Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 607. מה בעד אני יודע, מה נגד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כוונה לרכוש את הרכב הנ"ל.

נכון, זה רכב פאר ישן עם תחזוקה אסטרונומית, אך הרכב ישמש כרכב 3 במשפחה וינוע רק לעתים לכן, אין בעית השבתה לכמה ימים.

טיפולים יבוצעו כמעט כולם עצמאית.

מדובר בדגם 2.4 ל' שנת 2001.

מה המניע לא לרכוש את הרכב הנ"ל?

מיקי

פורסם

בנוגע למנוע, נראה לי שאתה מדבר על ה 2.2 לא ?

אישית, לא התחברתי ל 607.

כמובן שבלרכוש מכונית יש גם את הפן האמוציונלי ולכן אני מבין, מבין המילים, שאתה דווקא כן מתחבר.

לדעתי: אין לה את ה"אופי הפג'ואי" של המכוניות של אז, היא מרגישה כמו אוניה מסורבלת, והיא לא נראית מרשימה לטעמי.

התחזוקה דיי יקרה, ברובן הרדיאטור חימום הפנימי כבר מנותק, החלקים יקרים והשוק - אין שוק. הסיכוי למכור כזה דבר במודל הזה הוא אפסי.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בנוגע למנוע, נראה לי שאתה מדבר על ה 2.2 לא ? אכן כן, טעות שלי.

אישית, לא התחברתי ל 607.

כמובן שבלרכוש מכונית יש גם את הפן האמוציונלי ולכן אני מבין, מבין המילים, שאתה דווקא כן מתחבר.

לדעתי: אין לה את ה"אופי הפג'ואי" של המכוניות של אז, היא מרגישה כמו אוניה מסורבלת, זו בידוק הסיבה לרכישה והיא לא נראית מרשימה לטעמי. על טעם וריח...

התחזוקה דיי יקרה, ידוע ונלקח בחשבון ברובן הרדיאטור חימום הפנימי כבר מנותק,לא במיועדת החלקים יקרים והשוק - אין שוק. הסיכוי למכור כזה דבר במודל הזה הוא אפסי.זה כמעט מחיר הקניה, תשאר עד סוף חייה בידי.

הערותי רשומות באדום.

תובנות נוספות?

מיקי

פורסם

לדעתי אם זה רכב שהולך להשאר אצלך עד סוף חייה, רכב שלישי שבקושי יסע, אתה עושה את הטיפולים בעצמך - עושה את הרכב בעצם למשהו שלא יהיה כמו עול והתחזוקה אמורה להיות זולה יותר בהרבה.

אני זוכר שבן משפחה קרוב שלי קנה אחת חדשה מהמפעל בצבע תכלת מטאלי, ספינה, ענקית וחזקה מספיק, ונוחה מאוד, לא ידוע לי אופן הטיפולים והעלות, אבל ידוע לי שלא זול ממש (לא אמורה להיות בעיה אצלך אם אתה מטפל).

אם המצב שלה תקין למדי - אפשר לומר תתחדש...?

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב עצל,צפוף יחסית לגודלו . לדעתי גם חסר ייחוד. בתנאים שאתה מתאר הייתי הולך על אמריקאית מזדקנת ולא הרכב הנל. כי יש להם זמינות חלקים יותר גבוה הם יותר אמינים וחזקים

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...