביה נעלה 205/45/16 (והייתה 1.6) והצמיגים האלה פשוט נגמרו מאוד מאוד מהר. אחרי גיחות בודדות לנס הרים, הם כבר הראו סימני שחיקה מתקדמים. הרכב נמכר עם בערך 20K, והצמיגים היו במצב שבין סמי סליקס לסליקס. בשר כבר לא היה עליהם...

הפוקוס נועלת 215/55/16 (ה-K107). התלבטתי דאז בין ה-T1SPORT ל-K107, הם היו השני צמיגים האטרקטיביים יותר מבחינת תמחור, כאשר ה-K107 היה אפילו זול יותר לאחר בדיקה נוספת. חיטטתי קצת באינטרנט ובשלל ביקורות שנעשו גם על הצמיגים הללו, העדפתי לקחת את ההנקוק - שקיבל ביקורות עדיפות (אני גם לא חסיד גדול של טויו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

וידוי- אני נועל כרגע על הרכב כבר שנה ו- 17k ק"מ רק שבעוונותיי קוד המשקל/מהירות לא מתאימים למה שאני צריך..

למרות שאני מאוד מרוצה מהצמיג, התעללתי בו המון ועדיין נשאר עליו עוד קצת לכמה התעללויות.. רק שלא אחזור על אותה טעות ואקנה שוב

צמיג שלא מאושר לי מבחינת קוד משקל..

פורסם
בוקר טוב לכולם,

פות"ש מה מידות הצמיג כולל קוד עומס ומהירות?

205/55/16 91V והבנתי שאפשר גם 91W

פורסם

נכון, אפשר לעלות בקוד העומס והמהירות אך לא לרדת.

משמע אם כתוב לך ברשיון הרכב קוד V, אתה יכול להתקין גם קוד W וקוד Y.

לא מומלץ לנסוע עם צמיג בקוד נמוך יותר מפני שבמקרה של תאונה חס וחלילה,

בוחן רכב יכול לראות שהצמיג המורכב לא תואם לרשיון ואז עלולות להיות בעיות עם הביטוח.

אם תחליט ללכת על ה-Ventus S1 Evo, תוכל לרכוש אותו דרכנו בעלות של 435 ש"ח כולל מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף ל-200 ש"ח מתנה לקניות ברשתות FOX (אמריקן איגל, פוקס, פוקס-הום, בילאבונג, ללין, סאקס וכו')

נשמח לעמוד לרשותך.

פורסם
נכון, אפשר לעלות בקוד העומס והמהירות אך לא לרדת.

משמע אם כתוב לך ברשיון הרכב קוד V, אתה יכול להתקין גם קוד W וקוד Y.

לא מומלץ לנסוע עם צמיג בקוד נמוך יותר מפני שבמקרה של תאונה חס וחלילה,

בוחן רכב יכול לראות שהצמיג המורכב לא תואם לרשיון ואז עלולות להיות בעיות עם הביטוח.

אם תחליט ללכת על ה-Ventus S1 Evo, תוכל לרכוש אותו דרכנו בעלות של 435 ש"ח כולל מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף ל-200 ש"ח מתנה לקניות ברשתות FOX (אמריקן איגל, פוקס, פוקס-הום, בילאבונג, ללין, סאקס וכו')

נשמח לעמוד לרשותך.

אז אם רשום לי 91V ואני מרכיב 91W זה חוקי מבחינת בוחן תנועה?

פורסם (נערך)

אני מציע לך את GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE דירוג A באחיזה בכביש :

http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1075

המחיר כרגע עומד על 500 ש"ח ליחידה כולל התקנה ומע"מ או 490 ש"ח בקנייה של 4 .

ויש עוד 3% הנחה לקונים דרך האתר.

עריכה אחרונה על ידי itire.co.il
  • תוכן חדש...