Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בשלב חיפוש רכב שיחליף את ה 107 המעולה שלי - צריך רכב קצת גדול יותר לטובת תינוק שבדרך :)

יש לי כבר שאילתה בפורום לגבי רכבים אחרים שחשבתי עליהם:

http://goo.gl/i6NXXr

נכנסתי לסוכנות פיג'ו על מנת לברר על ה 301 או ה C איליזה, איש המכירות ייעץ לי להתרחק מהרכבים האלו בגלל נושא הבטיחות וצריכת דלק, וייעץ לי לחשוב על ה 208 בגירסת ה 1.2 עם תיבת הילוכים אלקטרונית = רובוטית, שמגיעה בנוסף עם אחלה אבזור.

ה 107 שלי רובוטית ולמען האמת אני חי בשלום איתה ובאמת שלא מבין למה אנשים לא מתחברים לתיבה אבל זה כבר לפוסט אחר.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי ה 208 1.2 אלקטרונית, בעיקר חוו"ד על אמינות וצריכת דלק והאם היא מספיק גדולה לזוג ותינוק (עגלה וכו')

תודה רבה לעוזרים.

משה.

פורסם (נערך)

יש גם את ה 2008 שהיא 208 יותר גדולה. ל 208 יש תא מטען יחסית גדול לקטגוריה, אבל אם חשוב לך נפח תא מטען ואתה לא רוצה לעלות לקטגוריה היותר יקרה של ה 308, יש את הקטגוריה היחסית חדשה של מכוניות סופר מיני סטיישן, כמו ה 2008 או הרנו קליאו אסטייט כדאי לך לבדוק גם אותה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אני גם עם 107 רובוטית מצוינת, ובדרך לתינוק ועגלה, אבל בתל אביב.. לכן החלטנו אחרי בדיקות בשוק ללכת על הסיאט מי, העגלה נכנסת והשגנו את הרובוטית ב 65 על הכביש.. מחירי סוף שנה..

לך אני מציע ללכת על האיביזה AM5 ב 80,000 .. בסופר מיני זו הקניה הכי שווה

פורסם
שלום,

אני בשלב חיפוש רכב שיחליף את ה 107 המעולה שלי - צריך רכב קצת גדול יותר לטובת תינוק שבדרך :)

יש לי כבר שאילתה בפורום לגבי רכבים אחרים שחשבתי עליהם:

http://goo.gl/i6NXXr

נכנסתי לסוכנות פיג'ו על מנת לברר על ה 301 או ה C איליזה, איש המכירות ייעץ לי להתרחק מהרכבים האלו בגלל נושא הבטיחות וצריכת דלק, וייעץ לי לחשוב על ה 208 בגירסת ה 1.2 עם תיבת הילוכים אלקטרונית = רובוטית, שמגיעה בנוסף עם אחלה אבזור.

ה 107 שלי רובוטית ולמען האמת אני חי בשלום איתה ובאמת שלא מבין למה אנשים לא מתחברים לתיבה אבל זה כבר לפוסט אחר.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי ה 208 1.2 אלקטרונית, בעיקר חוו"ד על אמינות וצריכת דלק והאם היא מספיק גדולה לזוג ותינוק (עגלה וכו')

תודה רבה לעוזרים.

משה.

נהיגת מבחן על האוטו הזה גילתה מכונית מאוד חביבה, נוחה ומרווחת יחסית לגודלה. לא גיליתי בעיה מיוחדת עם הגיר הרובוטי שלה יחסית לאלו שאני מכיר ממכוניות אחרות ומאוד התחברתי לסנפירי העברת ההילוכים מאחורי ההגה. לשלילה כדאי להזכיר את איבזורה המחפיר, ודאי יחסית לדגמים המאובזרים יותר שב"כלום כסף" יחסי נותנים לך כמעט הכל, ואת הרובוטית הזו משום מה אי אפשר להזמין אלא בדרגת הבסיס הקמצנית להחפיר.

יחסית לאיביזה המומלצת כאן, היא חלשה יותר כמובן, "סובלת" מהעברת הילוכים חלקה פחות, אבל היא נוחה יותר לנסיעה ויש לה שש כריות אויר, בעוד לאיביזה רק ארבע, אבל לזו האחרונה גב מתקפל מפוצל למושב האחורי, תפעול חשמלי לחלונות האחוריים וגם לכיוון המראות, כל אלו אינם בפג'ו, אבל יש לה שלוש שנות אחריות ולאיביזה רק שתיים ( מענין אגב אם מבצע חמש שנות האחריות בפג'ו עדיין קיים ) ולפחות לפי מה שמופיע כאן בפורום, כל יום של אחריות חשוב מאוד במוצרים של צ'מפיון.

אשר להתאמת תא המטען לצרכיך, רק בדיקה בפועל תגלה.

ולסיכום, לא הייתי מתרגש מהמלצות סוכני המכירות להתרכז באוטו הזה ולא בדגמים בשלהם נכנסת אליהם לחנות, אלו נמכרים לא רע גם כמוניות גם בליסינג ואת ה 208 הרובוטית צריך ל"דחוף" וזה כנראה מה שהם עושים. עם כל זה אני דווקא אהבתי את האוטו הזה, יותר מאשר את האיביזה ויותר מאלטרנטיבות אחרות בסביבת המחיר הזו.

פורסם

קח בחשבון שה301 עם תא מטען גדול יותר ומרווח טוב מאחור,מבחינת נוחות לא נופלת מה301,באמת רכב טוב שהפתיע אותי לטובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

תודה על התגובות, לגבי איביזה אני די שולל על הסף בגלל מרווח הפנים שלה יחסית צפופה לעומת ה 208 ואני נזהר מאוד אבל ה 107 מרגישה לי מרווחת יותר, שוב בזהירות לא להרביץ לי :)

סוכן המכירות טען טיעונים לגבי ה 301 שהיא לא בטיחותית כמו ה 208, טען שהיא פחנוע, לא חסכונית ודי בסיסית.

צודקים בזה שהוא די דחף לנו את ה 208 אבל על הדרך העלה טיעונים מעניינים: בטיחותית, דלתות מסיביות לעומת ה 301, חלונות מושחרים מאחור שזה טוב לילדים היושבים מאחור, אבזור מלא - גם ב 1.2 רובוטית, הכי חסכונית לעומת 301, C אליזה, C3, תא מטען גדול...

ומעבר לכך היא נראת די טוב מבחוץ וגם מבפנים...

ה 208 בכלל לא היתה בכיוון שכן ה 207 היה לא מוצלח במיוחד, לגבי ה 2008 באמת ראיתי אותו גם באולם תצוגה רכב מרשים שהבנתי שניתן גם לקבל ב 1.2 רובוטית, היא יקרה יותר מה 208 ולא נראה לי שתיכנס לי בתקציב, גם ה 208 מאוד מאוד מאוד גבולי.

מבחינת המתחרות יש את היאריס והגאז' שיקרות משמעותית, פאביה שדי נחשבת מיושנת וגם יקרה (בגרסת TSI החסכונית), איביזה שלא כל כך מתחבר, קליאו שמגיעה באוטו' רק בגרסה הפחות חסכונית.

חשבתי על קאיה ריו אבל היא מעל התקציב וכמו כן על השברולט סוניק אבל הבנתי שהיא לא חסכונית וגם די בסיסית (לעומת ה 208).

האם ה 208 באמת הרכב המועדף ביותר בתצקיב של 85 אל"ש? (חסכוני, מתאים לזוג +1, אוטומטי/רובוטי)

פורסם

האיביזה והפאביה זה אותו הרכב עם אותה השלדה והמכלולים. רק שהפאביה יותר מרווחת. אם מה שמפריע לך באיביזה זה מרווח הפנים הפאביה יכולה להתאים.

במה היא יותר מיושנת ?

עומד לצאת דגם חדש השנה, אבל אולי זה דבר טוב כי תוכל לקנות את הנוכחי ביותר זול.

פורסם

הפיגו 208 נבחנה ב2012 וקיבלה 5 כוכבים,ה301 נבחנה ב 2014 וקיבלה 3,אבל נוספו עוד גורמים למבחן שלא היו ב2012 לכן לא בטוח שהיום ה 208 הייתה מקבלת את אותם 5 כוכבים.

גם ל301 יש גירסה רובוטית כך שהיא תיהיה יחסית חיסכונית,המשקל של ה208 אפילו מעט כבד יותר,אבל יש 10 כ"ס יותר.

דלתות מסיביות? זה לא מעיד על כלום,קישקוש.

תפתח את תא מטען של 301 ותיראה מה זה תא מטען גדול.

אם המחיר זהה,הייתי לוקח את ה301.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

yulinx - תודה רבה!

לפי המחירון שיש באתר של פיג'ו

301 1.2 אלקט' דגם אקטיב - 89,990 קבוצת רישוי 1

208 1.2 אלקט' דגם אקסס (גימור בסיסי) + ח.ל.צמיג (אין לי מושג מה זה) 86,900 קבוצת אגרה 1

208 1.2 אלקט' דגם אקסס (גימור בסיסי) - 86,989 קבוצת רישוי 1

208 1.2 אלקט' דגם אקטיב (גימור בינוני) + ג"מ + חל"א (אין לי מושג מה זה) - 86,989 קבוצת רישוי 1

2008 בתצורה הכי בסיסית מעל 100,000

מבחינת הפאביה שאמרתי מיושנת התכוונתי לאבזור ביחס למחיר מעבר לכך שהיא גם בעיצוב שמרני יותר וב 208 מקבלים יותר "פינוקים"

די תקוע, לא יודע אם כדאי לרכוש חדש בתוספת של כסף או למכור את ה 107 ולהוסיף על משומש משנתונים 2009-2010, שגם בשנתונים אלו לא הצלחתי למצוא רכב חסכוני ומרווח שלא עולה כמו 208 חדשה...

פורסם

אין לידיעתי 208 עם גיר רובוטי בדרגת גימור אקטיב המאובזרת למכביר, ודאי לא במחיר של שקל פחות מגירסת אקסס הבסיסית המאובזרת באופן עלוב למדי, כפי שכבר כתבתי כאן למעלה. אני מניח שהמדובר בגירסה הידנית.

פורסם

תיקון קטן להודעה הקודמת, יש מסתבר גם 1.2 רובוטי ברמת גימור אקטיב, מחירה גבוה ב כ 5K מזה של האקסס. אם שואלים אותי, אז ג'אנטים קלים ויפים, ידיות ומראות בצבע הרכב, כיוון מראות חשמלי, חלונות חשמל גם מאחור, ריפוד מהודר יותר ומערכת מולטימדיה שווה למדי, הופכים את הפרש המחיר לסמלי למדי.

פורסם

תודה חברים, נראה לי שסביב מחיר של 85 אל"ש ה 208 אכן הרכב שנותן את התמורה הטובה ביותר וגם החסכוני ביותר...

עכשיו כל שנשאר לבדוק מימון :)

פורסם

הערה לגבי הרובוטי של קבוצת פיג'ו - סיטרואן. שים לב שהקלאץ אינו באחריות, אנו החלפנו קלאץ ל 107 אחרי 40K ובתקופת האחריות המורחבת.. אולם על חשבוננו כי מסתבר שזה חלק של בלאי שלא כלול. הבנתי שזו בעיה נפוצה במוסך מורשה רצו אחרי הנחת "רצון טוב" כ 4000 ש"ח.. בסוף החלפנו במוסך שהיה בעבר מורשה בכ 2500 שח.

• תוכן חדש...