Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יאריס שבכותרת עם 170k קילומטר , תדירות החלפת מסנן עפ"י יצרן היא 90k קילומטר , מסנן הדלק נמצא בתוך מיכל הדלק ובמוסך מורשה יבואן טוענים שלא מחליפים מסנן ברכב זה ( הרכב עם אותו מסנן מאז יצורו) , האם מישהו החליף פעם או מכיר נושא זה . תודה.

פורסם

יתכן שהמסנן מגיע יחד עם משאבת הדלק ביחד ולא כיחידה נפרדת.

מה צריכת הדלק של הרכב?אם אתה מרגיש משהו חריג אולי שווה לבצע החלפה יזומה ולהיות בראש שקט במידה והתקציב מאפשר.

פורסם

מה שאמרו לך נכון, אין הנחייה להחליף את מסנן הדלק המובנה במשאבה. איפה ראית הנחייה להחלפת מסנן כל 90,000 ק"מ?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברכב זה ניתן להפריד מסנן ממשאבת הדלק , זו לא יחידה אחת , צריכת הדלק היא רגילה - בעיר בערך 1:11 ומחוץ לעיר 1:17 , אין שום דבר חריג שקשור למערכת הדלק.

פורסם

איתמר ,אני חושב שראיתי את זה בזמנו בספר הטיפולים אבל אני לא בטוח ב- 100% . אם אתה אומר שלא צריך להחליף אז מבחינתי ועפ"י מה שאני רואה בפורום הידע שלך ביאריס לא נופל ממוסך מורשה אז אני מרשה לעצמי לקבל את תגובתך(כמובן ללא כל התחייבות מצידך).

פורסם

בדקתי עכשיו בספרות ואכן מצוייה ההנחייה להחליף מסנן דלק ב 90,000 ק"מ או כל 96 חודשים, פספסתי את זה.

עם זאת אני גם מאמין למוסך שהוא לא מבצע החלפה יזומה כזו, מדובר בפילטר שמובנה בתוך משאבת הדלק ולהערכתי הוא לא נסתם בקלות, בטח לא ברכב שמתדלק במקומות מסודרים ומפוקחים. בנוסף יכול להיות שהיצרן עדכן את הוראות ההחלפה וכיום כבר לא מבקש לבצע החלפה, אני לא רואה סיבה שמוסך ירצה לקחת פחות כסף ופחות עבודה, מזה הוא חי.

במכלול משאבת הדלק יש שני פילטרים, פילטר אחד הוא רשתית גסה הממוקמת בתחתית המיכל ופילטר הדלק עצמו היושב מעל משאבת הדלק. את שניהם ניתן להחליף בנפרד מהמשאבה אבל הכוונה היא שהם מגיעים כמכלול משאבת הדלק.

איתמר

עריכה:

ההחלפה צריכה להיות מאוד דומה למתואר בשרשור הנהדר של אסף: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552455-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%92%D7%98%D7%A1&p=4593365#post4593365

יש לי תחושה שגם אני אעלה שרשור כזה בקרוב לאור הממצאים :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...