Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

LeonG אני מסכים חד משמעית שזה בזבוז טוטאלי של כסף.

למרות העבודה המושקעת והאיכותית שבאמת יוצאת דופן, שאפו לג.מ פורטל - על העבודה! סחתיין!

אבל ואבל מאוד גדול,

מילא אם הסיפור היה מסתכם בכמה מאות שקלים, אבל לא בסכום כזה גדול,

בסכום כזה אני מוסיף עוד כמה שקלים וקונה סט ג'אנטים חדש, באותה מידה שקיימת. (באמת מכל הלב אני אומר לפותח האשכול)

אבל בכל מקרה, העבודה כבר נעשתה, הכסף(המבוזבז-לפי דעתי כמובן) בוזבז, לכן זה לא רלוונטי כבר.

אז מה שנשאר לומר לך, זה תתחדש ותשמור עליהם ופעם הבאה אם המון סבלנות תוכל לעשות זאת בעצמך בהרבה פחות כסף :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

הלוואי שהייתי יכול לצבוע לבד אבל אין סיכוי שהייתי מצליח להגיע לתוצאה אפילו קרובה לזה... וגם אם כן זה היה לוקח לי חודש ! באופן אישי הזמן שלי שווה לי הרבה יותר מ 1000 שקל... זה הסיבה שאני גם לא עושה טיפולים לרכב או צובע את הבית או עובד בגינה או סתם בונה משהו... מצד שני אם מישהו צריך השקעה טובה או דירה הוא מוזמן לפנות אלי :)

(רוצה לומר, כל אחד והמקצוע שלו...)

ובכל זאת בקטנה על המחיר... זה לא שאני אוהב להוציא סתם 1000 שקל אבל סט חדש 18" עולה בסביבות 4000 ומשפצים אחרים ביקשו סכומים הזויים... ולהשאר עם סט שרוט, אין מצב !

• אחראי פורום
פורסם

זה סכום מקובל עבור העבודה שנעשתה. מהתמונות היא נראית טובה.

אנשים שוכחים שזה לא פרוייקט פשוט, צריך מקום נורמלי כדי לעבוד ולבצע אותו היטב, ידיים סבירות ו-5-6 שעות פנויות לפחות.

וחומרים בלפחות 250-300 ש"ח.

לצערנו עם כל הרצון, יש עבודה-ילדים-בית שקודמים לתחביבים.

פות"ש, תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חברים יקרים הנה לכם עבודה אחת מיני רבות שאנו מבצעים בחידוש הג'אנטים אנו מתייחסים לכך כאילו זה סט שמורכב על הרכב שלנו,ומשתדלים כמה שאפשר להגיע לתוצאה הראויה ביותר תוך שימת דגש על כל הפרטים.

לחברים שמתעניינים ברצינות מוזמנים לשלוח לי תמונות של כל ג'אנט בפני עצמו ולקבל הצעת מחיר.

פרט חשוב שאנו נותנים סט חליפי ולא תוקעים את הרכב במקום.(חשוב מאד)

בברכת חורף בריא

אביתר ג.מ פורטל

• תוכן חדש...