Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נתפסתי נוהג ב-134 קמ"ש (לאחר הפחתה של 5 קמ"ש) בכביש של 90.

מדובר בעבירת מהירות ראשונה ב-15 שנות רישיון.

העבר התעבורתי שלי כולל 2 עבירות חגורה ב-2002 ו-2004 ועבירת השתלבות לא תקינה בנתיב (אזהרה) ב-2013.

נערך לי שימוע ע"י קצין והוחלט לא לשלול לי את הרישיון בשלב זה.

נקבע תאריך משפט לעוד חודשיים.

אני נוהג לצורכי עבודתי - סוכן מכירות מכאן שאני מאד צריך את הרישיון.

האם לדעתכם אני זקוק לעו"ד למשפט או שניתן להעריך די בביטחון שאם קצין משטרה לא שלל את הרישיון גם התובע המשטרתי (לפני המשפט) לא ישלול לי את הרישיון.

אבקש מענה מעו"ד ובעלי ניסיון בלבד.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

מי שישלול לך את הרשיון זה השופט ולא התובע המשטרתי

יש שופטים שמרגיז אותם מאוד המשפט שאתה זקוק לרשיון לצרכי עבודתך והתשובה שלהם היא " היית צריך לחשוב על כך לפני שנסעת מהר כפי שנסעת.

תגיע למשפט , לפני זה דבר עם התובע להגיע לאיזה עיסקת טיעון של 1500 ש"ח ושלילה על תנאי , סביר שיסכים לכך.

לא יסכים תיכנסו לאולם , וכאשר יגיע תורך תנסה אצל השופט את מזלך , לא יילך תבקש דחיה כי אתה רוצה להיות מיוצג על ידי עו"ד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

נתפסת על 40 (וקצת) קמ"ש מעל המותר, שזה בדיוק הקו שבו עובר הגבול בין דו"ח לבין משפט (בכביש עירוני הקו הזה נמצא ב-30 קמ"ש). מהנסיון שלי (31 קמ"ש בדרך עירונית) ועוד אינספור מקרים שעלו בפורום במהלך השנים, אני מעריך שהסיפור הולך להתרחש כדלקמן.

אתה מגיע לבית המשפט ומתיישב.

קוראים לך לדוכן התביעה.

מציעים לך הסדר ע"ס 750 שח (אולי קצת יותר, כי מדובר בכביש בין עירוני, לא אופתע אם זה יהיה 1000 ש"ח)

אתה מסכים.

אתה (ועוד חשמת אלפים אנשים) נכנס לתוך היכל המשפט.

השופט מריץ פס נע של "נתפסת נוסע במהירות ככה וככה, הבנתי שהגעת להסדר ע"ס ככה וכהה. אתה יודע שאני לא חייב לכבד את ההסדר?"

אתה אומר "כן"*

השופט אומר "יופי, אני פוסק קנס של ככה וככה (בדיוק סכום ההסדר)".

אתה הולך הבייתה.**

*חוץ מ"כן" אתה לא אומר כלום. לא שאתה צריך את הרשיון, לא שאשתך חולה בדומיניטיס (מחלה נדירה שמחייבת אותה לאכול דומינוס פיצה ארבע פעמים בשבוע, אתה סותם ת'פאקינג פה שלך ולא אומר כלום. כמה שתגיד פחות, ככה כל הסיפור הזה יגמר יותר מהר.

**אפשר לשלם קודם את הקנס, אבל אפשר גם בדואר תוך 90 יום או משהו כזה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שלום

נתפסתי נוהג ב-134 קמ"ש (לאחר הפחתה של 5 קמ"ש) בכביש של 90.

מדובר בעבירת מהירות ראשונה ב-15 שנות רישיון.

העבר התעבורתי שלי כולל 2 עבירות חגורה ב-2002 ו-2004 ועבירת השתלבות לא תקינה בנתיב (אזהרה) ב-2013.

נערך לי שימוע ע"י קצין והוחלט לא לשלול לי את הרישיון בשלב זה.

נקבע תאריך משפט לעוד חודשיים.

אני נוהג לצורכי עבודתי - סוכן מכירות מכאן שאני מאד צריך את הרישיון.

האם לדעתכם אני זקוק לעו"ד למשפט או שניתן להעריך די בביטחון שאם קצין משטרה לא שלל את הרישיון גם התובע המשטרתי (לפני המשפט) לא ישלול לי את הרישיון.

אבקש מענה מעו"ד ובעלי ניסיון בלבד.

עם איזה מכשיר? איפה בדיוק?

פורסם

אני לא עו"ד, סתם מהנדס (טוב, ושוטר מתנדב מזמן).

תרצה, תקרא

לא תרצה - דפדף.

מה שאני מציע לך הוא:

על גב ההזמנה לדין יש מקום בו אתה יכול לכתוב לבית המשפט, להודות בכל העובדות, להכריז כי הבנת את חומרת העבירה ותשתדל להמנע ממנה בעתיד.

חשוב לציין כי אינך מעוניין לבזבז זמן שיפוט יקר ומבקש להקל עד כמה שניתן בגזר דינך.

הערכה שלי:

כ 1500 ש"ח קנס

שלילה על תנאי של 3 חודשים למשך שנתיים.

מה אתה משלם בהליכה למשפט:

חצי יום עבודה בהגעה לבית המשפט לישיבת ההקראה, עוד חצי יום לדיון הוכחות ואולי עוד חצי יום לגזר הדין

1500 ש"ח שכ"ט עו"ד (הערכה).

קנס ושלילה שישית עליך בית המשפט

קח בחשבון שלכל מכשירי אכיפת מהירות יש חזקת אמינות בבית המשפט, הם מכויילים כראוי ובדרך כלל השוטרים מיומנים בהפעלתם

תעשה לבד את החשבון.

בהצלחה

רמז - אם תרצה בפעם הבאה תשובה רק של עו"ד, תתכבד ותשלו לו את שכרו.

בפורום ציבורי כל אחד יכול להתבטא.

פורסם

מעדיף להגיע לישיבת ההקראה לסגור עם התובע את הפינה בהסדר טיעון כיאה לגדול הפושעים . למה לסמוך על מכתב ההודאה.

כניסה לאולם, השופט מאמץ את ההסדר והולך הביתה שמח וטוב לבב. לפעמים התובע מסכם איתך שתלך הביתה גם בלי להיכנס לשופט והוא כבר יארגן את זה עם השופט

אם אתה נחמד לתובע סוגרים כי במקום מהירות מופרזת שיש עימה גם נקודות, סוגרים על נסיעה שלא בהתאם לתנאי הדרך (אפס נקודות )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...