Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגי SBS

e.e
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות באגי SBS (2 מושבים), אני צריך את עזרת המבינים בנושא:

יש כמובן עניין של תקציב , וצורך.

תקציב 40K , ואשמח גם למשהו בסביבות 25-30.

צורך - בגדול , טיולים עם הילדה בשדות, שבילים.

הבעיה היא שכמו שאני מכיר את זה "אם הריח בא התאבון" ויש סיכוי טוב שאני אכנס לעניין ויעשה טיולים מאתגרים יותר עד טכניים.

אני יודע שיש בתקציב שלי (בערך) את ה RZR שהוא "המלך", אפשר למצוא סביב 45K יד 3-4 , מה שקצת מפחיד כי לרוב אני מאמין שהם יהיו די שחוטים.

ויש כל מיני סיניים כמו cfmoto,oxbo,zinix,pgo שהם אמנם נחותים מהRZR אבל אוליי יספיקו, מה שבטוח הם זולים יותר.

אשמח לעזרה/המלצות ממי שמכיר או מחזיק כלים מסוג זה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אחרי עשרות אם לא מאות שעות על RZR (אני מדריך בחברה שמוציאה טיולים על הכלים האלה) אני יכול להגיד לך שמדובר בכלי נהדר לשטח.

לא כל כך מכיר את המתחרים, ראיתי הרבה פרסום על הCF מוטו ועל הנייר הוא נשמע מרשים ביחס למחיר. אתה קונה חדש במחיר של RZR 2010..

המלצתי בנושא:

הכלים האלה, כחדשים, הם צעצועים לעשירים.

לא מן הנמנע שתמצא אחד עם שעות נמוכות, יד ראשונה או שניה, ששימש איזה ילד או ילדה בדרכם לבית ספר וחזרה.(יש כאלה, אני מכיר כאלה אישית..)

אלה יהיו מציאות ששווה לשלם גם מעל המחירון.

הדגש החשוב ביותר מבחינתך זה כלי עם מעט שעות מנוע. 100 לשנה זה בסדר, יותר מזה -כלי שעבד קשה.

האופציות שלך כמו שאני רואה את זה , או לחכות ולמצוא כלי שמור באמת כמו שהזכרתי למעלה(שווה לקחת לבדיקה) או לעשות נסיעת מבחן על הCF מוטו,לא לפני שתסע על הRZR, תתרשם ממנו, תחפש ביקורות מחו"ל(כי בארץ כמעט ואין) ואם מתאים לך תיקח..

בהצלחה

אלון

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

ערב טוב מצטרף לאדון מלמעלה, כמכונאי של הכלים הללו. תבדוק ב10 עינים כל כלי. נדיר למצוא בארצנו כלי שלאנשחט נרמס ונהרס. יש בודדים. רובם מזמן עשו את שלהם( עלוית אחזקה טיפולים) יקרות המון עובדים על תחזוקת שבר!!

פרט למערכות ההינע, לדרוש דגש חשוב על השלדה ומערכת המיתלים. דבר אחרון הייתי גם ממליץ לבדוק הגה.

• אחראי פורום
פורסם

יש לנו במשפחה RZR. מכונה מרשימה מאוד אך יקרה ויישור קו זה עסק לא זול.

אתה צודק לגבי השוק הבעייתי, בעיקר מהפן התחזוקתי, אבל תמיד יהיו מציאות. אתה תשלם עליהם יותר אבל זה ישתלם לך.

ראיתי ממש לאחרונה זיניקס די צעיר של חבר, זה חתיכת מחדל על 4 גלגלים.

נשמע רע, זז בקושי, מערכת פליטה חלודה ומחוררת וזה עוד לפני שאני מתאר לך את התקלות האמיתיות.

התקשרתי לחבר מכונאי פולאריס להתייעץ לגבי תיקון של עניין חשמלי שיש לו:

"צריך עזרה עם זיניקס"

"אוי ואבוי" :lol:

הוא נסחר בגרושים (10-15) אבל הייתי מעדיף עליו כבר טרקטורון טוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני כרגע מחפש rzr 2009 בהתאם לתקציב, או ששוקל שינמוך ברמה ובהתאם לכסף לכיוון pgo 500 או cfmoto terra cross 625

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

תוותר על הPGO למיניהם. מנוע של קטנוע לא באמת יכול להזיז SBS. תקבע נסיעת מבחן על הCF מוטו וספר לנו איך היה (:

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...