Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 או מאזדה 2 ?

ipb87
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..

שלשום התלבטתי בין פיקנטו לI20 והבנתי שפיקנטו היא קופסת שימורים זולה עם מנוע 1000

הבנתי שמאזדה 2 היא סוס עבודה כמעט בלי תקלות אומנם פחות חסכונית בדלק אבל אפשר למצוא אותה באותו מחיר כמו הi20

מחפש שנת 2012 שתחסוך לי דלק עם קילומטרז נמוך

מה אתם אומרים ?

עובד? לא נוגעים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שים לב שהמאזדה 2 מגיעה בדגמים מסויימים עם אבזור עלוב כמו למשל 6 כריות אויר והיונדאי מאובזרת מאוד אפילו בגרסת הבסיס (יש לי את גרסת הבסיס של היונדאי ויש בה מראות חשמליות מתקפלות, 4 ח"ח, נ"מ, 6 כריות אויר, ESP, שליטה על מערכת השמע מההגה, מחשב דרך).

צריכת הדלק במאזדה וביונדאי די דומה, השאלה מה אופי הנסיעות שלך?.

ושוב כפי שכתבתי לך פעמים קודמות- הפיקנטו לא מתחרה ביונדאי I20 ולא במאזדה 2, אלו 2 קטגוריות שונות והשאלה לאיזו קטגוריה אתה משתייך.

אם אתה מחפש חסכון בדלק הייתי דווקא מכוון ל I20 ידנית שנת 2012 עם מנוע 1200 בעל 85 כ"ס.

לי יש את ה 1.4 אוטומט 100 כ"ס שנת 2009, בגדול אני מאוד מרוצה, כתבתי לך בשרשורים הקודמים את צריכת הדלק אצלי.

פורסם

נוסע יום יומי בדרך עירונית לעבודה לפעמים נסיעות ארוכות אבל לרוב עירוני .

מחפש חיסכון בדלק ולא ראיתי שיש I20 1200 זה חדש לי

אתה יכול לומר לי כמה זמן יש לך את הרכב ואיך הוא מבחינת תקלות ?

עובד? לא נוגעים

פורסם
שים לב שהמאזדה 2 מגיעה בדגמים מסויימים עם אבזור עלוב כמו למשל 6 כריות אויר

6 כריות אוויר זה עלוב...? [emoji15]

פורסם

הוא כניראה התכוון 2 כריות אויר בדגם הליסינג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז אם נגיד אני הולך על מאזדה 2 איזה דגם אני אמור לחפש שהוא הכי מפנק? כי אני לא מכיר את הדגמים של מאזדה 2

וגם לא את הדגמים של I20 אשמח להמצלמה של 2 סוגי הרכבים

עובד? לא נוגעים

פורסם

מזדה 2 ורכב מפנק - זה שני רכבים שונים. היא לא נוחה, בידוד גרוע וגם לא חסכונית במיוחד בדלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתמקד בדיינמיק. ב2012 היא הגיעה עם ESP (עפ"י חוק), 6 כריות אוויר, שליטה על המערכת מההגה הייתה כבר מ2008, ככה שאני מאמינה שהיא נשארה שם גם ב2012, כמובן חלונות חשמל ומראות חשמליות גם כן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אז אתם אומרים i20 לוקחת .. מה לגבי דלק ומה זה אומר הדינמיק? מה ההבדל בינה לבין דגמים אחרים ?

עובד? לא נוגעים

פורסם

דיינמיק זה רמת גימור של הרכב, משמע אבזור, תוספות ובטיחות. ברמת גימור דיינמיק יש 6 כריות אויר עם ESP וברמת גימור הבסיסית יש רק 2 כריות אויר שזה בושה למותג שאמור לכבד את עצמו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

המאזדה 2 הגיעה ב2007 לארץ והיא מכונית לא מבריקה בשום אספקט,נהגתי בה פעמיים ולא הרשימה אותה במיוחד.

בI20 הייתי במושב הנוסע והיא יותר נעימה לשהייה מהמאזדה.

מבחינת עיצוב חיצוני המאזדה לוקחת לטעמי.

שתיהן יפגינו אמינות וייתנו צריכת דלק דומה.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

הייתה לי התלבטות דומה לפני כחודשיים כאשר חיפשתי רכב לאשתי.

שני הרכבים הנ"ל די שווים מבחינת נוחות הנסיעה וביצועים על הכביש.

מבחינת צריכת הדלק שני הרכבים די דומים בנסועה רגועה בין עירונית, אבל ככל שהסגנון שלך הוא אגרסיבי יותר כך יעלה הפער לטובת i20.

אני חיפשתי חדש (0 קמ') אז אצלי מה שהכריע לטובת המאזדה זה האיבזור שלה מול הגרסה הבסיסית של יונדאי.

אם אין לך בעיה עם הידני אז מה שהציעו לך קודם נראה האופציה הטובה ביותר: I20 ידנית. אמנם האיבזור שם הוא בסיסי בלבד אבל המחיר יהיה הרבה יותר נמוך מהמאזדה.

• תוכן חדש...