Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע היום על סובארו אימפרזה 2002, אני מתכנן בסביבות אפריל-יוני למכור ולקנות רכב חדש.

אני מתלבט על איזה דגם ללכת התקציב שיהיה לי הוא 40K,

אני מתלבט על מאזדה 3 בין השנים 2008-2009

אולי יונדאי I30,סובארו B3 ויש עוד כמה דגמים שחשבתי אבל הכי טוב שאנשים שיותר מבינים ימליצו לי

אני צריך רכב שיהיה כמובן אמין (האימפרזה מאוד אמינה 3 שנים שום בעיה טפו טפו טפו).

לגבי צריכת דלק אני דיי מסתדר עם הצריכה של האימפרזה שהיא דיי זוללת, אבל הפעם אני מחפש אפילו קצת יותר חסכוני עד כמה שאפשר.

הרכב משמש אותי לנסיעות קצרות לעבודה, וסופ"ש טיולים לא נסיעות רחוקות מידי,

אני רוצה שיהיה גם מרווח ישיבה נוח ובאגז' סביר, בגלל שבעתיד הקרוב מאוד יהיה תינוק בע"ה אז שלפחות עגלה תיכנס בנוחות

זהו אם יש משהו שאתם ממליצים או יכולים לתת חוות דעת על מה שרשמתי אני אשמח.

פורסם

אם צריכת הדלק של האימפרזה טובה בשבילך אז יש לך פורד פוקוס אוטו' שנתון 2009-2010 עם מנוע 1.6.

הרכב מאוד מרווח, תא מטען גדול, נוח לנסיעות ארוכות אבל כמובן לא הכי חסכוני בדלק.

יש לו גם את גרסת הסטיישן אם אתה רוצה תא מטען יותר גדול.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

קודם כל תודה על ההמלצה,

אני אישית ממש לא סובל את הפוקוס (אני עובד בAVIS) נוסע עליה הרבה ולא אוהב אותה בכלל,

וסטיישן אין לי צורך בכל כך גדול אני צריך בגאז רק סביר לעגלה,

פורסם

אם ככה אז היונדאי i30 שרשמת יכולה להיות טובה בשבילך. מה שכן, היא לא הכי סוחבת בעולם לפי הניסיון הקצר שהיה לי איתה אבל אולי פה אני טועה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

עד אפריל-יוני יעברו הרבה מים בירדן.

אם אתה עובד בAVIS נסה לחפש מציאות אצלם, ותחליף את הרכב כשתמצא אחת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש זמן לחשוב עד אז ולהחליט, עם זאת הרכבים לא ממש ישתנו, מקסימום ירדו מעט במחיר ותקבל רכב מודרני יותר תמורת אותו סכום כסף.

לדעתי הi30 היא בחירה טובה. רכב אמין, צריכת דלק סבירה, ביצועים טובים יחסית לקטגוריה, מאובזר בצורה טובה, בטיחותי, נוחות נסיעה סבירה.

הדבר היחיד שהייתי בודק לגביו הוא נושא תא המטען - האם עגלה תכנס שם? אפשר גם לשקול קיה פורטה או קיה סיד שחולקות מכלולים רבים עם הi30 וגם כן מציגות רמת אמינות גבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...